A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(https://www.replicaonline.ro/rbin/data202206/dsc_8865): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: module/modul-header.php

Line Number: 69

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/module/modul-header.php
Line: 69
Function: getimagesize

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/template.php
Line: 2
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 184
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 71
Function: post

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Festivalului Dansului, Cântecului și Portului Popular Turco – Tătar continuă cu activități desfășurate în județ

Festivalului Dansului, Cântecului și Portului Popular Turco – Tătar continuă cu activități desfășurate în județ

Replica API 3 septembrie 2022 | 00:00 2466

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România continuă, duminică, 4 septembrie a.c., seria manifestărilor din cadrul celei de-a XXVI-a ediții a Festivalului Internațional al Dansului, Cântecului și Portului Popular Turco – Tătar, eveniment organizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, cu o serie de activități care se vor desfășura în localitățile Medgidia, Mangalia și Techirghiol.

Ansamblurile participante la festival vor vizita obiective turistice, vor avea întâlniri cu reprezentanți ai comunității tătare din cele trei localități constănțene, ziua urmând a se încheia cu câte un program artistic, ce va avea loc de la ora 18.00 pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor „Lucian Grigorescu” din Medgidia, în piațeta Casei de Cultură din Mangalia și pe faleza orașului Techirghiol.

Cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului Internațional al Portului, Dansului și Cântecului Popular Turco – Tătar reunește ansambluri reprezentative ale comunității tătare din România, invitați din străinătate și, în spiritul multiculturalității specifice Dobrogei, ansambluri reprezentative ale altor minorități naționale din România.

Festivalul Internațional al Portului, Dansului și Cântecului Popular Turco – Tătar este o manifestare cu tradiție pentru comunitatea tătară, un mesager al valorilor identitare, dar și al respectului de care se bucură minoritățile naționale din România.

Cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului Internațional al Portului, Dansului și Cântecului Popular Turco – Tătar este organizată de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212