REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Femeia care RECRUTA STUDENTE pentru secta `CERCUL`, dată în URMĂRIRE!

Femeia care RECRUTA STUDENTE pentru secta `CERCUL`, dată în URMĂRIRE!

Replica API 6 decembrie 2021 | 09:41 7828

Numărul infractorilor constănțeni dați în urmărire de către Poliția Română a crescut. Cel mai recent caz este al unei femei care s-a născut în orașul Hârșova și este domiciliată în Târgul Mureș. Este vorba despre Kelemen Nușa Anna, care a dispărut fără urmă în momentul în care pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Aceasta a fost condamnată, la finele lunii noiembrie 2021, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional, trafic de minori în formă continuată, complicitate la act sexual cu un minor și trafic de minori, având de executat o pedeapsă de 8 ani de închisoare. Se pare că femeia era membră a sectei „Cercul” și avea rolul de a racola fete. Mai mult decât atât, a expus-o ritualurilor sexuale chiar și pe propria sa fiică în vârstă de 9 ani.

Printre persoanele date în urmările națională de către Poliția Română se află și o constănțeancă. Mai exact, Kelemen Nușa Anna, născută în Hârșova și domiciliată în Târgul Mureș, este căutată de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire grup infracțional, trafic de minori în formă continuată, complicitate la act sexual cu un minor și trafic de minori. Pentru aceste fapte,,, la data de 26 noiembrie a.c., Tribunalul Mureș a emis mandatul de executare e pedepsei cu închisoare, având de executat o pedeapsă de 8 ani de închisoare.”, potrivit Poliției Române.

Cine este Kelemen Nușa Anna?

Kelemen Nușa Anna era unul din membrii grupării ,,Cercul”, aceasta având rolul de a racola și introduce fete în sectă. Aceasta era angajată în cadrul Facultății de Arte din Târgul Mureș ca și coafeză și responsabilă cu machiajul. Potrivit anchetatorilor, femeia de 50 de ani se împrietenea cu studentele și devenea confidenta lor, apoi le descoperă vulnerabilitățile și identifica astfel victimele. Nuşa le destăinuia studentelor nefericite că ştie o cale prin care ele s-ar putea apropia de divinitate, dobândind o viață mai bună. Celor care deveneau interesate le încredinţa „secretul”: le punea să citească din Biblie la miezul nopţii, apoi să se dezbrace complet, să aprindă o lumânare, să spună de trei ori „Tatăl nostru” şi apoi să se masturbeze. „Ne spunea că, prin orgasm, transmitem energie puterii supranaturale, denumită Cehov, şi că astfel vom evolua spiritual”, mărturiseşte una dintre victime, potrivit libertatea.ro

Ce este gruparea Cercul?

În anul 2016, procurorii DIICOT din Târgul Mureș au destructurat o sectă care abuza tinere și minore transformându-le în sclave sexuale. Conform procuroriilor DIICOT, ,,la data de 28.09.2016 și 29.09.2016 procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Tg. Mureş au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Apostolache Eusebiu Sebastian, Sinoai Ildiko, Papai Marta, Birtalan Villo şi Gothard Veronika, pentru săvârşirea infracţiunilor de iniţiere şi constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă şi trafic de minori în formă continuată. În cauză există suspiciunea rezonabilă că încă anterior anului 2008, inculpaţii Apostolache Eusebiu Sebastian, Sinoai Ildiko, Papai Marta şi suspecta Kelemen Nușa Anna au constituit un grup infracţional organizat , având ca scop săvârşirea infracţiunilor de respectiv trafic de persoane și trafic de minori.”

Kelemen Nușa avea rolul de a racola studente

,,Apostolache Eusebiu Sebastian, prin intermediul celorlalte membre ale ,,Cercului” a recrutat mai multe tinere, mai ales din rândul unor studente din cadrul unei Universităţi de pe raza municipiului Tg. Mureş şi profitând de vulnerabilitatea acestora, le-au prezentat „maestrului spiritual” Apostolache, care ulterior le găzduia în locuinţa în care se afla la acel moment (şi care era denumită “casă sfântă”, prin simpla sa prezenţă acolo). Totodată, membrii grupului profitau de autoritatea spirituală incontestabilă exercitată de către inculpatul Apostolache Sebastian în calitatea sa de „maestru spiritual” asupra tinerelor recrutate. Aservirea victimelor faţă de inculpatul Apostolache Sebastian şi inducerea stării de deplină obedienţă a acestora s-a realizat cu ajutorul nemijlocit al inculpatelor Kelemen Nușa Anna Sinoai, Ildiko şi Papai Marta, prin activitatea de recrutare a victimelor, îndoctrinarea acestora, izolarea de familie, societate, locuri de muncă, cazarea acestora în comunităţi închise, în aşa numitele „case sfinte” în condiţii precare de subzistenţă, fiindu-le interzis aproape orice contact cu alte persoane din afara cercului.”, a precizat DIICOT într-un comunicat de presă, dat publicităţii în luna septembrie 2016.

Nușa, condamnată la 8 ani de închisoare

Așa se face că, Kelemen Nușa Anna, fosta coafeză a Facultății de Arte din Târgul Mureș, a fost condamnată de Tribunalul Mureș la 8 ani de închisoare cu executare. După emiterea mandatului de executare, din 26 noiembrie 2021, femeia a dispărut fără urmă.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si ve ti scapa de ...toate!!!!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614