REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 23 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6769
22.4° Constanța Duminică, 23 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6769
 

Femeie găsită spânzurată, într-o ambarcaţiune acostată în Portul turistic Tomis!

Femeie găsită spânzurată, într-o ambarcaţiune acostată în Portul turistic Tomis!

Replica API 24 mai 2016 | 16:55 499

foto: TV Neptun

Descoperire teribilă, luni seara! Poliţiştii criminalişti s-au deplasat în Portul Constanţa, acolo unde, conform primelor informaţii, o femeie s-a spânzurat pe un velier. Potrivit cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, femeia a fost declarată decedată, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Update:

Femeia, în vârstă de 46 de ani, Liliana Nicolescu Cateluţa, ar fi fost găsită decedată de un bărbat, pe o ambarcaţiune. Nava poartă numele Cosana.

Oamenii legii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Potrivit anchetatorilor, nu există alte suspiciuni.

Mai exact, pe 23 mai, în jurul orei 21.00, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi despre faptul că în Portul Turistic Tomis, în cabina unui velier se află spânzurată o femeie. Lucrătorii de Poliţie au identificat persoana, care prezenta vânătăi în formă de zale de lanţ la nivelul gâtului, iar pe corp nu prezenta leziuni.

Update: Lucra la Colegiul Comercial Carol I

Femeia găsită spânzurată pe un velier din Portul Tomis, Liliana Cateluța Nicolescu, lucra la Colegiul Comercial Carol I. Potrivit informațiilor noastre, aceasta ocupa funcția de laborant tehnician pe fizică – chimie și era în respectiva unitate de învățământ de 15 ani. Pe rolul Tribunalului Constanța, în mai 2014, femeia apare, alături de alte persoane, în calitate de reclamant, obiectul fiind: drepturi bănești, materia: litigii de muncă, iar pârât: Colegiul Comercial Carol I Constanța. Pe 20 mai 2015, magistrații au decis: ” Obligă pârâtul să plătească reclamanţilor dobânda legală aferentă drepturilor băneşti cuvenite prin sentinţa civilă nr. 421/01.03.2010, pronunţată în dosarul nr. 1165/118/2010 al Tribunalului Constanţa, începând cu 12.03.2012, până la data plăţii efective a sumelor menţionate prin titlul executoriu. Executorie".

Potrivit directorului Colegiului Comercial Carol I, Liliana Nicolescu a fost la serviciu în cursul zilei de luni, 23 mai, și nu ar fi dat semne că ar fi vrut să recurgă la un asemenea gest. "A fost ok, normală, a făcut ce avea de făcut, a venit la program, nu a dat nici un semn că ar fi ceva în neregulă cu ea. Regretăm cele întâmplate și transmitem condoleanțe familiei", a declarat, pentru "Replica", Adriana Dima, directorul unității de învățământ.

Cadrele didactice susțin că Liliana Cateluța Nicolescu avea un singur copil, o fată, plecată în străinătate. Și soțul ei se află la muncă, în afară. Velierul Cosana ar aparține unchiului Lilianei și femeia mergea frecvent acolo. "Eu nu știu să fi avut vreo ambarcațiune. Am auzit că era a unchiului, așa o fi. Nu știu ce făcea în timpul liber, doar că se plimba cu bicicleta, pentru că ne-am mai întâlnit", a mai spus Adriana Dima.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
3356424623
5/49
19152031230
joker
173645332018