REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Femeie ucisă de câini în timp ce alerga: Ea a fost atacată de maidanezi și anul trecut

Femeie ucisă de câini în timp ce alerga: Ea a fost atacată de maidanezi și anul trecut

Victor ROTARU 21 ianuarie 2023 | 12:07 6369

O femeie care alerga pe marginea Lacului Morii din Sectorul 6 al Capitalei a fost atacată de zeci de maidanezi și ucisă.

 Femeie ucisa de caini in timp ce alerga: Ea a fost atacata de maidanezi si anul trecut

"Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", anunță Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, victima este  Boroș Ana, de 43 de ani. Femeia este aceeași care a fost atacată de câini și în 20 aprilie 2022, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aviz marilor iubitori de animale.
0
0
Cainii aia nu sunt teleportati de pe marte. Taranoii nu isi sterilizeaza animalele si le abandoneaza. Si daca sunt toti adunati in cateva saptamani iar e plin de animale abandonate. Politia locala sa ia curte cu curte sa vada daca proprietarii de caini au animalele sterilizate asa cum spune legea. Iar pe amarata aia omoraya de caini au omorat o cainii cu stapan care sunt lasati afara din curti ca sa si faca nevoile pe camp nu in curte. Am citit ca ar fi fost un caine cipat din rasa de lupta, cu stapan. Sa veritice politia toate curtile taranoilor
11
0
daca se eutanasiaza cainii astia, se termina si cu adaposturile si banii de le guvern, de asta nu se vrea sa dispara haitele de caini, sunt multi care traiesc din asta, se pierd locuri de munca daca dispar cainii astia. Traim intr-o tara unde exista adaposturi pentru caini si nimic pentru fiinte umane fara de adapost, se dau bani de la guvern pentru caini dar nu si pt oameni
12
6
ba nepoatelor,v.am mai zis,nu mai fugiti ca ffraierele de unele singure si ajungeti pe locul doi.veniti la taica sa va ia la ranga daca aveti lipsa de dopamina,serotonina,ula!asa,va maninca ciinii fetelor!
4
14
Femeia e de vina, daca isi vedea de treaba ei nu patea nimica. Cainele simte omul. Ce cauta 300m in camp sa fugareasca cateii ? Ei doar s-au aparat de nebuna.
8
22
@DESO Du-te la psihiatru.
13
4
S-a întâmplat și e într-adevăr o situație aiurea cu câinii fără stăpân, păcat ca s-a intamplat o ademenea tragedir, dar totodată câinii sunt mai loial decât multe javre de oameni si au mult mai mult caracter.....
8
17
PPoae vine acum tanti Sofica sa tina partea maidanezilor.
8
6
Iubitorii de animale unde sunteți? Cand am spus ca toți maidanezii ar trebui impuscati ati sărit de c*r în sus. Cand o sa aveți victime omorâte de câini în familie o sa înțelegeți ce zic !
28
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212