REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Fiica unei deputate traseiste face ravagii pe TikTok!

Fiica unei deputate traseiste face ravagii pe TikTok!

Mirela PASCAL 30 octombrie 2022 | 00:00 6666

Daria Alexandra a ajuns o bombă-sexy! Și știe asta, așa că de ce să nu profite? Pe TikTok s-a lansat adolescenta, iar acolo a dat de gustul ”gloriei”. Mama ei celebră, Cristina Burciu, supranumită și deputata traseistă, nu-i pune nicio piedică, așa că șatena se joacă, fără restricții, cu inimile cardiacilor.

Nu mult mai are de tras până când ar fi încununată cu titlul neoficial de regină a TikTok-ului. Conținutul incendiar pe care-l promovează ”inimoasa” șatenă, fată de demnitar, prinde de minune în rândul adolescenților. Și nu numai. Lux și opulență prezintă Daria Alexandra, dar nu oricum, ci pe dansuri lascive, ”marfă” care se vinde ca pâinea caldă. Așa a strâns, în scurt timp, peste 600.000 de vizualizări, iar cursa continuă perfect pentru ea, potrivit cancan.ro.

Daria Alexandra țintește și o carieră în modeling

Cu mii de urmăritori, tânăra ce se distrează, deocamdată, pe banii mamei sale, apare în fotografii unde poartă ținute elegante și sexy, lângă vase de croazieră din stațiuni exclusiviste, scrie cancan.ro.

Este cât se poate de clar că prințesa deputatei traseiste își dorește cât mai rapid faima și, automat, să curgă bănișorii. Și, de ce nu, dacă prinde și un contract în modeling, atunci cariera ei în domeniul atât de râvnit are cale deschisă. Sigur, în paralel cu ”misiunea” de influencer pe TikTok, pe care a început-o deja.

Cine este Cristina Burciu, poreclită deputata traseistă

Cristinei Burciu este supranumită deputata traseistă de la Turda după ce a trădat PSD, votând guvernul Orban, în 2019.

Avea să fie exclusă din partid, dar imediat și-a găsit loc călduț în PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cindva la Dubai sau Milano trebuie schimbate currvele batrine cu tineret . Fata e capabila
2
0
Ce stiu figurantele cu iz de oaie .....nu mai au rusine.Probabil ca la părinți le place că-s descurcărete si cand imbatranesc au pretentii să li se zică dne .
5
0
Cand s a dus și el la VERO sa i de-a o limbă a fost gonit pt. că de emoție s o căcat pe el .
5
0
Fafetito esti cel putin la fel de c***a ca ea! Va prostituati pentru cativa firfirei...
4
0
Copilașii mei am un stil că nu rezistați la aparat mai mult de 5 minute.Aplic opturi,stiluri și mecanisme de va înmoi penisul imediat
4
0
Vero dragostea mea,pentru tine am divortat de Olga!
7
0
babaieti zice bine. profitati de parasutele astea din plin si de banii lor.
13
1
De la locala cernavoda - Eu sunt mai aratoasa decat curvoiul din imagine - d-aia ma vor incorpore toti labagii mei colegi impreuna cu seful meu !
12
0
care sunt pretrurile pentru normal,anal,oral sau mixt ?
17
0
Ce se naste din pisica , soareci manaca. Pai daca masa este o profitoare in urma politicii, de ce fica-sa sa nu profite de pe urma formelor voluptoase aratate pe retelele de socializare. A devenit atat de normal pt. tinerele rumanase sa-si arate nurii si cracii dezgoliti. Si pe urma ne intrebam , de ce rumancele sant considerate panaramele Europei.
16
0
Noua ne plac fetele are vor calarite. Hai sa nu le jignim. Hai sa ne spalam cocosii in ele si sa le schimbam cat mai des spunandu le ce vor sa auda. De ce sa nu le tinem noi de amante pe pustoaicele astea? Si de ce sa nu le dam de la unul la altul? Cu recomandari. Da ti tare in ele ca sa sara cu banii facuti pe TikTok. Sa se simta exact asa cum vor. Femei de afaceri care controleaza barbatii. Hai sa profitam de prostia lor fara sa le spunemproaste sautarfe. Sa le spunem ca sunt frumoase destepte si de succes. O sa le mancam nu doar banii lor ci si banii parintilor.
15
3
mari succese ii dorim, in cariera de para suta , internationala, are fata de afrikaa
10
1
normal masa traseista si ea centurist
12
0
Che putanaaa
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272