REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Fetiță MUȘCATĂ de CAP de un CÂINE, sub privirile MAMEI

Fetiță MUȘCATĂ de CAP de un CÂINE, sub privirile MAMEI

Replica API 2 mai 2021 | 12:29 4366

Scene teribile într-o piață din Tulcea. O fetiță a fost mușcată de cap de un câine din rasa Akita sub privirile mamei ei, proprietarul încercând apoi să fugă pentru a nu fi tras la răspundere. Într-o postare pe rețelele de socializare, mama fetiței acuză cadrele medicale că nu ar fi îngrijit fetița cum trebuie din cauză proprietarului câinelui, care ar fi fost tot medic.

Iată postarea mamei nemulțumite: ”Bună ziua mămici, doresc să trag un semnal de alarmă și să vă povestesc ceea ce a pățit ieri fetița mea în Piața Civica. Așa cum am specificat eram la plimbare cu cea mică, aceasta mânca o înghețată și ne oprim pe bancă, ne așezăm și din depărtare vedem un individ ce plimba un câine (rasa Akita), se apropie și fata vrea să coboare de pe bancă și având înghețata în mână, o opresc să mi-o dea, aceasta se întoarce cu spatele, moment în care câinele o mușcă de cap. Reușesc să scot copilul din gura javrei sunăm la politie, salvare (copilul pierdea sânge) dar domnul nepăsător încearcă să fugă cu câinele, lumea a reușit să îl oprească, între timp a venit și poliția, eu am plecat cu fata la spital iar acolo suntem preluate de o doamna doctor C. Ne întreabă cele întâmplate, domnul asistent se ocupă să curețe rănile fetei iar ea începe să scrie fără să se apropie de copil, la câteva minute intră o asistentă/îngrijitoare, care îi șoptește că fetița mea a fost mușcată de câinele doamnei doctor M. Văzând că are și alte răni copilul, normal că mă întorc la spital unde ne este refuzat controlul sau completarea fișei cu plăgile observate de mine. În concluzie, la noi animalele sunt mai protejate ca oamenii și trăim în același rahat până la gât în care pilele și funcțiile vorbesc și fac legea!”

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu copletarea ca unii oameni au dresat javrele dupa rasa lor maidaneza chiar daca unii au halate albe si accidental se numesc medici
1
0
Cainele simte omul rau si agresiv. Cine nu iubeste cainii, nu iubeste nici oamenii. 21:39 isi iubeste zilnic cainele direct in rect.
1
1
deci tu esti stapanul sau stapana cainelui, din moment ce stii toate amanuntele si esti asa defensiv
1
1
Educ-o sa nu mai puna mana pe cainii altora si sa ii provoace. Asta e liosa de bun simt si educatie, ce cauta fiica ta cu mana pe cainele omului, cine stie ce i-o fi facut. Ar trebui sa iti ia copilul serviciile sociale ca nu ai grija de propriu copil
3
2
Cainele simte un om rau, stie el de ce a muscat copilul. La fel ca Dumnezeu, misterioase sunt caile domnului - asa si cainele, misterios. Nu trebuie sa punem la indoiala decizia cainelui
11
15
Multe jjavhre care musca in rasa umanoida, asa ca nu luati pe incredere jivinele canine! Ancheta pentru ingrijirea copilului , daca nu si au facut treaba, penalizati !! Doar in vise,,,,..
3
7
Multumesc mult pentru urare! Paste fericit, Scufita Rosie!
5
1
dupa ce au terminat de ragait dupa miel, s au apucat sa isi scrie comentarii de sarbatoare, crestinii intre ei
9
4
Sa ia cainele sa il bage intro cusca si sa ii bage covid rintre gratii pe el
6
8
Da musca pe bune ca toti cainii si in mod deosebit rasa asta. Sa te muste si pe tine dar mai ales pe copii tai jegule sa vezi cum e!
13
8
Daca Akita musca pe bune... si mai este ceva: chiar toti sunt niste javre iar povestitoarea este Scufita Rosie
10
11
Asa ghinion sa patesti si tu cu copii tai daca ai! JAVRA!
16
10
gatul cainelui si propietarului,arsi cu lemne precum in india,javrele Dracului
21
11
Rasa asta, nu prea sunt muscaciosi. Dar na, acum...daca il stia ca musca trebuia sa-i puna botnita. Foarte rar cainii musca copiii...Ghinion!
17
14
Sa o dea qfara si puscarie
17
6
daca era cainele doctorului M, ei se acopera intre ei.........
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468