REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Fiica cea mare a lui Gigi Becali face piața cu un Bentley „țiplă” de 250.000 €

Fiica cea mare a lui Gigi Becali face piața cu un Bentley „țiplă” de 250.000 €

Replica API 24 mai 2021 | 20:31 5457

Alexandra Becali s-a bucurat prima de ”bijuteria” de mașină, un Bentley de 250.000 de euro, pe care l-a ”purtat” cu mândrie pe străzile Capitalei. O lună mai tâziu, Teodora, fata căsătorită a patronului de la FCSB, conducea același tip de bolid, singura diferență fiind culoarea. A atras privirile, zilele trecute, când la piață s-a deplasat cu prețioasa mașină, iar CANCAN.RO are imaginile, pe care vi le prezintă, în exclusivitate.

Poliția o oprea, pentru un control de rutină pe Alexandra Becali, care șofa un bolid de 250.000 de euro. Actele la control, totul în regulă, iar acțiunea se petrecea în aprilie, în centrul Bucureștiului, cu zeci de priviri admirative către Bentley-ul la care nu puțini visează. La scurt timp și Teodora se afla la volanul aceluiași tip de mașină. Alta, desigur. Nu o împrumutase pe a surorii ei. Culoarea e dovada.

Teodora Becali, cu Bentley-ul de 250.000 de euro la piață

Nu putea, de altfel, fiica lui Becali, care, mai mult, are lângă ea soțul perfect, și în viziunea tatălui ei, un prosper afacerist, să umble, așa, chiar cu orice mașină. A scos-o imediat la șosea și i-a dat bătaie. Chiar și la piață a ajuns Teodora cu bolidul, pe care l-a parcat la loc sigur, cât timp a căutat una, alta. S-a oprit la taraba cu fructe, de unde a ales ce i-a poftit inima, apoi a ajuns și la aceea cu legume, unde roșiile cu ”gust de roșii” au apărut de puțin timp. A pus totul într-o plasă, pentru că nu s-a lăcomit, a cumpărat calitate, nu cantitate.

Cu masca pusă bine pe gură și pe nas, Teodora a mai aruncat un ochi prin piața plină cu de toate, după care s-a retras. A luat-o, ușor, printre mașini și și-a ”descoperit” bolidul bine parcat. Și-a așezat, cu grijă, cumpărăturile, apoi a urcat la volan, s-a asigurat și a virat către casă, unde o așteptau soțul ei și minunea din viața lor, micuța de doar 11 luni.

Alexandra Becali a fost prima care s-a afișat cu un astfel de Bentley. Era oprită de Poliție pentru un control de rutină

Teodora Becali și Mihai Mincu, nuntă ca-n povești la Palatul Snagov

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, se căsătorea în urmă cu un an și jumătate cu Mihai Mincu. A fost nunta anului, cu o petrecere de vis la Palatul Snagov, unde au participat peste 700 de invitați. Și cu multe cadouri, dar și bani puși la plic. Gigi Becali a spart tiparele și a depus un milion de euro într-un cont comun, dar de nuntă. Asta după ce cheltuise 500.000 de euro pentru a organiza fără cusur evenimentul. Iar, la aproape un an distanță, Teodora a devenit mămică de fetiță.

Mihai Mincu, cel care a devenit ginerele lui Gigi Becali, este un tânăr care provine dintr-o familie foarte potentă financiar. Cel supranumit „Prinţişorul din Dobroeşti” a debutat, în anul 2017, în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. La scurt timp, a mai înfiinţat o firmă care are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri şi cosmetice.

Mihai Mincu a reușit să-și impresioneze socrul, acesta fiind foarte încântat de alegerea făcută de fata sa cea mare. „E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea Gigi Becali.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
blestemul oricauri cipanez este sa ainba fete hehe si sa imparta averea.
2
0
ci faptul ca o gramada mare de fraieri au uitat ca banii sunt furati de berbecali.
4
0
Un Audi quatro de 180cai 4x4, de 50mii nu era bun,,cica Gigi e credincios,,,de diferenta,cata paine ar fi pt saraci ?!
9
0
Daca o intrebi in ce an a murit stefan cel mare o sa va raspunda...stie mama.
8
0
Cu transportu in comun...daca duci peturi iti dau un bilet ptr toata ziua
8
2
cu ce pla mea sa umble la banii lor, cu trabantul?
11
4
Isi cumpara toti meltenii boliduri si stau in 2 camere iar astia care chiar au bani ce ar trebui sa faca? Sa-si ia Logan... ziaristi de doi lei, invidiosi e putin spus!
13
6
si care este problema s-au vorba aia oftica , invidia sunt mari
10
5
masina de taran!
8
6
Nu vad problema, doar nu era sa vina cu Opelul.
15
5
Nu vad unde e problema
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212