REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Fiica Elenei Udrea, adorabilă la prima întâlnire cu zăpada. Uite cum s-a bucurat de nămeți!

Fiica Elenei Udrea, adorabilă la prima întâlnire cu zăpada. Uite cum s-a bucurat de nămeți!

Replica API 8 februarie 2020 | 00:00 625

Elena Udrea

Cu lopata în mână, mai mult sau mai puţini fericiţi că iarna „a lovit”, artiştii nu s-au abţinut să nu „imortalizeze” prima ninsoare din acest sezon. Dacă unii s-au pozat în ipostaze excentrice, desculţi în zăpadă, alţii au preferat să lase bucuria copiilor să vorbească.

A nins joi noapte ca-n poveşti! O adevărată feerie, un peisaj de vis care a adus zâmbetul pe buze celor mici şi mai multe necazuri celor mari. Zăpada i-a scos pe toţi din casă şi i-a îndemnat la joacă, la făcut pârtii, curăţat maşinile şi, evident, la făcut zeci de poze.

Nici Elena Udrea (46 de ani) nu a ratat această ocazie, mai ales că vede iarna cu alţi ochi de când a devenit mămică. Ea şi mama ei, Maria Veliceasa, au echipat-o pe Eva Maria cu o salopeta albă şi cizme roz şi au lăsat-o cu tatăl ei, Adrian Alexandrov, să se bucure de zăpada imaculată. Micuţa părea un fulg de nea în curtea din Corbeanca prin care a păşit uşor şi şi-a băgat mânuţele firave în zăpadă, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Seamana cu Basescu
0
1
si care e stirea? ca a scos bona copilul in parc ? ca baragladina udrea a nascut doar ca sa fie "duamna"
1
1
Amanta lu'Base ne prezinta progenitura!Multa sanatate ca n are nicio vina copilul,dar zdreanta asta care a furat de a rupt numa la Gala Bute pe langa altele CE MORTII EI CAUTA IN VIATA PUBLICA?PUNGA CU CACAT PESTE FATA!La fiecare aparitie publica,hop si punga peste deux-piece sa l vedem cum se scurge!De aplicat pe toti politicienii corupti!
3
2
e a lui tasu ca are fata de rusoaica
2
2
O stire foarte importanta.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212