REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FETELE din ziua de azi BEAU de MICI, printre STABILOPOZI

FETELE din ziua de azi BEAU de MICI, printre STABILOPOZI

Replica API 19 octombrie 2020 | 00:32 22651

Pe plaja din Faleză Nord, în zona Consilieri, două tinere şi-au improvizat o masă festivă printre stabilopozi. Fetele, ce nu aveau mai mult de 17, 18 ani, au epuizat toate sursele de distractie din Constanța, așa că au avut o idee "genială".

Relaxare pe plaja goală de octombrie, pustie, unde doar pescărușii mai zburdă printre scoicile multicolore. Nimic ieșit din comun, până acum. Numai că, ceea ce urmează e de domeniul.... fantasticului.

Așezate pe stabilopozi, precum două capodopere sculptate de Brâncuși, fetele și-au aranjat pe un șervet de bucătărie câteva bucate pentru a-și potoli stomacul, au luat o sticlă cu vin, au desfăcut-o şi s-au apucat de băut, în numele iubirii, după cum se poate vedea şi în imaginile alăturate.

În adierea ușoară a vântului, și-au scos, mai apoi, telefoanele și au purces la studiu. Cu sigurantă nu invățau Teorema lui Pitagora și nici nu-l urmăreau pe Eminescu sau Bacovia! Ce să mai, așa ceva rar îți este dat să vezi și să auzi!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M.P esti nimic in viata asta sa stii
0
0
Fetele faceau poze etc....! Le-ai prins tu cu paharele in mana .........in gatu matii de jurnalist infect,bagami-as pula in gura ta de jurnalist nespalat.....
0
0
Nu le-ati vazut ca se cacau mai devreme, asa slab jurnalist sa fie asta de la Repulica...
1
0
esti un prost...
1
0
Fetele faceau o poza si apoi o postau pe retele ca sa creada dusmanele lor ca au fost scoase la un prosecco intr-o locatie de fite de catre unul cu bani si ca au ajuns bine. Sa creada lumea care vede postarile ca sunt intretinute, cand defapt sunt niste studente sarace care vor ajunge sa faca videochat sau sa lucreze in Italia la cules de masline si spalat de batrani.
0
4
Proasta-i ma-ta
0
0
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
15
0
Fetele au 23 de ani, fac studiile lor si in aceasi timp lucreaza. Le cunosc, sunt foarte educate si nici nu cred ca au baut din vinul aia. Cine ati intrebat-o ca sa le pozati cu fetele? De unde stiati ca au 17 ani? Ati vazut daca beau sau nu? E sincer ati scris povestea asta ca sa castigati vizualizari si ca sa faceti bani. Informatiile sunt total false. Rusine
17
0
Pun pariu ca a incercat sa le "agate" si i-au dat cu flit ratatului asta, asa ca le-a venit el de hac!
18
0
Chiar scrieti astfel de prostii ...Ce credeti ca faceau fetele cu 2 pahare de vin ,struguri si ceva branzeturi.Fotografii artistice . Dar de unde sa stiti voi de astea daca mancati doar shawarma si cititi cartea de telefon
19
1
Penibil e putin spus. Chiar asa ati ajuns, toate tampeniile ajung stiri si articole? Nu aveti niciun filtru inainte de publicare pe site? Nu mai aveti chiar niciun jurnalist in redactie?
21
0
Cu siguranta nici cel care a scris articolul nu a citit la viata lui nici bacovia si nu cred ca are habar nici de teorema lui pitagora. Ce sa mai vb de faptul ca va intalneam zilnic pe terasa la OK facand " jurnalism" . S a gasit cine sa scrie ca fetele aveau o sticla cu vin cu ele. Voi cand publicati de pe tetasa OK cate o stire furata de la altii la a cata erati? Sau...sa avem pardon...voi erati pe teren. Hai sictir
20
0
JENANT articol!
16
3
Fetele astea nu au 17-18 ani, au 22 si 23 de ani si nu vad nimic rau in a te relaxa la malul marii si sa citesti o carte. Sa va fie rusine
22
2
Eu cred ca faceau doar niste poze artistice gen
15
1
S a intors ceausescu
11
3
Chiar si asa barurile sau inchi iar.. Unde sa stea si manzele astea
2
5
Numai poate omul sa faca o laba printre stabilopozi ca vin niste fete sa se relaxeze cu un pahar de vin si o gustare. NU-MI VINE SA CRED CE AU PUTUT FACE FETELE ASTEA
14
5
de supt PULA...succesuri
9
16
Ar trebui sa dispara articolul si cei care l-au scris odata cu el! Fetele au avut o idee buna de relaxare tinand cont de conditiile actuale. Incetati sa mai scrieti mizerii daca aveti pretentia sa ajungem la nivelul occidentalilor. Puteati la fel de bine sa scrieti un articol din care avem ceva de invatat sau sa folositi timpul pentru a va documenta si a transmite informatii mai departe. Lasati-va de meseria asta si mergeti cu oile pe camp!
33
4
daca au lasat curatenie in urma lor si nu au aruncat nimic in mare ,nici o problema.
29
3
cu tot respectul , e un articol de cacat
37
4
Hai sa fim seriosi . Par fete ok . Daca erau niste alcoolice , nu puneau bautura in pahare . Pur si simplu se relaxeaza .
35
4
Cine redacteaza articolele astea??? Cum sa scrii asa ceva? Cum sa scrii despre asa ceva? Si, cel mai grav, cum sa alegi exprimarea asta?
33
6
Mare prost fara viata esti care te ai bagat peacolo sa le faci poza. Bubui de prost ba dobitocule in lumea civilizata asta este l ordinea zilei.
32
5
Presa de La noi, e in urma cu cel putin 80 de Ani fata de alte tari.
26
4
Cu o zi in urma faceau videochat.
8
19
Un articol pentru dobitoci scris de alti dobitoci.
23
5
Si ce daca beau un pahar de vin si mananca in natura ... e ca la picnic ! Dar pe miile de drogatele de 15 -16 ani care beau vodca si trag pe nara si danseaza lasciv in curul gol in CLUBURI fen Nuba , Fratelli , Luve... de ce nu le prezentati ? Pai nu aveti curaj ca va rup proxenetii capul ! Voi promovati Nuba si Luve ... prostii dracului !!!
32
7
Vai ce senzational, ce dracu ati vazut asa o grozavie de domeniul fantasticului? Doua fete care poate sarbatoreau ceva.Ma mir ca nu ati scris ca au plecat pe sapte carari si muci pe deasupra. Cautati dracu stiri reale.
33
5
Jurnalism de calitate, dom'le! Extraordinar
12
4
Jurnalist de 2 lei gauriti!
21
5
Senol baba te mananca curu ala mare
13
2
Cumva ati vrut sa va alaturati si ati fost refuzat de sunteti asa revoltat?
26
2
Bravo fetelor! Frumos pentru voi, pentru orice varsta, daa...... mare, picnic, frumusete, decenta, tinerete,.... Super decor!
41
4
Replica rusineee!!!
33
8
Invoc spiritele strabunilor , sa-si bage pula in aceasta postare
32
6
Ce stire ceva normal in alte parti.....
21
5
Numai un om Frustrat si fara viata personala poate sa critice ceva urat despre ceva normal si frumos pentru aceste vremuri.
45
6
Decat sa Le vezi drogate, mai bine sa le vezi asa. Replica iar v-ati facut de kkt.
51
7
Fetele au 25 de ani, le cunosc... portal prost
38
8
Servetul , strugurii , si cele doua pahare de vin , toate astea luate in prim plan ...si cu Marea cea mare in plan secund , iese o fotografie artistica de nota 10 ! Bravo fetele ! Replica , te-ai facut de kkt !
58
8
Este evident ca aranjamentul de mancare si bautura era pentru a face fotografii, nu se stie in ce scop si nici nu conteaza, dar e clar ca nu era un picnic.
17
17
Aloooo deschideti restaurantele si ve ti avea poze din restaurant !!! PUPINCURISTI PNL REPLICA DE CACAT
33
7
Cartea de langa mancare nu a vazut-o nimeni, in schimb ati aruncat cu pietre! Fetele au ales bine si locul si modul de ocupare al timpului.
50
9
Sunt niste adolescente, este normal ce fac la varsta lor. Cu totii am facut asta! Cu ce te-au deranjat fetele astea ca beua un pahar de vin?
41
8
Intr-adevar a saracie de la o posta
11
34
s-a zbatut o saptamana sa adune pachetelul de-acasa, sa se tarasca pe pietre, ca sa le aseze, pentru 2 poze obosite pe insta. Parca ar schimba ceva, tot niste nespalate si niste sarantoace sunt.
11
47
..unt panaramele societatii romanesti...cum sunt parintii...asa sunt si copiii lor..daca au telefoane,cafele si tigari...nu le mai trebuie nimic...la scoala...nu se duc..n-au chef...le-a promis..IUBY..un loc caldut in SPANIA..ITALIA.. TURCIA...la productie de bani...ele nu stiu ce le asteapta...acesta societate nu se mai face bine...niciodata..din ce vor trai aceste specii umane???faceti critica la tinerii care stau si pierd noptile prin carciumi...dar la munca,oare cand se mai duc??niciodata..munca-i pentru..utilaje...vin vremuri grele...
12
49
Cauta pe google sa vezi cum arata un stabilopod
28
12
asta e pe stilul ne uitam pe gaura cheii sa vedem cine cu cine mai vine acasa. Cu ce au deranjat copii aia?
50
7
Sunteti niste retrograzi, incremeniti in mentalitatea comunista. rusine!
47
9
Localurile s-au inchis ?
26
8
Iar alte fete si-au facut nevoile printre stabilopozi.
17
2
si care ar fi problema? ce articol mizerabil
57
8
dl. reporter M.P. este un articol realizat de tine impreuna cu cele doua fete . sunteti de doi lei pentru ca faceti articole la ordin si jucati cu cine este la butoane in judet si la Constanta. Sa va fie rusine ca nu sunteti o presa independenta.
37
8
Lasati copii in pace mai martalogilor. Unde vreti sa mearga
50
10
cea mai tare stire . un reporter de doi bani. unde vrei sa le vezi pe varianta?
43
9
Sunt curios ce facea acest mare reporter m.p. cand era tanar,cred ca va meritati initialele,la asa articol,mi-ar fi rusie sa imi scriu numele,asa ca este bine sa mergeti la cosul de gunoi al ziaristilor,odata cu maretul articol
40
8
Si te-ai bagat si tu in seama? Poate iti dadea si tie un pahar...peste cap.
25
9
Felicitari fetelor ! Ceva nemaivazut pentru Constanta, fara manele, scandal, seminte si masini scumpe conduse de copii de 18 ani care nu au deschis o carte in viata lor.
51
8
Sunteti cei m ai de cacat ziaristi, niste comunisti de 2 lei, tu mai trebuie sa scrii inca 10 articole sa poti sa bei si tu o sticla de vin, urla foamea in voi pisatilor
42
7
Tu ori scri pt dobitoci si nu vrei sa iti pirzi audienta, ori esti defazat rau. Se vede clar ca este un decor pt poza acolo. Articol de 0 lei
29
7
Nu mai turnati bre! Sunteti cumva comunisti ?
18
7
M. P. Ai un vocabular la fel de bun ca cele 2 ya. Muye romanes tzigoina.M. . P. Draq de zdrente si secaturi
6
15
M.P, oligofrenu dracu', de ce mortii tai nu te semnezi mah cu tot numele? De unde stii tu ce varsta au gagicile alea? Voi ,astia din redactie, sunteti ziaristi facuti la betie.
33
8
generatia fbk se vede sursa de inspiratie si probabil il astaptau pe aquaman sa iasa din apa sa le ia la poola!!! vrabia malai viseaza!!!
12
26
interlop la navodari pe yutub ! si faceti o stire, merita mai mult
10
6
care.i problema?beausi.o punse .aca printre stabilopozi,nu deranjeaza fetele pe nimeni.k fetele!
14
9
unii chiar faceau sex pe digurile alea!
22
5
Pai saracele trebuie sa umple un gol, baietii fiind prinsi cu pensatul si epilatul total.
41
2
Misogin ziar
47
4
cand prostovanii ajung sa scrie articole,la cati banditi ,interlopi ,afaceristi certati cu legea sunt in Constanta-sursa de dezvaluiri,informatii si de scris articole,...prostovanul lenes a vazut 2 fete si hai sa incite la scandal cu asa zisul lui articol...
66
5
Asa si?ce au facut rau?pe cine au deranjat?Unde vrei sa se duca sa faca un picnic ?aaa beau vin ?si care i faza ? un pahar e otrava?bine ca nu se drogau...sau alte nenorociri .doua tinere care au improvizat un picnic la malul marii .mare sstire ca beau vin ...ee na ,bai Replica ....asta i stire de senzatie ?las o moarta ...
66
10
Ale draqu de stapilopoade ele sant de vina , daca nu erau acolo , fetele alea ar fi fost cuminti acasa la cusut gherghef !!
25
9
Elegant. Bravo, fetelor. influencersinthewild
55
9
Cel mai prost ziarist
74
6
Un articol de cacat. Pe cine au deranjat atat de mult? Sau poate sunteti deranjati ca nu erau la pupat moaste
84
13
Foarte frumos, bravo lor! Pastreaza si distanta sociala!
76
7
Daca sunt inchise restaurantele,cafenelele,cluburile, au gasit un loc inedit, in spatiu deschis cu distantare si numar redus de persoane.Ca sunt multi privitori carcotasi nu sunt atribute ale pandemiei ci ale invidiei.
66
9
Fetele probabil fac un content pt instagram sau tiktok. Cu placere. Ancorati-va putin in social media intai ca mai sunteti si ziar..
62
7
Bun bravo. Nu au deranjat pe nimeni. Nu au ce cauta in ziar.
76
8
Articol stupid, sa fie la numar, poate iese de-un salariu.
83
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367