REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Femeie URMĂRITĂ de un INDIVID! S-a lăsat cu SCANDAL şi BĂTAIE: apărătorii ei au ajuns la Poliţie!

Femeie URMĂRITĂ de un INDIVID! S-a lăsat cu SCANDAL şi BĂTAIE: apărătorii ei au ajuns la Poliţie!

Replica API 30 august 2019 | 00:00 300

Achitat de prima instanță, avertisment la apel!

Achitat de prima instanță, avertisment la apel!

Întrucât i se aprinseseră călcâiele după o femeie, a decis că vrea s-o vadă sub orice preț. Ba chiar a apelat la fratele ei, pe care-l cunoștea, și cum nu a avut sorți de izbândă, a decis să s-o urmărească. Zis și făcut. Însă a dat de cel căruia îi ceruse ajutorul, care se afla cu mai mulți amici, astfel că a izbucnit un conflict spontan, s-a lăsat cu pumni și dosare penale.

Analizând întreg materialul probator administrat în cauză, instanța a reținut că, în jurul orelor 22:00, R.V. l-a contactat telefonic pe A.D.G., solicitându-i acestuia din urmă numărul de telefon al surorii sale, S.R., pe care o plăcea. Însă, femeia nu voia să audă de el, astfel că a fost refuzat. În ciuda refuzului femeii, R.V. s-a deplasat la locuința acesteia, insistând să discute cu ea. Femeia l-a refuzat din nou și s-a urcat împreună cu fiica sa în vârstă de 5 ani în autoturismul său, cu intenția de a merge să-l ia pe fratele acesteia, A. D.. De menționat este faptul că R.V. se afla în stare de ebrietate, dar totuși s-a urcat în autoturismul cu care venise la locuința ei și a plecat în urmărirea acesteia. Între timp, fratele ei, care era însoțit de niște amici, s-a deplasat în direcția locuinței tinerei. Pe drum s-au întâlnit, iar R.V. a ieșit din autoturismul său și a încercat să dialogheze din nou cu femeia, însă lovindu-se de refuzul acesteia, a devenit agresiv, adresând injurii și lovind cu picioarele și palmele autoturismul în care se afla martora și fiica acesteia. A.D. a încercat să-l facă să se calmeze, însă nu a reușit. Atunci a intervenit un amic din grup, dar R.V. s-ar fi enervat și mai tare și i-a spus să nu se bage, încercând să-i aplice o lovitură cu pumnul în zona feței, dar bărbatul s-a ferit, iar persoana vătămată s-a dezechilibrat și a căzut. După ce s-a ridicat de la sol, a mai încercat să-i aplice inculpatului M. I. o lovitură de pumn în zona feței însă din nou inculpatul s-a ferit și la rândul său a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona feței. Persoana vătămată a căzut la sol, unde, în jurul orelor 22.50, a fost găsită de organele de poliție, prezentând semne de violență și sânge în zona arcadei stângi.

Instanța de fond l-a achitat pe M.I., considerând că se afla în legitimă apărare, pe când, la apel, soluția a fost desființată, iar M.I. a primit un avertisment.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moarte tiganilor!
2
0
Pai normal ca l a batut daca nu a facut plata la femeie. Ce tot vine cu gargara sa zica suma cat da si gata se lipeste. Zici ca traiesc astia pe alta planeta frate o da cu dragoste cu din alea.
6
8
Asta da justitie...mazare achitat si asta acuzat.bravos
7
0
Normal trebuia ca femeia sa se lase eventual injunghiata de betivan,ca instantele sa fie satisfacute ca nu exista reflexul de autoaparare in societate.
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614