REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Femeile – subiectul după care s-au învârtit în discursuri liderii PSD. Dragnea, primit cu pâine, sare și țuică la Constanța

Femeile – subiectul după care s-au învârtit în discursuri liderii PSD. Dragnea, primit cu pâine, sare și țuică la Constanța

Replica API 26 august 2017 | 19:36 514

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a sosit la Școala Politică de Vară a PSD, organizată de Organizația Femeilor Social Democrate la Constanţa, pe 25 august. A fost întâmpinat cu ropote de aplauze, servit cu pâine și sare, în timp ce imnul PSD era cântat în sala Pavilionului Expozițional de la intrare în staţiunea Mamaia. Dragnea a sosit în jurul orei 14:45, venit direct de la Comitetul Executiv Național PSD, care are loc la Neptun în acest weekend.

Femeile pesediste au încercat să dea o notă de inedit lucrărilor Şcolii, vorbindu-se să se îmbrace toate în porturi populare. Ele au ţinut să-i ofere în dar o ie şi lui Dragnea. Ghinion, cum ar zice neamţul, nu s-a prea potrivit măsura cămăşii populare! A primit o nouă ie, cu care s-a și îmbrăcat. De asemenea, Felix Stroe a primit și el o ie, pe care a îmbrăcat-o cu mândrie.

Chiar şi aşa, Dragnea a afirmat: „Niciodată nu m-a înşelat nici o femeie din PSD… Nu mi-a înşelat aşteptările”. După care, a fost invitat să bea şi o ţuiculiţă, în timp ce un social-democrat îl aştepta sfios să îi înmâneze un cadou. A servit bunătăți din toate regiunile țării, asta nu așa pur și simplu, ci în timp ce asculta povestea județului care era prezentată de către o domniță frumoasă. La rândul său, Codrin Ștefănescu s-a fotografiat cu mai multe femei social-democrate, pe care, cu siguranță, le-a convins cu șarmul inegalabil.

Totuși, niște povești frumoase au fost spuse în jurul femeii, atât de liderul PSD, Liviu Dragnea, cât și de președintele PSD Constanța, Felix Stroe.

„Avem niște fete, cu care noi bărbații abia reușim să ținem pasul. De la femei am învățat bunul simț, să respect frumos, cât de frumos este cuvântul, de la femei am învățat să nu vorbesc urât de alte persoane. Eu nu am fost înșelat de nicio femeie. În viața mea sunt două femei – soția mea și fata mea - și nu m-au înșelat”, a spus Felix Stroe. Dragnea le-a vorbit tuturor femeilor, pentru care a făcut și o declarație simplă – că lui îi plac femeile!

„O spun cu foarte mare satisfacție. În PSD, femeile sunt foarte bine reprezentate. Cu inima deschisă spun... mie îmi plac femeile. O spun din postura și de bărbat, și de coleg, și de partener, dar cel mai mult îmi plac femeile din postura de investitor în cariera lor politică. Niciodată până acum nu m-a înșelat o femeie din PSD. Nu mi-a înșelat așteptările”, a declarat liderul PSD în fața reprezentantelor sexului frumos din partid. De asemenea, Liviu Dragnea a spus că până la finalul mandatului actualului Guvern, vor mai fi și alte femei care vor intra la guvernare. „S-a dovedit că acolo unde femeile au stat în post guvernamental, chiar au făcut treabă”, a spus liderul PSD.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Apropo de ie,un banc bun:Dracnnea ia...pielea dupa noi si noi asteptam sa ne-o dea bombonica inapoi!!!!!
2
1
Imi place ca imi faceti curatenie in salonul unde coldea imi da cu bila ca la biliard.
4
1
PETRECEREA HAITEI DE CIUMATI !
5
2
O du greu membrii psd -ba lacta ba la sinaia --au bani de cheltuit dar ptr salariisi pensii doar aminari si palavre
9
1
Cum, la aproape 30 de ani dupa comunisti, inca se mai organizeaza astfel de tiganii ordinare.
8
1
A baut o tuica, oare avea sofer sau sirena si girofar? Daca tot era pe litoral trebuia servit cu apa de mare, face bine la sinuzita.
8
2
Multa lume habar nu are ca adevaratii comunisti,ca trasaturi,mentalitate ,apucaturi barbare,se afla fix in fostul PDL,adica actualul PNL. Astia de la PSD sunt doar amatori. Important este ca poporul complet debusolat,inca mai crede in lozinci ,mai ales daca ele sunt repetate des. Cata vreme romanii nu deschid ochii la ce se intampla real in jurul lor,vor continua sa fie mereu chiar de partea celor care le fac cel mai mult rau. Trendul este sa-ti bati joc de ce este bun,sa consideri inteligenta,intelepciunea,bunul simt ca fiind ceva ,,de porc'' ,inutil.
5
5
psd ul in pwla
9
4
chiar numai de curve va ocupati?
12
3
Imi place ca inca ne sustineti pe mine si pe Codruta.Va astept sa i faceti curatenie in salonul unde eu dau cu tacul ca la biliard.
8
2
Iubitul conducator incepe deja sa se comporte tot mai mult precum Mazare , inainte sa fie ridicat de catre DNA . Iar daca a primit si o suflatoare dintr-aia mioritica , este clar . Cand il vor umfla procurorii , va sufla din rasputeri si toata hoarda pesedista il urma la bulau !
11
4
Dragnea ce le mai zgarii tu cu mustata pe femei la ciucurel!Esti mai umezit pe nas decat femeile la capsunica.
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218