Festivalul Peştelui Durabil românesc, un succes
Festivalul Peştelui Durabil românesc, un succes
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin Pinteresthttps://www.replicaonline.ro/festivalul-pestelui-durabil-romanesc-un-succes-274332
Concluzii
Concluzii
Peşte prăjit, peşte umplut, peşte la cuptor, fructe de mare şi... da, dulciuri din peşte. Toate acestea au putut fi văzute şi degustate la festivalul Peştelui Durabil românesc organizat de Euro Toques şi Hotel Victoria în perioada 6-7 mai. În cadrul competiţiei au fost prezentate platourile reci din peşte, fructe de mare, platou tradiţional românesc. Au fost prezenţi bucătari din oraşele Bucureşti, Sibiu, Sinaia, Slobozia, Deva, Maramureş, Ilfov, Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara. Juriul a fost format din chefi din Italia, Germania, Malta şi Cipru. De departe, cel mai interesant moment a fost cel de live cooking show, concept introdus în România de ACCEA (Asociţia Culturală Euro Est Alternativ).
Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Ti-a placut articolul?
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestCOMENTARII
IMPORTANT Va rugam sa nu folositi injurii si cuvinte obscene