REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.8° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Fiica lui Ioniță din Clejani a pierdut sarcina și a fost părăsită

Fiica lui Ioniță din Clejani a pierdut sarcina și a fost părăsită

Valentina CAMARA 13 ianuarie 2023 | 00:00 467

Ramona Manole (31 de ani), fiica "nelegitimă" a lui Ioniță de la Clejani, trece prin momente dificile. Artista plânge cu lacrimi de crocodil din cauza lui Ady Paris, bărbatul care îi promitea, în urmă cu câteva luni, marea cu sarea.

Ramona ne declara, în urmă cu câteva luni, că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa și toate aceste lucruri datorită  acordeonistului, Ady Paris. Instrumentistul îi promitea Ramonei că o ia de soție pentru a avea o familie frumoasă, după care urma să își construiască o casă în zona Pipera, dar și să călătorească mult împreună. totul părea perfect, mai ales că Ramona din Clejani era și însărcinată. Totul s-a năruit, în schimb!

Promisiunile au rămas doar vorbe aruncate în vânt. După ce Ramona a fost nevoită să facă avort spontan, la finalul anului trecut, în urma unor probleme medicale, relația dintre cei doi s-ar fi răcit.

Contactată de Click!, artista de muzică de petrecere ne-a mărturisit că bărbatul cu care credea că o să trăiască fericită până la adânci bătrâneți a înșelat-o.

„Ady ce să facă, cântă, doarme, mă caută. A spus că nu mă lasă de capul meu, pentru că ține la mine. Știi vorba aceea, ciorba reîncălzită nu mai are același gust. Eu cred că el m-a înșelat, iar eu am fost corectă cu el. Și acum el a văzut că nu este bine cu acea persoană și vrea să fie din nou cu mine. Oamenii buni nu se găsesc pe toate drumurile.

Ady nu s-a întors la fosta pentru că acea fată este măritată. Își dorește el să fie modern să aibă totul la picioarele sale, dar nu îi iese cu mine. El a văzut că sunt transparentă, l-am pus într-o lumină bună și si-a spus, probabil în gând, că sunt o proastă numai bună de pus la cratiță.

Ce credea el, că o să dorm și o să îi iasă, lasă că îl pun eu la punct. O să fiu mai serioasă cu el, să vadă schimbare dânsul de acum.”, a declarat Ramona Manole.

Ramona Manole trece peste trădarea iubitului?

Vedeta ne-a mărturisit că, în ciuda tuturor celor petrecute, se gândește să treacă peste infidelitatea lui Ady Paris.

„Sincer, aș vrea să mă împac cu el, dar nu știu ce surprize îmi mai pregătește. Eu momentan mi-am revenit din starea în care eram, după ce am pierdut sarcina. Intrasem într-o perioadă în depresie. Pentru a trece de perioada asta dificilă am început să îmi ocup și orice secundă din viață pe care o aveam din cauza stărilor de negativitate. Nici nu vreau să mă mai gândesc la acea perioadă, pentru că am fost devastată de dezamăgire. Am noroc că sunt o femeie puternică.”, a mai spus, pentru Click!, Ramona Manole.

Cine este Ramona Manole?

Artista a avut o viață chinuită. A fost tot timpul renegată de Ioniță de la Clejani, tatăl ei biologic, așa că, în urmă cu câțiva ani, Ramona Manole, înainte de a se lansa în industria muzicală, a fost surprinsă cântând cu un acordeon pe străzile din Anglia, pentru a câștiga bani să trăiască. Ba, mai mult, bruneta nu are noroc nici în dragoste, căci își crește cele trei fete singură. Ea a mai fost căsătorită, însă a divorțat din cauza problemelor cu fostul soț.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108