REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

FEMEIE BĂTUTĂ cu PUMNUL și PICIOARELE de un HOȚ, în propria curte!

FEMEIE BĂTUTĂ cu PUMNUL și PICIOARELE de un HOȚ, în propria curte!

Replica API 11 decembrie 2019 | 00:00 391

După ce a furat o geacă din magazin

După ce a furat o geacă din magazin

Chiar dacă în fișa de cazier judiciar nu apare cu antecedente penale, instanța de judecată a ținut cont de faptul că a fost cercetat anterior în alte 6 cauze penale aflate pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu, în care au fost adoptate soluții de netrimitere în judecată, dar și de faptul că este neșcolarizat, necăsătorit și fără ocupație. Astfel, a fost condamnat la 3 ani și 2 luni în regim de detenție, dar decizia nu este definitivă.

Individul a fost trimis în judecată pentru furt și tâlhărie calificată. Astfel, la data de 18.02.2019, în jurul orelor 16.00, inculpatul s-a deplasat la magazinul Penny din Medgidia, și, ajungând la raionul cu articole de îmbrăcăminte, a luat o geacă din material textil, de culoare albastră, marca Maiu Sport. După ce, în prealabil, a probat haina, inculpatul a rupt eticheta acesteia și s-a îmbrăcat cu ea, după care s-a dus la raionul cu produse alimentare, de unde a luat o doză cu bere și 2 cornuri. Ajungând la casa de marcat, inculpatul a achitat doar contravaloarea dozei cu bere și pe cea a cornurilor și apoi s-a îndreptat către ușa de ieșie din incinta magazinului, moment în care a fost oprit de un agent de pază, care a constatat faptul că geaca cu care era îmbrăcat inculpatul fusese sustrasă din incinta magazinului. Apoi, la data de 16.05.2019, în jurul orelor 20.30, inculpatul a pătruns într-o locuință, unde a găsit o geantă din care a sustras suma de 50 lei, după care s-a deplasat în beciul casei. Aflându-se în bucătăria locuinței, persoana vătămată, o femeie în vârstă de 70 de ani, a ieșit în curtea imobilului pentru a închide păsările, moment în care a observat ușa de la beci deschisă. Auzind zgomote și dându-și seama că în beci se află o persoană necunoscută, a început să strige după ajutor. Inculpatul a luat 3 pet-uri cu băuturi alcoolice și a fugit pe lângă persoana vătămată în curtea din spatele casei. În momentul în care a ajuns la gardul împrejmuitor, individul a aruncat cele trei pet-uri în grădina învecinată și a încercat să escaladeze gardul. Persoana vătămată a încercat să-l împiedice, luând un băț și aplicându-i o lovitură în spate. Inculpatul s-a întors și i-a aplicat persoanei vătămate un pumn în frunte și mai multe lovituri cu piciorul în spate, după care a sărit gardul. Vecinii l-au sunat pe fiul victimei, care a venit de urgență la fața locului și a reușit să-l imobilizeze pe intrus. A fost sesizată Poliția. Inculpatul și-a recunoscut faptele, mergând pe procedura simplificată.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Respectiva avea o arma letala cu teava scurta si ii zbura creierasii era si mai frumos.
3
0
Acest individ ar trebui batut si el pana isi da duhul.
5
0
Ca daca se dadea o lege a armelor de foc adevarata multi dintre smecherasii care intra peste cetateni in case ,,s-ar gindi de 2-3 ori,dar in Ro sa dat una cu dedicatie ,, doar pentru elite",nu si pentru palmasi ,intr-o tara cu adevarat democratica se dadea pentru toata lumea dintre cei cu cazier curat.La noi sa dat doar ptr demnitari ,politisti ,procurori ,diplomati judecatori ,exact ca pe vremea lui ceasca.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369