REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Femeia care s-a sinucis la Agigea urma să se mărite la sfârşitul săptămânii! 'Era stresată din cauza pregătirilor'

Femeia care s-a sinucis la Agigea urma să se mărite la sfârşitul săptămânii! 'Era stresată din cauza pregătirilor'

Replica API 10 septembrie 2019 | 22:36 701

S-A ARUNCAT DE PE POD!

S-A ARUNCAT DE PE POD!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați luni, 9 septembrie a.c., pentru a căuta o femeie în vârstă de 32 de ani, despre care se spune că ar fi în canalul Dunăre- Marea Neagră, de pe podul Agigea. Din păcate, la scurt timp, a fost găsită decedată.

Potrivit informațiilor noastre, aceasta ar fi plecat de la domiciliu în jurul orei 5.00 dimineața. La fața locului, polițiștii au găsit autoturismul femeii, precum și încălțămintea. ”Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi - T.N. Agigea au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de pe podul rutier Agigea. Deplasați la fața locului, polițiștii au găsit încălțămintea femeii, dar și o pereche de ochelari. Trupul neînsuflețit a fost descoperit în canalul Dunăre - Marea Neagră, fiind vorba despre o femeie de 32 de ani, din municipiul Constanța. Polițiștii din cadrul S.R.P.T. efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit oamenilor legii.

Din câte se pare, femeia, Cristina Alina D. din Constanţa, a plecat la 5 dimineaţa de acasă şi a fost căutată de logodnic ore în şir, dar nu a găsit-o. Acesta şi-a imaginat că a plecat la naşi, la Agigea. Numai că... nenorocire! Femeia şi-a pus capăt zilelor, deşi sâmbăta aceasta urma să fie mireasă! Logodnicul acesteia ar fi declarat oamenilor legii că iubita lui era extrem de stresată din cauza pregătirilor pentru nuntă. "Doar ce stabiliseră meniul pentru nuntă chiar azi. Da, era stresată din cauza pregătirilor", a spus o cunoştinţă a femeii.

L.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
i-au cerut bani multi la meniu
0
0
i-au cerut bani multi la meniu teparii de la restaurant. Javrele iti i-au bani chiar daca nu vin invitatii si trebuie sa suni dinnainte cine vine si cine nu.
3
0
a aflat ca el a umblat cu necurata, si gata, a clacat in canal. proaste ca asta sunt fara numar. ne lasa rece. sa nu zica unul sau una ca nu e asa. ne amuzam si trecem la alta stire de rahat de pe acest site.
3
9
Comentarii de cacat...Sa va fie rusine...Daca cumva nu stiti ,depresia este la fel ca un cancer,daca nu te tratezi la timp esti mort. Stiti numai sa faceti misto,zdrente umanece sunteti.RELULE SA MA CAC PE TINE , SCURSURA CE ESTI.
20
2
Unii dintre voi sunteti perfect bolnavi, frustrati, nefericiti si patetici. Ceea ce ne distinge de animale este capacitatea de a empatiza, unii dintre voi sunteti fie involuati ca specie fie retardati emotional. Imi e sila si nu va numiti oameni.
22
2
Eu cred ca era gravida cu altu. Pentru ca actualul din cate am auzit, o futea numai in cur si in gura, niciodata in pizda. E o dilema. O curva in minus. Oare cat da nasul la mort?
8
22
Cine stie ce a fost se poate sa fi fost doar un moft pe care alti nu i l-au satisfacut poate chiar a amenintat ca se omoara si toti au ras de ea,dar numai stresul casatoriei nu cred ca a fost.Dumnezeu sa o ierte.
8
7
ce sa mai, se iubeau tare
3
5
oare era virgina? pacat.
1
11
Ori poate era insarcinata cu altul!
7
7
si daca nu era nunta perfecta cu manele si dansul miresei in fum plus fotografiile pe malul marii ce era ? era makedoanca si se facea de ris in neam ? asta e scopul sa iasa nunta perfecta adica cu toate ritualurile astea grobiene de acum ? daca se iubeau si nu fcaeau nunta pt bani ar fi trait fericiti
11
4
Tampenie mai mare ca asta n-am auzit , altul trebuie sa fi fost motivul...
12
1
Femeia avea probleme cu capul, nu era stresata. Toti tinerii trec prin febra pregatirii unei nunti, dar ca sa-ti pui capat zilelor la 32 de ani din cauza stresului cauzat de acest eveniment, pana la urma fericit din viata ta, e prea mult
18
6
Un gest regretabil. Trebuia sa ceara ajutorul celor din jurul ei. Sunt convins ca l-ar fi primit.
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272