REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fiica lui Gigi Becali se mărită. Latifundiarul din Pipera, mândru de viitorul ginere: „E dintr-o familie avută”

Fiica lui Gigi Becali se mărită. Latifundiarul din Pipera, mândru de viitorul ginere: „E dintr-o familie avută”

Replica API 23 septembrie 2019 | 00:42 886

Surse foto: Facebook

Fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, face nuntă mare luna viitoare, în octombrie. La eveniment ar urma să participe 700 de invitaţi, iar pentru asta Becali a plătit 20.000 de euro extra mirilor de la alta nuntă pentru a renunţa la o formaţie de muzică machidonească, doar ca să le cânte Teodorei şi alesului ei.

Mirele se numeşte Teodor Mincu, este şi el machidon şi provine dintr-o familie înstărită, spre mulţumirea lui Becali.

„E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, declara Gigi Becali, în urmă cu ceva timp.

Se pare că Becali e mândru nevoie mare de alesul fiicei sale. Pe lângă faptul că Teodor este machidon, una dintre cerinţele esenţiale, provine şi dintr-o familie cu bani. Şi mai are o mare calitate, e înalt, aşa cum îi place latifundiarului.

„Are peste 1,85 m, aşa cum îmi place mie. Sunt şi ei oameni avuţi. E o familie curată, frumoasă şi asta mă bucură şi mai mult. Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, el i-a dat inelul mai demult. Ei au primit binecuvântarea şi de la un episcop”, a spus Becali după ce şi-a cunoscut viitorul ginere şi viitorii cuscri.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnu' Jiji, domnu' Jiji! Nu da, bre, fata dupa ala cu avere! Las-o sa se duca dupa unul cu creier dezvoltat si suflet bun. Ai tu avere ca sa dai mai multor randuri de copii. Nu asta conteaza!
1
1
degeaba aveti averi cu tonele, daca nu aveti dragoste si intelegere si multumire sufleteasc! la voi totul este de traditiei va dati fetele si baietii dupa cine vreti voi pentru averi! au mai fost si altii cu familii instarite...si au ajuns vai de ei! nu te fali nea becali... nu stii ce ti ofera ziua de maine !!!
1
0
la ei in neam totul e sa se pastreze averea nu conteaza sentimentele .becali s-a maritat cu verisoara lui ca sa nu se piarda averea
6
0
A facut si ginerele avere cum ai facut tu ? Jefuind la greu Romania ?
9
3
Stiu ma, ca e dintr-o familie avuta, dar ti-o fute.
4
3
Un alt beneficiu al capitalismului atat de dorit de noi, inainte de 1989 este si aceasta goana dupa avere fiind calcate in picioare sentimentele, totul este sa fii bogat, nu conteaza ca esti destept si ai un caracter curat. Practic nu mai exista omenie.
12
1
sa vina la mine sa o dizvirginez eu ,,ii fac si o slujba.
5
5
Tipic celor care s-au trezit cu averi dupa 1989. Parveniti si increzuti. Au devenit nobili ca au facut avere pe spinarea fraierilor care au crezut ca munca va fi platita corect dupa comunism. Sa nu mai vorbim de carte. Ai carte n-ai parte. Si de aia se pleaca din tara asta. Mentalitati medievale de "patroni" , "stapani" .
14
1
Auzi: "E dintr-o familie avuta".... !? La astia, machedonasii... banii sa fie, asta conteaza, indiferent cum ii faci .... Bani ai, minte ce-ti mai trebuie !?... Se potriveste cu gigi... Despre ce vorbim ?!
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920