REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

FIICA Andreei ESCA a făcut, din nou, SENZAŢIE pe LITORAL

FIICA Andreei ESCA a făcut, din nou, SENZAŢIE pe LITORAL

Replica API 17 august 2020 | 23:21 4686

Nici în weekendul dedicat Zilei Marinei vedetele nu au lipsit din peisajul constănțean. Din nou, cluburile au fost pline „ochi”, chiar dacă doar până la orele 23. Bineînțeles că multe dintre acesta nu au respectat regulile de distanțare socială, drept urmare a plouat cu sancțiuni, dar ce contează atâta timp cât oamenii au profitat la maxim de vacanță. Printre vedetele ce și-au făcut apariția pe malul românesc al Mării Negre se numără Mario Fresh, Alexia Eram, Antonia, dar și multe altele.

Alexia Eram

Marea, locul potrivit pentru ședințe foto

Nisipul de pe plajă și valurile mării au devenit decorul potrivit pentru ședințele foto, așa că nici vedetele nu s-au putut abține să imortalizeze momentele din vacanță.

Cuplul format de Mario Fresh și Alexia Eram s-a aflat în nordul litoralului, iar cei doi nu au uitat de fanii lor pe care i-au ținut la curent, postând fotografii în care arată cât de bine s-au simțit la mare.

Mario Fresh

Antonia

Și Antonia s-a aflat la Constanța pentru un shooting photo ce a fost realizat pe malul apei, imagini pe care le-a împărtășit fanilor curioși.

CoBO Dance a avut spectacol la Nuba

Coregrafii Cocuța și Bogdan Boantă, împreună cu trupa de dans pe care au înființat-o, au susținut un spectacol care a „umplut până la refuz” clubul Nuba.

Bogdan Boantă

Zeci de oameni au fost suprinși în imaginile postate chiar de cei doi, în incinta terasei.

Cocuța

De asemenea, aceștia nu au ratat ocazia de a face o baie în mare și de a se relaxa pe plajă înainte de eveniment.

Stațiunea Mamaia, magnet pentru vedete

Printre cei care s-au aflat la mare, în Mamaia, în acest weekend, se numără și fosta vedetă a Antenei 1, Andreea Berecleanu, venită la mare împreună cu familia.

Andreea Berecleanu

Ema de la Zu

Și asistenta radio cunăscută sub numele de Ema de la Zu a fost pe litoral zilele acestea, fiind cazată chiar la celebrul Mamaia White Tower.

Rafaelo

Prezent la Constanța a fost și fostul concurent de la Puterea dragostei, Rafaelo, cel care și-a deschis recent propria plajă în stațiunea Mamaia. Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a făcut şi ea senzaţie.

Vedetele s-au bucurat de soare

Fie în sud, fie în nord, bucuria și relaxarea pe care marea le oferă sunt aceleași.

Dana Săvuică

Irina Fodor

Dana Săvuică s-a aflat în acest final de săptămână la Mangalia, acolo unde a avut parte de o plimbare cu iahtul, iar soția lui Răzvan Fodor, Irina Fodor, s-a aflat pe plaja de la Corbu, în căutare de liniște și de un loc perfect pentru a realiza câteva poze artistice.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa mama asa fiica
6
0
ne incanta iar cu o mizerie de stire....
2
1
Buna japitza .
3
1
mamicuta este plecata la cumparaturi sa "targuiasca" ceva pamant. Poate s-o nimeri, faleza Tuzla?? Tuzlenii, pot sa faca plaje si la 23 August, daii...
3
0
Presa este de vina!!! Daca nu ar mai realiza articole de ''senzatie'' despre toate lepadaturile cu aere de vedete am avea liniste!
16
0
De plescoi.Vulpita se pise pe voi.
9
0
lasati mai fata sa se distreze, ce nu cunva sinteti invidiosi?
2
9
Iar unflati toate leprele, doramias pwla pe ei. La sapa cu ei
17
0
iar faceti toate proastele celebre? fisa lui esca e o drogata care danseaza pishata pe mese in club cu dobitocul ala de iubit mario proaspatu .Nuste jeguri ordinare care nu au facut nimic in viata lor dar le faceti voi vedete cu articolele de kkt .
22
0
Asa si ce eu nu as face daca Esca era mama.Ii suflaaati atiit in rect de ma ingretoseaza.
8
2
Antonia este SUPRBA... DAAA...... Este nr. 1....
5
10
iarasi ne bagati pe git maimuta asta menlista tatuata cu borfasimde 2 lei? ce senzatie?asta e in mintea ei dorgata covidata si a reporterizdei platita cumo cafea sa scrie prostii!
24
0
Obsedatii vaneaza cameltoe.Cine sunt obsedatii? Reporterii labagii si cititorii lor.
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272