REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Festivalul Sunwaves și-a deschis porțile pentru iubitorii de muzică electronică! Video

Festivalul Sunwaves și-a deschis porțile pentru iubitorii de muzică electronică! Video

Replica API 29 aprilie 2022 | 15:50 2895

Plaja Crazy din stațiunea Mamaia Nord a devenit, și în acest an, gazda unei noi ediții a faimosului festival de muzică electronică Sunwaves! Începând de joi, 28 aprilie a.c., festivalul și-a deschis porțile pentru iubitorii de muzică electronică, aceștia fiind întâmpinați cu 3 scene deschise, urmând ca de vineri, 29 aprilie a.c., toate cele 4 scene să funcționeze.

Cea de-a 28-a ediție a festivalului Sunwaves și-a deschis porțile și în acest an pentru iubitorii de muzică electronică. Joi, 28 aprilie a.c., a fost prima noapte de distracție pentru tinerii sosiți din toate colțurile lumii, iar organizatorii promit o experiență autentică, alături de artiști recunoscuți internațional precum Loco Dice, Michael Bubi, Marco Carola, Jamie Jones și mulți alții. În cea de-a doua zi a festivalului, Loco Dice va mixa la stage 1, spaniolul Paco Osuma la stage 2, trioul romanesc Arpiar la stage 3, iar stage 4 este emblematica pentru line-up-ul care pune în prim-plan artiștii români.

Festivalul Sunwaves s-a lansat în 2007

Festivalul Sunwaves s-a lansat în anul 2007, în weekend-ul 27-30 aprilie, fiind printre primele festivaluri de acest gen din România. Încă de la început, a fost conceput ca un festival bianual – prima ediție se desfășoară în jurul datei de 1 Mai, iar cea de-a doua la mijlocul lunii August. Cu o creștere organică a numărului de participanți, de la an la an, festivalul SUNWAVES s-a remarcat, în primul rând, prin faptul că muzica nu se oprește deloc pe toată durata evenimentului. De asemenea, numărul vizitatorilor din alte țări a luat amploare, iar România este pe harta clubbing-ului mondial datorită festivalului Sunwaves.

Sunwaves a câștigat numeroase premii de-a lungul anilor

Sunwaves a câștigat numeroase premii în cei 15 ani de existență. Acestea au reflectat activitatea, implicarea, conceptul festivalului și imaginea sa în contextul național și internațional. Primăria Constanța și Ministerul Turismului au răsplătit organizatorii constant cu distincții pentru atragerea numărului mare de turiști străini. Site-uri de profil din România, precum Nights.ro, au acordat premii de-a lungul timpului festivalului Sunwaves, iar cea mai importantă platformă de muzică electronică din lume, Resident Advisor, a clasat evenimentul în topul celor mai importante festivaluri din lume în ultimii 4 ani.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care poarta ochelari sint pastilati si sparti festivaluri de genul sint pentru drogati ca sa se stie
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218