REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Femeie mușcată de un câine agresiv, la Mangalia. Polițiștii au folosit armamentul din dotare să o salveze

Femeie mușcată de un câine agresiv, la Mangalia. Polițiștii au folosit armamentul din dotare să o salveze

Replica API 11 septembrie 2022 | 00:00 3239

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, la data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 5.30, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie a fost mușcată de un câine.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Întrucât câinele se afla lângă femeie și avea un comportament agresiv, reprezentând un pericol imediat, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare.

Ulterior, femeia, de 23 de ani, a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La fața locului, s-au prezentat lucrători de ecarisaj din cadrul Unității Teritorial Administrative Mangalia, care au ridicat câinele.

Totodată, în apropierea locului faptei, a mai fost identificat un alt câine, din aceeași rasă, fiind tranchilizat și ridicat de lucrătorii de la ecarisaj.

În continuare, polițiști ai Poliției municipiului Mangalia efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru idiotul de la 23.01....nici ma-ta nu era c***a .***.
0
1
Esti un dobitoc cu magnetism negativ incorigibil
0
0
Animalul este compl,et nevinovat. Vinovat este posesorul animalului. Iubesc felinele. Ce ar fi sa umblu la un moment dat cu o pantera pe strada? Felina e total supusa mie,dar acasa,in curte.Cum sa stiu ce face in raport cu persoane straine,unele chiar dezagreabile,cu magnetism negativ?
0
0
Daca chiar ar exista politia animalelor s ar sti ce om si a lasat cainii pe strada.fi r ati ai dracu de tarani,va trebuie caini de rasa da sa se cace in mijlocu strazii
0
0
Mananci rahat. Rottu nu este caine de lupta.
2
0
Pasiunea fata de animale,poate educe la probleme. Fara botnita la canin posibil agresiv? Naspa. Dar de oameni drogati si pusi pe a face rau ce zicem? E plin de dili care agreseaza.Strazile sunt pline de apucati ,de insi periculosi. Romania e o tara nesigura,plina de infractori,unii chiar criminali,unde justitia se aplica. Cand vizitati Romania,aveti grija de tot ce va apartine,.
0
0
Si potaia cealalta trebuia omorata. Dealtfel ca mai toate potaile maidaneze, inclusiv acesti caini de lupta. Si in acest ca, nu cainele agresiv este de vina ci femeia, fiindca trecea pe strada la ora aia. Ti-ai dracu cu dihaniile voastre.
1
1
Bravo politistilor trebuia puscat si celalalt din aceeasi rasa cu stapan cu.tot neamul lui. Rasa mami lor.....
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212