REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Femeie răpită de un drogat: a băgat-o în portbagaj și a încercat să îi dea foc

Femeie răpită de un drogat: a băgat-o în portbagaj și a încercat să îi dea foc

Virgil STOIAN 6 februarie 2023 | 09:35 4823

În această dimineață, 6 februarie 2023, în jurul orei 4.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergențe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi forțat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcție necunoscută.

Femeie rapita de un drogat: a bagat-o in portbagaj si a incercat sa ii dea foc

Operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu.

În jurul orei 4.50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit, pentru scoaterea femeii din portbagaj și pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare.

Femeie rapita de un drogat: a bagat-o in portbagaj si a incercat sa ii dea foc

În vederea acordării de îngrijiri la fața locului a fost solicitat un echipaj medical. La scurt timp, în zona unei stații peco, din apropiere, a fost depistat conducătorul auto, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere.

Femeie rapita de un drogat: a bagat-o in portbagaj si a incercat sa ii dea foc

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca militienii si-au facut datoria !!!
2
1
DIN CAUZA UNUI PESTRE CARE ISI BATE JOC DE EA CAND II SE SCULA LUI.
1
0
Hai ca e bine, avem jafuri, bombe, violuri, caderid e copaci, murim mancati de caini de vii pe strada....deci merge spre mai rau ca tot occidentul.
4
2
Sa vezi un Peste ce taieturi cu cutitul pe picioare si fund da, opera de arta cu briceagul pe viu. Interlopii de placere bat, violeaza si crima daca au ocazia ar fi cea mai mare realizare.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367