REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Femeie accidentată pe trecerea de pietoni, în faţa şcolii Spectrum! Şoferul a FUGIT

Femeie accidentată pe trecerea de pietoni, în faţa şcolii Spectrum! Şoferul a FUGIT

Replica API 7 martie 2018 | 00:03 332

foto: arhivă, cu rol ilustrativ!

Anchetă la Constanţa, după ce un şofer a accidentat o femeie cu maşina şi a fugit de la faţa locului. Totul s-a petrecut în data de 6.03.2018, ora 14.20, când un bărbat de 24 ani a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, pe banda numărul 3, dinspre strada Poporului către bulevardul Tomis. Ajungând la marcajul pietonal din dreptul școlii Spectrum, a surprins și accidentat ușor o femeie de 67 ani care s-a angajat în traversarea bulevardului pe marcajul pietonal, din partea dreapta a conducătorului auto.

După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei, acesta fiind identificat și depistat ulterior. Cercetările continuă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca de obicei marii soferi ai constantei cred ca vinovatu e...tot pietonu! Mama lui de pieton ca traverseaza pe zebra si are tupeul maxim ca soferii adormiti, bauti, drogati, obositi sau fara permis sa opreasca!!! Fratilor, daca strazile va apartin, at si pietonii au drept sa mearga pe trotuare fara sa se impiedice de masinile lasate de izbeliste peste tot! Si...le zgariem sau desumflam roti sau smulgem oglinzi...nu? Strazile ale voastre, trotuarele ale noastre, nu? Imbecililor! Sa vi se ia permisul pe viata va trebuie!!
5
1
desteptilor, ancheta o fac criminalisti, care nu sunt obligati sa aiba uniforma
4
2
Tablagiul nu poarta sapca , ca sa poata nevasta-ta sa-l tina minte si sa-l viseze cand i-a supt poola si dormi ca un bou langa ea . Si se numeste cascheta , nu sapca , frustratule ! A pro pos : cand ai fost eliberat din penitenciar ?
8
3
Bai, tablagiule, care ai facut o postliceala si acum castigi 35 de milioane, de ce nu porti sapca? Esti obligat de regulament. In rest ei sunt cu legea in gura. Sa mi-o ia si pe a mea.
5
11
In fiecare zi auzi ca un pedofil,corupt,drogat, betiv,burtos de militian a mai facut o nemernicie. Desfiintarea imediata a MILITIEI este solutia sa scapam de idiotii astia.
5
12
Ala in galben din poza nu a avut jucarii cand era copil? Nu intelege ca a fost accidentat un om?
0
5
Pietonul s a uitat pe unde merge imbecilule adica pe trecerea de pietoni
7
4
Rog familia sa ne contacteze 0771652135
1
10
Banuiesc ca vinovatul e tot un rupt in cur.
1
1
muie ma saracilor, nu va mai ajunge, toata ziua va luati de mine. Las ca va prind la vara prin mamaia si va asfaltez.
2
9
Pietonul era de mult pe trecerea de pietoni deoarece l-a lovit masina cand era la axul drumului masina mergand pe banda trei
5
2
Nu zic ca soferul nu ar fi vinovat dar si pietonii astia sa se uite in plm pe unde merg !
8
9
in politia constanta smecher al acestui sistem zis paradim am blocat dosarul cu mortaciune alcool si droguri a lui lefter costel din cernavoda criminali si spaguitori din tata in fiu cu service in cernavoda care ne a spaguit en gros.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108