REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Femeia care a obligat o tânără să se prostiteze, ELIBERATĂ pentru că anchetatorii au UITAT să ceară la timp prelungirea arestului!

Femeia care a obligat o tânără să se prostiteze, ELIBERATĂ pentru că anchetatorii au UITAT să ceară la timp prelungirea arestului!

Replica API 24 iulie 2018 | 00:00 616

Loredana Mihaela Mihalache a fost arestată preventiv la data de 22.06.2018, iar pe 18 iulie, magistraţii Judecătoriei Hârşova, la propunerea procurorilor, i-au prelungit măsura. Numai că inculpata a depus contestaţie, iar judecătorii Tribunalului i-au admis-o. Motivul este incredibil.

“Admite, ca fondată, contestaţia formulată de contestatoarea inculpată Mihalache Loredana Mihaela împotriva încheierii judecătorului de drepturi şi libertăţi cu nr.38/18.07.2018 pronunţată în dosarul penal 1097/842/2018 al Judecătoriei Hârşova. Desfiinţează încheierea contestată şi rejudecând dispune: Constată tardivitatea sesizării judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârşova de prelungirea duratei măsurii arestării preventive luată faţă de inculpata Mihalache Loredana Mihaela. Constată intervenită sancţiunea decăderii procurorului din exerciţiul dreptului de a depune propunerea de prelungire a duratei măsurii arestării preventive, cât şi imposibilitatea judecătorului de drepturi şi libertăţi de a analiza propunerea formulată cu încălcarea termenului legal. Dispune punerea în libertate a inculpatei Mihalache Loredana Mihaela de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 16/22.06.2018 emis de Judecătoria Hârşova, la data expirării duratei măsurii arestării preventive (măsura fiind dispusă până la data de 21.07.2018 inclusiv), dacă nu este reţinută sau arestată în altă cauză”, potrivit minutei judecătoreşti. Aşa cum bine se poate observa, procurorii nu au depus cererea de prelungire a măsurii preventive în termenul legal. Decizia este definitivă. Amintim că, la data de 19 iunie anul curent, lucrătorii de Poliție din cadrul Postului de Poliție Crucea au fost sesizați cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate și proxenetism săvârșite împotriva unei victime în vârstă de 19 ani, aflată într-o stare de vulnerabilitate din cauza stării de sănătate psihică. În fapt, s-a reținut că în perioada 05 – 18.06.2018, victima a fost lipsită de libertate, i s-a sustras telefonul mobil pentru a fi împiedicată să contacteze familia, a fost agresată în mod repetat și a fost determinată să practice prostituția de pe urma căreia s-au obținut foloase materiale. Precizăm că tânăra este din Dorobanțu și provine dintr-o familie cu probleme financiare. Aceasta se cunoștea cu Loredana Mihaela Mihalache, întrucât și cea din urmă avea bunici în localitate. Astfel, tânăra ar fi avut încredere să meargă la domiciliul Loredanei, din Crucea, numai că acolo a avut parte de un alt tratament, fiind scoasă să se prostitueze inclusiv în Mihail Kogălniceanu. În momentul în care victima a refuzat efectiv să mai colaboreze, Mihalache, care ar fi fost ajutată de Bogdan Emilian Dobre, ar fi agresat-o din nou, după care au abandonat-o la intrare în localitatea Dorobanțu. A doua zi, mama acesteia a dus-o la dispensar, iar cadrele medicale au anunțat Poliția. Victima a fost examinată medico-legal, stabilindu-se că a suferit leziuni traumatice la nivelul tuturor segmentelor corpului, ce necesită 16 – 18 zile de îngrijiri medicale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum sa uiti frate de asa cv ,cum sa uiti da bn k nu si a uitat capu ,dar daca era vorba despre o criminala nu se poate asa ceva nu se poate in ce tara traim ,sa faca puscarie pe viata pt ce ia facut acestei fete ,la puscarie cu ea si procuroru ala destept la puscarie afara cu elll uuuuuaaaa
1
0
Bagat ka puscarie si el si tarfa aia penala si sa primeasca acelasi tratament k fata asta
1
0
fratilor se fac inscrieri in USR, va asteptam cu drag sa schimbam fata societatii romanesti in una fara penali si fara coruptie. cititi ordinea. ro
3
2
intrebarea finala este cine plateste?a uitat sau s-a facut ca uita?intr-o astfel de pozitie, nu ai voie sa faci asta, iar daca ai facut, trebuie sa platesti
6
1
Daca au uitat sa ceara prelungirea mandatului , sa stea in arest in locul ei anchetatorul ala uituc! Sau spaga primita i-a dat cu pierderi de memorie?
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108