REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Fetiţa lovită pe trecerea de pietoni a ieşit din comă

Fetiţa lovită pe trecerea de pietoni a ieşit din comă

Replica API 5 iulie 2012 | 00:00 99

Accident pe bulevardul Aurel Vlaicu

Accident pe bulevardul Aurel Vlaicu

Victimele teribilului accident de marţi seara, mamă şi fiică, se află în afara oricărui pericol. Fetiţa, în vârstă de 9 ani, lovită pe trecerea de pietoni din zona Anda - bulevardul Aurel Vlaicu, care a ajuns în comă la spital, şi-a revenit, starea ei fiind stabilă, acelaşi lucru fiind valabil şi în cazul mamei sale.

Odată cu sezonul estival, accidentele rutiere s-au înmulţit la nivelul Constanţei, odată cu ele crescând şi tragediile în care sunt implicate persoane nevinovate. Un asemenea eveniment a avut loc şi marţi seara, în zona Anda, când o femeie şi fetiţa acesteia, în vârstă de 9 ani, au fost pur şi simplu spulberate de pe trecerea de pietoni întrucât şoferul autoturismului cu pricina nu a oprit, nici măcar nu a încetinit, pentru a le acorda prioritate. Victimele au fost transportate de urgenţă la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cadrele medicale afirmând la acea dată că starea micuţei este critică, fiind în comă. Dar iată că apar şi razele de soare în cazul mai sus prezentat, întrucât starea minorei s-a ameliorat, aceasta şi-a revenit, a ieşit din comă, iar starea ei este stabilă, acelaşi lucru putându-se spune şi despre mama acesteia. "Numărul accidentelor rutiere a crescut, sunt accidente destul de grave care necesită resurse destul de importante, umane şi materiale. Starea celor doi pacienţi, copil şi mamă, care au suferit un astfel de accident serile trecute, este bună, stabilă. Fetiţa nu mai este în comă şi va rămâne în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. În stare bună se află şi mama acesteia", a declarat dr. Dănuţ Căpăţână, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272