REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

FETE BĂTUTE pentru a învăța să stea în POZIȚIA CAPRĂ, la o școală de dans din Constanța!

FETE BĂTUTE pentru a învăța să stea în POZIȚIA CAPRĂ, la o școală de dans din Constanța!

Replica API 14 noiembrie 2019 | 02:25 3722

Jurnalistul independent Matei Bărbulescu a documentat timp de un an abuzurile petrecute la cea mai cunoscută școală de dans din Constanța și a începe publicarea acestei povești cutremurătoare în data de 13 noiembrie, în Libertatea.

Mai exact, jurnalistul a precizat că a stat de vorbă cu 9 foste eleve ale școlii “Total Dance Center”, cu un fost elev, cu părinți, polițiști și alți martori. ”Unii dintre cei pe care i-am contactat au refuzat interviul, motivând că au fost amenințați cu moartea de către coregraf. Ele povestesc cum fondatorul, profesorul și coregraful Gigi Marian Osoloș, se folosește de poziția de putere pe care o are în cadrul trupei de dans Total Dance Center din Constanța, pentru a le abuza fizic și a obține favoruri sexuale de la elevele lui”, potrivit jurnalistului.

Acesta a publicat și câteva din declarațiile fetelor:

“Ne spunea că ar fi benefic pentru noi ca prima persoană cu care ne începem viața sexuală să fie o persoană mai în vârstă, pentru că el știe să se comporte cu o femeie. Și, în același timp, ne spunea că este cel mai bun prieten al nostru și pentru tot ce ne învață, lui i se cuvine mai mult decât oricărui alt bărbat”, povestește Iris*, fostă elevă a școlii.

„Te bătea până te omora, dar după aceea se calma, te lua la o discuție în care îți explica că tu ești de vină, că dacă nu mă aduceai în starea asta, eu nu eram obligat să fac asta“, a spus Iris.

Întreaga poveste pe libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mie mi se pare normal sa fie invatate sa stea capra , pentru a nu face greseli mai tarziu...
4
2
mergeti la Artagea la aeroport sa vedeti cum aseaza curvele angajate pe birou si le da limbi - impotentul drek. PNL cunoate chestiile astea
1
3
Ma mir cum acest ipochimen inca mai este liber.Traiasca justitia oarba din Romania.
11
2
o pot adduce pe soacramea la acest club de dans?,mentionez ca are 51 de ani
7
2
Si vedete si nefwtute nu merge.Soarta,ghinion de nesansa,n-ati avut noroc pe lume.De vreti a ajunge ca Woodrea,Turcan,Ghiurghiuliu nu se ezista alta varianta!
9
3
Asta cica le invata pe fete dansul ca sa se angajeze dansatoare jn baruri afara sau pe vas croaziere. Ele de fapt ajungeau c rve.Dar poate lw si placea la unele. Deobicei papagalii astia coregrafi sint homo,le plac baietanii,sa le.o traga.dar asta?...
5
3
O foloseste pe Corina Tiron ca sa le pacaleasca pe fete si pe parinti. Chiar nu se gaseste niciun tatic sa rezolve problema?
11
0
Asta o futea de cand lumea si pamantul pe Roxana instructoarea de balet...vai de capu lui de basina expirata
10
1
Le invata omul lucruri de baza pentru succesul in viata al oricarei muieri
5
5
Osolos cand te prind libidinosule te tai
5
3
Si nevasta-mea merge la cursurile astea de dans. Si de multe ori intarzia cam mult! Hai ca m-ati pus pe ganduri cu acest articol. Grijania mamii ei, si cand ii zic sa pupe crocodilul, zice ca nu e crestineste. Hmmm !
24
2
SI FLORII OPREA FUTE FETEL SI OAMENII LA AEROBIK LA SALA SCOLII GENERALE NR 1 DIN HARSOVA MAESTRA PULIIIIIII LOR
7
1
dadea mai mult limbi unguru
7
0
Un garoi scofalcit si peste expirat, care se ascunde sub pompoaza titulatura de maestru. Cretini cei care se inscriu in acea cloaca.
17
0
Buna treaba, si cu banii luati si ..tute.Batute ,sa nu intelegeti altceva.Doar capra, bine ca nu si la pinguin.
8
1
treaba asta nu se intampla de 1 an sau 2 sau 5. Posibil ca si mamicile fetelor au vazut acelasi ciocan prima data....domnul.intructor in tinerete mai avea rabdare, dar in ultimii ani se cam grabea. Graba strica treaba, in cazul de data se numeste viol. sau tentativa.
14
0
Am vazut fete bune de futut dar si babe stofalcite si copile de gradinita. Sa nu fie vreun pedofil. Asa pare din povestiri. Sa nu mire pe nimeni. Pe toti politicienii ii intereseaza cum sa fure mai mult. Multi dintre ei sunt pesti. Mai ales in Bucuresti.
12
1
Normal ca trebuie futute ca doar de aia se duc acolo eu la salsa unde predau am babardit tot ce e sub 33 de ani ca babele nu prea imi plac de fel. Faceau talente prima data dar cand au vazut ce bine este nu mai scapam de ele
10
8
Total Dance a fost inainte de revolutie ce-a mai tare trupa din tara, pt cine stie dansul ,,pacea,, a luat toate premiile posibile.
7
10
dar nici fetele noastre din Cta nu sunt tocmai cuminti si cu capul pe umeri. Viseaza podiumuri de moda sau de dans sau machiaje si astfel de rahaturi de 2 bani.
20
3
Sindromul stockholm ia cititi...
11
3
De parca nu stia tot oras ca mai lua o fatuca la suturi din cand in cand..
10
1
Spanzurat si lasat sa atarne in streang .
20
7
Un astfel de coregraf ar trebui aruncat de la etaj. Sa faca si coregrafii aeriene.
45
4
Numai papagali fututi in cur pe afara stiti sa mentionati
10
3
pe care merita sa-l invete in viata.
5
4
Multi politisti si jandarmi treceau pe la dansele.
16
2
asta e vechi in domeniu. De pe vremea lui Fane Englezu
13
3
Sa zicem ca acest antrenor de dans este nebun sau obsedat sexual, dar aceste cursante nu au parinti,frati, prieteni,soti sa verifice si chiar sa actioneze cumva!? Nu exista Politie! Justitie. Sau chiar un simplu pumn in gura , adica ceva simplu, elegant si civilizat pentru acest nemernic.
32
4
A ajuns pana mai ieri si mare ministareasa. Ampartea dreptatea.
14
2
Asta era bordel nu scoala de dans!
31
4
hai ma ca nu le-a dus nimeni acolo cu forta. ba chiar dadeau bani ca sa intre.
26
14
Jeffrey Epstein si asta...numai femei tinere pe langa el...bine ca nu sunt copii ca il suna si Bill Clinton sa vina la Total Dance
18
1
da-ca sunt bune de maciuli ,,dai la deal.
10
18
fetelor,sinteti tare destepte.Un spary piper in ochi si o curentare la git il racoreau pe scalimbaici.
28
2
Vino la noi sa te punem capra coregrafule. Sa ti dam la ghiotane
29
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218