REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Fiica lui Andrei Gheorghe, Katarina Dyer, apariţie surpriză pe scena de la X Factor

Fiica lui Andrei Gheorghe, Katarina Dyer, apariţie surpriză pe scena de la X Factor

Replica API 7 noiembrie 2020 | 00:00 1922

A suferit, dar şi-a găsit puterea de a merge mai departe, de a demonstra că poate! Fiica lui Andrei Gheorghe, Katarina Dyer, urcă pe scena de la X Factor.

Katarina Dyer

A avut primul contract cu o casă de discuri la vârsta de 15 ani! Katarina Dyer îşi încearcă norocul pe scena X Factor! Fiica lui Andrei Gheorghe se descrie ca fiind o fire extrem de optimistă şi energică, deşi în ultimii ani viaţa sa a fost marcată de mai multe drame şi şi-a pierdut ambii părinţi.

”Mama şi tatăl meu s-au combinat atât de perfect, n-am mai văzut la doi oameni o asemenea energie! Nimic nu s-ar putea compara cu sentimentul acela. Mama era foarte mult pe partea emoţională şi Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam şi eu să fiu! Eram o casă foarte energică, tot timpul se dădeau petreceri, veneau prieteni de-ai lui pictori, scriitori, a fost super plin de viaţă până în ultimul moment. Ce s-a întâmplat a fost spontan, aşa cred că a vrut el, sincer, că el era un om puternic şi cu mintea făcea foarte multe lucruri, iar dacă a simţit că asta e timpul, asta a fost”, a povestit Katarina, care recent şi-a pierdut şi mama.

Katarina a rămas şi fără mamă

”A murit de cancer acum şapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternică, iar piesa pe care o voi cânta era preferata ei, mereu îmi cerea să i-o cânt, iar eu nu aveam chef. M-am gândit să o cânt, poate acum mă aude”, a mărturisit Katarina în faţa juraţilor X Factor, scrie okmagazine.ro.

Schimbări la X Factor

Dacă până acum juraţii aflau abia la finalul audiţiilor ce grupă le va fi repartizată, în cel de-al nouălea sezon X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, Loredana, Delia, Ştefan Bănică şi Florin Ristei au fost anunţaţi încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice. Aşadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieţi sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ştefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câştigătoare: Mixt este grupul pentru concurenţi de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câştigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272