REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Fiica lui Snoop Dogg a încercat să se sinucidă acum câteva săptămâni

Fiica lui Snoop Dogg a încercat să se sinucidă acum câteva săptămâni

Replica API 22 mai 2021 | 00:00 1197

Cori, fiica lui Snoop Dogg, a dezvăluit că a încercat să se sinucidă. S-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni.

Cori, Snoop Dogg

Foto: Instagram

Fiica rapperului Snoop Dog (49 de ani) a încercat să se sinucidă. Într-o înregistrare video postată pe o rețea socială, Cori Broadus (21 de ani) a făcut dezvăluiri șocante despre sănătatea sa mintală. La câteva săptămâni după ce a încercat să se sinucidă, ea a făcut mărturisirile. Cori a vorbit deschis despre problemele sale: ”Cred că asta are rădăcini în copilăria mea. Am crescut cu doi frați cu pielea deschisă la culoare. Și eram singura cu pielea închisă. Aveam kilograme în plus. Am avut lupus la șase ani, eram cu greutate în plus din cauza la steroizi. Am fost mereu tristă și deprimată din cauza sănătății mele. Suferi și nu știi ce se întâmplă. Îi vezi pe frații tăi și alți membri ai familiei tale și zici: De ce?”

Rapperul are 4 copii

Cori a mai povestit că a fost dusă la un spital de psihiatrie. Că a avut impresia vă nu are nici un scop. Că se ocupa numai de probleme de sănătate și oamenii nu o înțeleg. ”Am încercat să-mi pun capăt zilelor, dar voi și familia mi-ați dat un scop și m-ați ajutat să înțeleg că viața e mai mult decât lucrurile materiale și că trebuie să continuăm să înaintăm când avem încercări. Mulțumesc”, a mai scris fiica rapperului pe rețeaua socială. Snoop s-a însurat cu iubita lui din liceu, Shante Taylor, în 1997, și a divorțat de ea în 2004. Ei au 3 copii, Cordé, de 26 de ani, Cordell, de 23 de ani și Cori. Rapperul mai are un fiu din relația cu Laurie Holmond, Julian-Corre, de 22 de ani, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta fac ei isi abuzeaza copiii,Woody Allen s-a casatorit cu fiica sa pe care o adoptase,pe stil Freud care isi abuza sora sau Jason Momoa care isi atingea fata pe sani in fata camerelor de fimat pana cand i-a luat mana deranjata de pe piept,e video se poate verifica! PEDOFILI ASTA SUNT CA SI fotablistul METZELDER care avea peste 300 de filme si poze cu violuri de copii! E NORMAL???Oare ce este prin politica?Acum are legatura totul cu Epstein?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212