REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Fiica fostului primar din Techirghiol, Adrian Stan, își ridică o vilă turistică

Fiica fostului primar din Techirghiol, Adrian Stan, își ridică o vilă turistică

Andreea VREJOIU 5 octombrie 2022 | 00:00 3694

Societatea Techirghiol Farma Cosmetics, sau Techir, ce se bazează pe producerea și comercializarea produselor dermato-cosmetice pe bază de apă salină și nămol sapropelic din lacul Techirghiol, intenționează să ridice o vilă turistică, în orașul Techirghiol. În acest sens, societate administrată de familia fostului primar al orașului Techirghiol, Viorel Adrian Stan, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului o solicitare în vederea emiterii acordului de mediu.

Techirghiol Farma Cosmetics, societatea deținută de Oana Stan, fiica fostului primar Adrian Stan, are în plan să ridice o vilă turistică, pe strada Piața Republicii, numărul 5 din Techirghiol.

În acest sens, firma a depus la Agenția pentru Protecția Mediului o solicitare în vederea emiterii acordului de mediu. Vila ar urma să aibă regimul de înălțime de S+P+2E și un restaurant la parter.

Date despre societatea Techirghiol Farma Cosmetics

Societatea Techirghiol Farma Cosmetics a fost înființată în anul 2012 și are sediul social pe strada Plantelor, nr. 19C. Ca și cod CAEN, firma are 2120 – Fabricarea preparatelor farmaceutice. Anul fiscal 2021 a fost unul foarte bun pentru societate, dacă ar fi să ne luăm după cifra de afaceri de 1.290.000 lei și profitul net de 112.535 lei. Totodată, numărul mediu de angajați a fost de 7 persoane.

Administratorul societății Techirghiol Farma Cosmetics este Oana Stan. Asociați în cadrul societății sunt Oana și Viorel Adrian Stan. Tot ea este și administratorul companiei SC Techirghiol.ro Cosmetics & SPA SRL și, totodată, fondatoare a brandului autohton TECHIR, așa cum se numește firma ce intenționează să ridice laboratorul din Agigea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, știe toată lumea ca nu are drept de folosință pentru apa și nămolul din lac, dar nimeni nu face nimic pentru ca probabil are în spate pe cineva. Tot ce produce ea se bazează pe un brevet de invenție ce nu are legătură cu producerea de cosmetice, cât despre utilizarea resurselor minerale acest lucru se face în mod fraudulos.
4
0
Dacă tot voia sa promoveze ceva făcea lucrurile legal nu furând. Când nu ai drept de exploatare a resurselor minerale și iei pur și simplu fără sa plătești taxe se numește furt. Treaba în România este ca dacă ai pe cineva în spate nu te anchetează nimeni. Ea folosește ilegal un brand și ingredientele iar lumea vad ca o apreciază. Asta este mentalitatea din România. Cât despre autorități......
4
0
fata promoveaza banii ciorditi de tasu!
7
0
Boala romanilor Cand reuseste un roman intr-o afacere imediat conationalii sar pe el ,nu sa-l aprecieze,dimpotriva.Astfel a ajuns aceasta natie sa fie condusa de straini. Felicitari acestei tinere ce promoveaza localitatea unde s-a nascut si creeaza locuri de munca .De astfel de oameni are nevoie Romania
1
8
pai cine vreti sa ridice pensiuni si altele...daca nu ei atunci cine? cand o sa vedeti un amarastean ca reuseste dintr-astea ,musai trebuie dat ca breaking nius
8
1
felicitari, Oana, succes
2
10
Hopa, dupa ceva timp ascunsi au inceput sa apara banutiii, furati din malurile lacului, la pirnaie cu ei
17
0
Draguta tare...vila !
9
2
La cit a furat asta impreuna cu citeva pipipoance care au lucrat cu el in primarie si care au fugit in alte locuri de munca cind s a dat aalarma , poate sa si faca si 10 vile , huooooo
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369