REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Festivalul Deauville: Johnny Depp a prezentat filmul 'City of lies' despre moartea rapperului Notorious BIG

Festivalul Deauville: Johnny Depp a prezentat filmul 'City of lies' despre moartea rapperului Notorious BIG

Replica API 8 septembrie 2021 | 00:00 605

Johnny Depp a prezentat duminică seara în cadrul Festivalului de la Deauville (vestul Franţei) filmul "City of lies" (Oraşul minciunilor) care prezintă ancheta asupra morţii rapperului Notorious BIG, un film care a fost, în opinia actorului american, "răpit" timp de mai mulţi ani, relatează AFP, citată de Agerpres.

Johnny Depp

"Sunt foarte onorat să fiu invitat şi suntem foarte mândri de acest film, 'răpit' timp de trei ani, pentru că au fost oameni (...) la Hollywood ... Timp de trei ani filmul a fost mort. Am găsit filmul", a explicat actorul american într-o franceză puţin ezitantă, referindu-se la dificultăţile privind difuzarea filmului.

Prezentat duminică pentru prima dată în Franţa, acest lungmetraj, produs în 2018, nu a găsit un distribuitor pentru o lansare în sălile de cinema.

"City of lies" îl duce pe spectator în anii 1990 şi povesteşte circumstanţele morţii prin împuşcare a doi dintre cei mai mari rapperi americani, Tupac şi Notorious BIG, pe fundalul rivalităţii muzicale dintre Coasta de Vest şi Coasta de Est a Statelor Unite.

Detectivul Russell Poole, interpretat de Johnny Depp, revine după 20 de ani de la crimă în acest dosar după ce un jurnalist alcoolic, Forest Whitaker, îi solicită ajutorul.

Îmbinând ficţiunea şi câteva imagini de arhivă, filmul prezintă o anchetă de mântuială a poliţiei din Los Angeles, afectată de corupţie, şi infiltrată de bande, inclusiv cea a puternicului producător de rap Suge Knight.

Filmul regizat de Brad Furman ridică mai multe întrebări decât oferă răspunsuri despre circumstanţele crimei, în timp ce vinovaţii celor două omucideri nu au fost găsiţi niciodată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272