REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Fiica lui Dumitru Cușu și fotbalistul Costin Gheorghe nu se mai ascund! Video

Fiica lui Dumitru Cușu și fotbalistul Costin Gheorghe nu se mai ascund! Video

Mirela PASCAL 9 ianuarie 2023 | 00:00 20347

Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elenei Gheorghe, și-a refăcut viața după divorțul de soție, iar acum pare să traverseze cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Pe 8 ianuarie, fotbalistul și-a serbat ziua de naștere, la eveniment participând, cum era și normal, Maria Cușu, noua lui iubită. Cei doi și-au făcut declarații siropoase, semn că, în viitorul apropiat, vom asista și la o nuntă.

Fratele Elenei Gheorghe a tras, în urmă cu ceva timp, biletul câștigător... care poartă un nume: Maria Cușu, fiica milionarului Dumitru Cușu, afacerist din Constanța, cu o avere de 30 de milioane de euro.

Costin Gheorghe și Maria Cușu formează un cuplu de aproximativ un an. Deși, la început, au încercat să-și țină relația departe de ochii curioșilor, iată că cei doi nu se mai feresc și își strigă iubirea ori de câte ori au ocazia. Duminică, 8 ianuarie, Costin Gheorghe și-a serbat ziua de naștere, iar Maria Cușu i-a fost alături.

Fiica afaceristul Dumitru Cușu l-a asigurat, public, că-i va fi alături toată viața și că-l iubește până la stele, dar nici Costin Gheorghe nu s-a lăsat mai prejos și i-a întors complimentele.

După cum se poate vedea și în imagini, Maria e foarte fericită alături de Costin, iar din fotografii ne dăm seama că este, deja, parte integrantă a familiei. Iar fiica lui Costin Gheorghe pare să o îndrăgească destul de mult, așa că rolul de mamă vitregă va fi unul pozitiv.

părinții lui Costin și surorile, împreună cu Maria

Să înțelegem că afaceristul Dumitru Cușu strânge cureaua și se pregătește de nuntă... din nou?!

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa finete de baiat!!! Trebuie platit ca ata la voi in oras, hienelor!
0
0
Dragi solicitanți de credite. Ai dificultăți financiare? Vrei să începi propria afacere? Această companie de împrumut a fost înființată ca o organizație pentru drepturile omului la nivel mondial cu unicul scop de a ajuta oamenii săraci și în dificultate financiară. Dacă doriți să solicitați un împrumut, vă rugăm să-i contactați folosind datele de mai jos: e-mail: elenanino0007@gmail.com Nume: Suma necesară a împrumutului: Durata împrumutului: Număr de telefon mobil: Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze Ingrid
0
0
Scupra ÎȘI UMBLA IN TRUSA !!!! Da cu subsemnatul la IPJ ;)) SCUPRA SIFONUL !!!!
3
0
Nu mai dați refresh că nu mai scrie nimeni comenturi. Gata. Asta a fost ieri. Nu mai citește nimeni articolul ăsta. Vedeți-vă de viața voastră.
2
4
Carabas erai și tu bine văzut lângă blonda aia......dar na.....nu ai rezistat.....oare dc ......uite fosta ta e super fericita .....tu nu o sa fi niciodată......oare dc ??????
8
1
Singurii care fac calculul la profit odată la 4 zile sunt cei de la PINDU. Nu au ei treaba ca vine sfârșitul lunii și trebuie sa plătească tva, impozit pe profit, contribuții la salarii, salariile angajaților. Asta șmecherie. Ăștia de la PINDU au audiențe când sunt plictisiți. Se înghesuie makidonii sa îi sune ca să le dea bună ziua. După că ce cântă în scârbă la nunți doar 3-4 ore, mănâncă meniu de nuntaș, beau bautura nuntașilor, mai rămâne sa "înțepe la găurică" și mireasa cu nașa. Cum mă să dai la niște lăutari cu 4 clase 6-7000 de euro pe seară? Pai ma makidoni, voi vă meritați soarta mă nebunilor. Păi la banii ăștia, alde PINDU meritau să fie puși să și gătească meniul de nuntă în bucătărie pentru nuntași. Porma vă mirați că își ridica blocuri.
16
1
Perioada de funie maxim 12 luni de acum innainte !
2
0
Nu trece o săptămână fără ca Replica să nu scrie un articol despre cei doi, dar lăsații în pace ficare om își trăiește viața așa cum dorește, iar pentru cei de la replica dacă credeți că fam Cusu o să sponsorizeze să nu mai scrieți despre ei vă înșelați nu o să primiți nimic cum primiți din alte părți
9
2
Stelian Tocia face contrabanda cu țigări și droguri,împreună cu Stefancu,Antohi ,Cristi.. Are o fabrica clandestina de țigări la Medgidia, și vinde la bișnițari. Este vai mama lui,l-au descoperit cu cancer ,mai sta în Vivo la sushi,poate ai da cineva o porție de mâncare. Este angajat cu carte de munca la ipj constanta, la dnu Stroe...scrie hartii zilnic despre toți...asta a ajuns Tocia Stelian
5
0
I-a dat-o peste bot bijduvencei Halep. Credea că îi păcălește ca la Eschibaba pe ăia. Tipa s-a crezut la oieria lui Alioșa.
11
0
Pe donchi pufleni la u gasit cu funia in beci ! El credea ca avea asigurare casco ! Rog autoritatile verificati face bancruta frauduloasa !
5
1
De ce nu-si vede lungul nasului, un coate goale si un mate fripte. O sa-l tina Cusu ca pe un caine.
6
3
La makidoni trebuie înfometare ca în iarna dintre anii '32-'33 în Ucraina. Altfel nu scăpăm de această e t n i e infrac-toare. Sunt dispuși la toate relele posibile și imposibile. Au pasteurizat toată Dobrogea. Peste tot la mese in oraș vezi numai makidoni care vorbesc tare cum făceau c i o r i l e din chiliei în anii '90.
17
6
Mey Chițac, construiește ceva asemănător cu Dachau ca să mai scăpăm de reptilele de makidoni ca sunt paria societății.
15
5
Aloooo, ambulanța... Trimiteți mai multe echipaje să intervină că mi-au murit dușmanii de ciudă...
7
3
de stelica tocia mai stiu machedonii ceva? Umbla vorba ca traieste din ciupeli si face foamea
10
2
MAMA NATURA L A INZESTRAT ATAT DE BINE ,INCAT SE PARE, CA ACEST COSTIN NU MAI ARE NEVOIE NICI DE BOTOX SI NICI DE FESE MODELATE ...HAHAHHAHA SI APROPO, ORICUM ESTE CEL MAI TARE ARMAN...LUATI DE BALITI ASA USOR DIN UMBRA, ORICUM ASA VA PLACE SA STATI ASCUNSI CA DE ZIS IN FATA ORICUM NU AVETI CURAJ LEPRELOR SI NICI SA VA ARATI IDENTITATEA...CINE STIE, POATE VA BATE CINEVA LA USA INTR O ZI SI SA VA VAD CUM DATI EXPLICATII PT NEMERNICIILE SCRISE AICI..
8
5
V-am zis că la articolul ăsta se va depăși 10.000 vizualizări. Până la ora 24.00 va ajunge la peste 12.000 vizualizari. Târáturile de m a c h e d o n i dau refresh încontinuu la pagina ca sunt avide de bârfe și hahalerisme. Huoooo
13
3
MAI ANALFABETULE...INVATA SA SCRII CORECT SI APOI VINO CU EXPLICATII MIZERABILE,OARE ASTIA PE CARE I ENMUERI TU, AU ACEEASI PARERE CA SI TINE??? DE CURIOZOTATE INTREB SI MARS INAPOI LA SCOALA CA TE AI MOZOLIT LA BOT DE LB ROMANA
7
6
Jur că dacă bagi botox în buze și ser în fese lui Costin Gheorghe o să fie cel mai tare ginere de la a r mâ n i.
13
4
ARTICOLUL ACESTA ESTE STRICT LEGAT DE ZIUA OMULUI...CITESC SI MA MINUNEZ CE VAD AICI....MAI OAMENI BUNI,DATI VA CU REVNEALA CA SIGUR ASTIA DOI STAU SI RAD DE VOI SI VIATA LOR MERGE INAINTE ATAT DE FRUMOS DIN CE OBSERV...VACANTE, MOMENTE PETRECUTE IN FAM SI O VIATA LINISTITA FARA A REMARCA CEVA NEOBISNUIT LA EI...FATA ASTA ESTE ATAT DE COMENTATA INCAT SUNT CONVINSA CA NICI VOI NU CREDETI CE MIZERII SCRIETI....CAII LATRA, URSUL MERGE IAR VOI TOT SARACI SI NEFERICITI, NU?? HAI, LA MULTI ANI, VOUA CELOR PERFECTI!
9
4
O dihanie de femeie sia rupt tot in ia de la lutu la neaga are copil cu unu din mangalia o prostituata de lux si asa o sa ramana
9
4
HAHAHAHAH, ASA ,SI? TE OFTICI CA NU DAI TU CU MOPUL IN LOCUL LUI,SA INTELEG? POT FACE CE VOR SI CUM VOR EI,NU??? ESTE VREO PROBLEMA???? CA SE IUBESC NU ESTE BINE, CA PETREC IAR NU ESTE BINE???? DAR CAM CE ATI VREA VOI SA FACA OAMENII ASTIA DOI CA SA FITI VOI SATISFACUTI????LASATI I NAIBII IN PACE CA DEJA NE PLICTISTI CU ACEALEASI SI ACELEASI COMENTARII LUATE CU COPY/PASTE DIN ARTICOLELE ANTERIOARE....VOI CHIART NU VEDETI CA SUNTETI p******i???? ORICE FRUSTRAT CARE SCRIE AICI ESTE CLAR CA SI AR DORI SA FIE IN LOCUL LUI COSTIN SI ORICE STRAMBA SA SI DOREASCA SA AIBA PARTE DE MCARA DIN JUMATATEA VIETII MARIEI...HAI SICTIR ....
7
3
Costin Gheorghe da cu matura la Hotel Dacia l am vazut, seara da cu mopul in hotel
9
6
ÎMPRUMUTURI ONLINE ÎNTRE PERSOANE FIZICE FĂRĂ COMISIOANE O ECHIPĂ FOARTE DINAMICĂ ESTE LA LUCRU. Bună ziua, dragi indivizi. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Aveți probleme financiare, sunteți în faliment sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă pune pe picioare proiectele, un credit imobiliar. Oferim împrumuturi persoanelor fizice și juridice la o rată de 2% pe an, cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Cei care au nevoie ne pot contacta pentru satisfacție: Email: poulaintherese4@gmail.com
0
7
Comentatorilor parca sunteți ne-am cu Scupra !
7
1
Oftica ta este ca acum te confrunți cu viața reală și nu ți se mai deschid uși că ești ginerele lui Cușu. De abia acum vezi și tu cum este să nu știi sa faci ceva. De abia acum te-ai trezit într-o lume a nimănui. E frustrant sa ai orașul la picioare și dintr-o dată să vezi că de fapt viata nu este deloc ușoară. Asta înseamnă să te descurci de unul singur. Dacă erai fair-play la divorț nu trăgeai cu dinții sa mai ciupești ceva lovele de la fosta familie. Le dădeai cu praf de mers și le spuneai ca te descurci singur. Ca ai fost căsătorit și ai copii cu fosta, e fix în pix la momentul ăsta. Și ăl bătrân a observat ca n-ai minte, dar nu avea ce sa facă ca erai cu fii-sa. Ai fost exmatriculat pentru p r o s t i a ta de infatuat pe gechile goale. Probabil ai greșit mult de nici la majorat n-ai fost lângă când s-a adus tortul. Tu făceai majoratul ficiorului în club cu boschetari tăi. Atâta minte ai avut. Sa te vedem acum cum îți mai schimbi mașinile ca pe ciorapi. Sa te vedem cum îți mai iei mașină de peste 50000 euro, dar nouă de la dealer, nu cu mulți km. Sa te vedem cât de capabil ești. După ce te-au exmatriculat cu toții au zis "doamne, ajuta" ca au scăpat de tine. Cașbec scrie pe fruntea ta.
17
4
Curvasareala cu m*******i
5
2
am intrat pentru comentarii , vrem sa stim de ANASTASIA DE COSMINA DE pe VECHI .
10
0
Daca si Marica Done e frumoasa înseamnă că s-au terminat femeile. O cipanca bondoacă de 1.20 metri, crăcănată și băloasă, cu băshini de femeie de afaceri. Prin anii 90 vindea plăcinte la o dugheană în gara din Munchen. A făcut-o tac-su notar la apelul bocancilor lui nea Jan Dumitra, că ea e oricum un zero absolut și așa va rămâne toată viața ei. L-a pacalit și pe tac-su și uite așa a ajuns bussines woman. Când era notar la Mangalia a lăsat pensionari fără case.
16
1
Stiri din rezervatia de cipanzei. Duhneste a branza imputita !
12
4
pana acum trebuia sa fie destramat orasul in doua in comentarii dar vad ca este retinuta barfa momentan , nu mai auzim nici o noutate?
11
4
poze cu cimpanzei!
9
4
Natura ne asemuieste, educatia ne deosebeste!
14
1
Ala de la sorla, mai e cu procuroarea aia din tara?
14
1
Poate ne spun si noua barfitoarele din Cta, cine cu cine, care cu care, care pe care, sa fim la zii cu mondenitatile.
11
0
Voia sa fie smechera când era notar. Credea ca păcălește legea. Au belit-o avocații și procurorii de bani. Așa gâscâ grasă prinzi greu.
16
0
iar cipani jegosi cu neamurile lor de primate needucate
11
5
frumos baiat pana la urma originea sangelui fuctioneaza tatal poate fi mandru de el bine inteles si fetele sunt frumoase
5
6
Peste 5000 de vizualizări de la ora 00.00 și până acum. Pana diseară atinge pragul de 10000 vizualizări și asta numai datorită machidoancelor din Constanța că sunt avide după comentarii și bârfe. Huoooo cwrvelor.
23
4
Ce rahat de mare cântăreața?! Poate lăutar.
21
6
că au 30,40,50 de ani machidoancele se umplu de silicoane și ser în buze. nu discută decât despre sex și bani. cel puțin alea între 30-40 de ani fac competiție între ele. bărbații lor se mândresc cu ele. și le promovează mai ceva ca discounturile la mașini. și la m*******i și la. mukani, machidoancele au devenit ținte de fwtut. bagă bani în ele mai ceva ca bursa de mărfuri.
18
3
Ca sa te postezi pe Facebook printre palmieri pe plaja la bustul gol și în șorț la aproape 50 de ani trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca sa te postezi pe Facebook cu citate filozofice la aproape 50 de ani trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca să te postezi la aproape 50 de ani într-un magazin cu îmbrăcăminte fake trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca să fii angajat la piața TOMIS 3 trebuie sa fii din comuna OVIDIU. Ca să fii din comuna Ovidiu trebuie sa fii un bărbat adevărat cu barba care sa atragă babele, adică un gerontofil. Ca să fii un gerontofil din Ovidiu nu trebuie multa educație. Pur și simplu asa te naști.
31
5
Nici ma c h e d o n i i ăia bătrâni nu mai sunt ce au fost, ba din contră dacă un bătrân are doi băieți și unu este hoț iar celălalt cinstit, fii-su ăla hoț este gione, iar ăla cinstit tivichel, adică cum s-ar zice mai pe r*mânește pentru m a c h e d o n i i bătrâni hoțul este băiat deștept, adică "îl duce capul" pe când ăla cinstit este un fraier. N a ț i e de hoți și infatuați.
30
7
Toată viata lor e un șir lung de infracțiuni. I n f r a c t o r i de drept comun. Tipic m a c h e d o n i l o r.
30
5
care e treaba cu tortul la majorat..... al cui majorat?
15
1
De ca..t. Astea nu sunt articole de interes local! Mi-au mai ster o postare! Ziaristi de ca..t! Si comentarii de ca..t de la specimene de ca..t! Asa ziar, asa oras!
20
3
Asa bucurie și fericire nu era pe vremea lui Carabaș
24
7
Ba dar nu este normal ma sa se oftice Carabas?? Ce tot dati in el atata? Este om, sufera, este normal sa ii para rau ca a pierdut o casnicie cu asa femeie! El macar a fost sotul ei, voi nici macar nu ati fost insurati vreodata ai comentati
20
16
Maria este misto !!! Dar buna rau nu asa….vum naiba sa nu o vrei, sa nu o iubesti , este frumoasa, este tanara, este bogata ….este perfecta, are tot ce trebuie sa faca un barbat fericit, lasati rautatile , de invidie comentati asa…eu face orice pentru asa o femeie
17
7
plm, speli hainele alea fake zilnic de s-a dus și scrisul brandului D&G.
31
5
Pamblicaru ăsta de Costin are 34 de ani. Aia are peste 40 de ani. Îl ia de crescut? Și-a făcut individa școală generală I-VIII?
35
9
Maria Cușu a rămas cu Costin Gheorghe, iar Stelian Carabaș cu Pelé. Asta DA soartă.
38
4
va dati seama dupa fake-ul ala LV de-l poarta la jeansi! Nici nu stie sa se-mbrace viitorul mire (cerb) carpatin, uitati-va la el ce outfit de paznic la oi are!
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212