REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Femeie, cercetată penal după ce a fost filmată în timp ce îşi bate fiica bolnavă psihic

Femeie, cercetată penal după ce a fost filmată în timp ce îşi bate fiica bolnavă psihic

Georgiana BOGLEA 4 aprilie 2024 | 13:49 911

O femeie din județul Mureș este cercetată penal după ce a fost filmată în timp ce îşi bate cu un tub din carton fiica de 20 de ani, bolnavă psihic. Și mai șocant este că femeia nu a încetat să-și agreseze fiica nici la rugămințile acesteia, dar nici atunci când un bărbat - martor la cumplita scenă - i-a cerut să se oprească. 

Femeie, cercetata penal dupa ce a fost filmata in timp ce isi bate fiica bolnava psihic

În imagini se vede cum o femeie care are în mână un tub rigid şi lung bate o altă persoană, care are evidente probleme psihice, relatează News.ro care citează publicația locală Zi de Zi. Tânăra bătută este chiar fiica femeii. Tânăra are 20, este bolnavă psihic și pare că nu poate articula cuvinte şi nu se poate apăra. 
 
Din fundal, se aude vocea unui bărbat care îi cere în repetate rânduri agresoarei să se oprească. 
 
”Tu, dă-o dracului! Las-o, tu! Las-o, tu, ţi-am zis! Dă-o trăsnetului! Tu, las-o, ţi-am zis”, spune bărbatul, care însă nu intervine. 
 
De asemenea, în fundal se aud şi vocile altor persoane care, timp de aproape două minute, cât durează înregistrarea, nu intervin în apărarea fetei. 
 
Poliţia a deschis un dosar penal pe numele femeii agresive. Incidentul a avut loc pe 25 decembrie 2023, însă imaginile abia acum au ajuns în presă.
 
”La data de 27 decembrie 2023, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Iernut s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, stabilindu-se că fapta ar fi avut loc, la data de 25 decembrie 2023, într-un imobil din Cipău, între o femeie din localitate şi fiica ei, în vârstă de 20 de ani. Totodată, s-a mai constatat că femeia şi-ar fi agresat fiica cu o rolă de carton. Persoana vătămată a fost audiată, fiind asistată de un apărător din oficiu şi în prezenţa unui reprezentant D.G.A.S.P.C. De asemenea, urmare a  activităţilor specifice de cercetare penală, femeia a dobândit calitatea de suspect. În cauză, cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună soluţie legală prin parchet”, transmit reprezentanţii Poliţiei judeţene Mureş, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In care imagine că în cea prezentată nu se vede nici o mână de femeie ci o mană buboasă de bărbat .
2
0
În r*mânia și când intervii sa faci un bine, te legi la cap fără sa te doară, te ia miliția la întrebări, declarații...
6
0
Femeia era si ea cu deranjamente la mansarda. Trist. Mai ales ca in Romania nu sunt sanse pentru imbunatatirea vietii acelei tinere,trist si ca sunt sute de oameni afectati de vremurile tulburi ce se afla la margine cu psihicul.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272