REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

FERIȚI-VĂ de TAXIMETRIȘTI: umblă DEZLEGAȚI prin ORAȘ! VIDEO

FERIȚI-VĂ de TAXIMETRIȘTI: umblă DEZLEGAȚI prin ORAȘ! VIDEO

Replica API 19 ianuarie 2021 | 00:30 4446

Taximetriştii constănţeni reprezintă un adevărat pericol în trafic. Zilele trecute, un şofer a avut parte de un incident neplăcut în timp ce se deplasa regulamentar pe bulevardul Soveja, către Tomis III. Conducătorul unui taxi a uitat de regula acordării de prioritate şi a intrat brusc în faţa constănţeanului care nu a avut altă soluţie decât să oprească.

Pericol pe şosea

Nimic nu-i mai poate surprinde pe locuitorii de la malul Mării Negre. Un taximetrist din Constanţa a uitat ce a învăţat la şcoala de şoferi. Mai exact, regula acordării de prioritate. După ce a oprit pe partea dreaptă pentru a-şi rezolva treburile, taximetristul a plecat de pe loc fără să semnalizeze, trezindu-se direct pe banda a doua de mers şi tăind faţa unui alt participant la trafic ce se deplasa regulamentar pe banda a doua de circulaţie a bulevardului Soveja, pe sensul de mers către Tomis III. Cel din urmă conducător a fost obligat să oprească în mijlocul drumului pentru a nu produce un eveniment nefericit, în schimb conducătorul taxiului nu a dat doi bani, continuându-şi drumul, după cum se poate observa şi în imaginile surprinse.

Ce spune legea

Potrivit legislaţiei în vigoare, neacordarea de prioritate înseamnă obligarea celor care au prioritate de trecere să îşi schimbe brusc direcţia de mers, viteza de deplasare ori să oprească. Neacordarea de prioritate reprezintă contravenţie, iar amenda prevăzută pentru astfel de fapte se ridică la suma de 725 de lei. Conform Codului Rutier, şi permisul este suspendat pentru 30 de zile atunci când nu se acordă prioritate vehiculelor care au acest drept.

VIDEO

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deoarece toata lumea va uraste si pun problema sa nu va ierte cand gresiti procedati identic, cand gresesc ceilalti faceti-i varza!
0
0
Atac de la uber.Clar.Dar e normal la cat au fost ei atacati de taximetristi
2
0
Moie la toata familia si simpatizantilor
2
3
Muie la taximeTRISTI. Huaaaa oarba dupa voi de labagii ordinari care futeti maimuta in cur
3
2
In atentia gunoaielor taximetriste! Bai carpelor,,vedeti si voi cate comentarii sunt pe aici ,si toata lumea va numeste in fel si chip,DE CE OARE?
4
2
sa le sugi tu pula cu ma-ta cu tot la taximetristi, aia cu audi si bmw. frustratuleeeeeeeeeeeeeeeee, sa mori calcat de tren, cand te plimbi cu maybachul tau!!!
8
5
taximetristii,aia cu audi si bmw sint drojdia societatii,tarani,puscariasi eliberati,mioitari pensionari la 45 de ani,ydioti si ymbecili,scursura tarii!
5
6
Muye mokanes tzigoina romanes atarnatori si secaturi
6
3
da bun nu ii feriti... si o sa afli ca are asigurare la aia de nu platesc.. si ... ti o repari singur.
4
0
Da,asa e. Tiganii au descoperit taximetria.
15
1
Stire de 2 lei. .ziar de 2 lei
2
11
S-a umplut orasul de taximetristi tigani.De fapt in orice taxi te urci pute de-ti vine sa vomiti.Toti nespalatii sunt taximetristi.
15
1
Se masturbeaza in masina
5
1
Nu-i mai feriti in trafic daca puteti. Doar asa o sa invete jegosii astia ca regulile de ciruclatie sunt si pentru ei. Sa vedeti dupa cum plang ca raman cu masina lovita si trebuie sa si-o repare din banii lor
12
1
Din pacate in aceasta breasla predomina ciorile si machedonii rupti in cur.
22
4
O stire de nimic era timp nu se lovea nimeni. Filmati noaptea cum umbla drogati de pux cu viteza in toate bvd
7
8
Tiganii astia care fac pe taximetristii nu semnalizeaza niciodata si opresc unde le vine cheful. Ziua merg la relanti ca nu cumva sa consume mult, tiganii astia incurca cel mai mult circulatia s-asa aglomerata din oras.
18
1
Un criminal pe strazi! Nu are ce cauta la volan cretinul ala, mai ales la volanul unui taxi! La puscarie!
15
3
si o sa il demoleze
4
2
unde e politia?nu s-a sesizat?
5
3
cu pla lui cu tot, ma dadeam jos si-l luam cu lanturile pe garoi.
8
3
ce numar are, PLA, adica pula
8
2
Cumpar solenza si traversa de cale ferata, tocmai pentru situatii de genul. vanatordeasigurari
6
1
Majoritatea taximetristilor sunt idioti . Nu au treaba cu regulile de circulatie . Mi sa intamplat de nenumarate ori sa imi intre in fata fara sa semnalizeze . Eu stiu ca le este ochi dupa clineti dar asta nu inseamna ca sa neglijeze regulile de circulatie .
20
1
Ce numar are...hahaha...
4
3
Deci doar taximetristii fac din astea. Daca e adevarat cinste voua. Daca nu ... o ia in gura cine a scris articolul. Si vedeti ca UBER trebuie sa detina acte de vreun an asa ca nu mai pot lasa tarifele ca atunci cand faceau ilegal transport.
7
14
vede ca este un animal! Dar putea sa fie si o persoana care conducea un alt autovehicul! Ati fi avut aceeasi reactie? Mai lasati taxiurile si taximetristii, ca sunt altii cu alte bube in cap, mai grave....
6
19
Intrebarea este alta pentru cel care a filmat:l-ar fi lasat sa treaca aplicand regula respectului intre soferi? Sa fim realisti dar in orasele in care se aplica regula,,scapa cine poate,,nu se poate circula altfel. Intr-un oras care la miezul zilei se circula bara la bara cand toata lumea ar trebui sa fie la munca nu poti proceda altfel. Taxiul se afla pe strada,locul lui de munca,insa nimeni nu-i respecta si nu-i usureaza sau respecta munca. Ce te faci ca daca ar filma cineva fara a face reclama negativa unei anumite categorii de soferi un astfel de comportament il vezi la toti soferii.
9
22
La taxi vedem numai ciori, ce dracu se intampla?
32
1
mai este unul si la cyti indicativ 114. cand vine si ii spui unde sa te duca face ca trenu ca este prea scurta distanta
15
1
poate nici nu are permis.
15
1
Verificatiile autorizatiile cazierele si sa ramana doar cei care merita!
23
1
Ca toti jegosii de la ROMARIS.
24
2
Celor care nu respecta legea ANULATE.d.le Primar.
25
1
Majoritatea sunt tigani, nespalati si needucati , obraznici si infecti , care au luat carnetul cu spaga , evitati masinile conduse de asemenea exemplare
46
1
Ce sa mearga lumea cu voi ma...face ti laba in masina in timp ce astepta ti clientii!!!La uber sunt numai soferi de 2 lei numai copii agresivi in trafic si traficanti de droguri!!!!Sunt sclavii firmelor de ridesharing...repet...doar soferii f agresivi in trafic si foarte obraznici...eu numai.de asa ceva am dat!!!Aseara am luat un logan si mi a ajuns!!!Un logan albastru stepwai si era si colantat cu uber....un idiot de sofer si se mai lauda k este politist...EVITA UBER ....mai bn cu ct bus!!!!!!
13
29
Legile taximetriei slabee
18
1
nu vezi ce masina are ,si plus nr de inmatriculare .PLA. adica pwla ,ce sa mai zicem?
22
2
Dar voi nu stiati ca taximetristii sunt copii de prostituate?De cate ori sa vi se spuna? Cate dovezi mai vreti?Nu mai mergeti cu taxiul, lasati-i sa crape de foame in pastele mamii lor!
29
8
Cei mai nesuferiti oameni din trafic astia sunt , taximetristii
32
4
Sa va fut....
6
12
padure fara uscaturi...ca si la voi jurnalistii
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108