REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Femeia din Hârşova care a înşelat un italian pentru a-l stoarce de bani, NU face închisoare!

Femeia din Hârşova care a înşelat un italian pentru a-l stoarce de bani, NU face închisoare!

Replica API 24 mai 2019 | 00:00 415

La recurs, magistraţii i-au suspendat pedeapsa de 8 luni

La recurs, magistraţii i-au suspendat pedeapsa de 8 luni

A falsificat un certificat de naştere al unui copil care nu era al ei, l-a indus în eroare pe italian, după ce i-a spus că este rodul iubirii lor, determinându-l ca, timp de un an de zile, să-i trimită bani pentru întreţinerea copilului. Planul a funcţionat un an de zile, după care a fost dată pe mâna poliţiei. Condamnată de prima instanţă la 8 luni de închisoare înr egim de detenţie, ei bine judecătorii ierarhici i-au suspendat pedeapsa.

Reamintim că italianul Carlo C.a întreținut o relație de concubinaj cu Elena U. din Hârşova , pe care a cunoscut-o în anul 2006 la Roma, Italia, unde aceasta era prostituată.În perioada 2006 - martie 2013, femeia a locuit la Roma într-un apartament pus la dispoziție de italian, inculpata fiind întreținută de acesta.

În martie 2013, bărbatul a anunțat-o pe românca din Hârşova că relația dintre ei nu mai poate continua deoarece s-a însurat cu o persoană de naționalitate română, sens în care nu a mai dorit să fie deranjat de aceasta. Cum n-a suportat ideea că nu va mai fi întreţinută de italian, femeia a pus la cale un plan pentru a putea obţine, în continuare, bani de la acesta.

A făcut rost de un copil, i-a solicitat mamei nou născutului să accepte înfierea acestuia, cu promisiunea că va primi suma de 100 euro lunar de la italianul cu care inculpata avea o relație. Într-una din zile, i-a cerut mamei copilului certificatul de naștere al copilului și cartea de identitate pentru întocmirea actele necesare adopției.

Acte pe care le-a falsificat, pentru a-l induce pe italian în eroare şi pentru a-l face să creadă că-i copilului lui. Pentru a fi mai credibilă situaţia, i-a trimis documentele prin fax. La rubrica „mamă” era trecut numele inculpatei, eliberat fiind de către Primăria Municipiului Constanţa. Începând din luna aprilie 2013 până în luna iulie 2014, italianul a trimis în România , pe numele inculpatei, în mai multe rânduri prin serviciul de transfer Moneytrans, suma de 15.000 euro.

După ce un an de zile i-a trimis bani lunar, italianul s-a gândit că, este cel mai probabil, copilul nu este al lui, motivând faptul că n-a văzut-o pe inculpată gravidă cât timp l-a vizitat la Roma.

Contabilizând datele când inculpata a rămas însărcinată, acesta a apreciat că aceasta nu prezenta urmele unei sarcini. Aşa că, nu a mai trimis bani, aspect care a deranjat-o pe femeia din Hârşova care îl suna insistent. Soţia italianului, care era tot româncă, a aflat şi l-a convins pe bărbat să depună plângere la poliţie. Audiată în calitate de suspectă femeia nu şi-a recunoscut fapta.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu putem comenta pe toate subiectele lansate de dv in harsova?unele sunt platite cu bani grei sa intelegem noi cititorii?trebuie sa stiti ca banii care ii incasati sunt din banii nostri ai contibuabilor fiemi sila de voi !
1
0
A dat pizda cui trebuie si a iesit din cacat
1
0
Nu cu parcuri ajuti orasul primare... Uite cum a gasit un investitor italian muierea asta ! Angajeaz-o la primarie urgent !
0
0
Curva a accesat fonduri europene
5
0
Judecatori de doi bani, care primesc salarii uriase de la stat si pensii speciale pentru mizeria de sentinte scoase pe banda rulanta.
6
0
Bai ai dracu magraonii, ce le mai bese mintea.actuala sotie i-a facut cheie magraoancei, clar! Oricum, magraoanca trebuie premiata, a adus bani in tara!
2
1
a actionat TRADITIONAL RROMANESTE
4
1
Trebuia sa il lase in curu gol pe mascalzone, ca asa merita sarlatanii astia batrani !
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920