REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Fetiţa de 10 ani, dată DISPĂRUTĂ, după ce a fost certată din cauza notelor, A FOST GĂSITĂ!

Fetiţa de 10 ani, dată DISPĂRUTĂ, după ce a fost certată din cauza notelor, A FOST GĂSITĂ!

Replica API 15 iunie 2019 | 00:06 1781

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei ALEXANDRA-OANA LUNGU, în vârstă de 10 ani, din orașul Năvodari.

La data de 14 iunie a.c. aceasta a plecat de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

SEMNALMENTE

Înălţime 1,30 m, greutate 28 de kilograme, păr șaten lung, față ovală, ten alb, ochi căprui.

ÎMBRĂCĂMINTE

La data plecării purta pantaloni tip jeans, tricou albastru și încălțăminte sport. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Serviciul Investigații Criminale sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005.

Potrivit unor surse, copila ar fi avut o discuție în contradictoriu cu mătușa sa, cu care locuieste, pe tema notelor școlare.

UPDATE:

Fetița a fost găsită, în zona Aqua Magic din Mamaia!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copii needucati,fara respect viitoarele pericole sociale .Lucrul acesta se intampla din cauza parintilor care traiesc ca niste animale si se comporya ca miste animale.
1
0
Ai facut limba romana cu matusa ?
0
1
e rebeka alu marci abuzata de taticul ei
1
1
Doamne ce comentarii macar stiti despre ce este vorba numai prostii scrieti...copilu a declarat ca a plecat din alt motiv nu din cauza ca matusa a certato ..da si matusa a certato spunanduo doar vlca nu va mai avea acceas la tel si houverbourd...nu vad nimic rau si matusa saraca p creste de la varsta de 2ani..
0
0
Reactii copilaresti ce necesita o mai atenta legatura intre parinti si copil. Nu este un subiect de ziar. Toti copii fac lucruri care adultilor le par a fi iesite din tipar si da,tiparele sunt pentru roboti si pentru societati proaste,nu pentru oameni liberi .Copii sufera din cauza felului defectuos sau prost in care inteleg cei mari sa-si educe generatia viitorului lor.
9
2
Bine inteles, sunt tot felul de frustrati ce comenteaza pe aici. De fapt cred ca sunt niste poponari cu puta mica si isi tot varsa frustrarile pe aici...stai sa vezi cum o sa sara imediat unul cu dorinta sa ii sug ....atata stiu astia
3
0
mesajul unde scrie matusica de bani ptr coniac cred ca e o gluma nu?
2
2
Eu nu am bani de cogniac sa pun oleaca de cafea peste el,si ea umbla in statiuni la piscine.Las' ca-i dau io ei,ii smulg tot ciuful,ma sui cu picioarele pe ea si o strivesc ca pe sarpe!P.S.Bine ca fost gasit copilul sanatos!
1
0
Esti o nenorocita care abuzeaza bietul copil. Iti versi frustrarile pe biata fetita. Ai facut-o saplece pe strazi. De ce nu locuiestecu maica-sa?
6
4
Min inv e de vina ca le baga teste si o mie de examene de parca ar vrea sa-i scoata academicieni de la gradinita
22
5
E fisa lu marci fratele meu o viitoare tarfa
6
31
acum sa o caute matusa si daca copilul pateste ceva sa faca puscarie pt maltratare si traumatizare de minori
22
3
Evolutia unui elev se urmareste pe parcursul intregului an scolar.Acolo unde se descurca mai greu se poate interveni cu ajutor din partea familiei sau meditatii, dupa caz.Nu vii la sfarsitul anului scolar si ceri socoteala unui copil pentru care situatia scolara slaba nu i d-a datorat numai lui, pot fi multiple cauze.Matusa care a certat-o o fi fost vreo eminenta?Ma indoiesc, dupa modul cum a procedat.
54
0
Nu fiti absurzi.Unii copii pot mai mult,altii mai putin.Exista meserii pentru toti.Nu fortati nota privind calificativele ca unii mai emotivi nu suporta umilintele si se gandesc la suicid!
84
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108