REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

FIICA unui fost VICEPRIMAR, însărcinată și cu probleme psihice, DOARME pe STRĂZI de 8 ANI!

FIICA unui fost VICEPRIMAR, însărcinată și cu probleme psihice, DOARME pe STRĂZI de 8 ANI!

Replica API 13 august 2021 | 10:55 47924

Nicoleta Simonca, fiica fostului viceprimar din Mereni, Vasile Simonca, a ajuns să trăiască la limita oricărei imaginații, pe un câmp de pe varianta Ovidiu. Blondina cu ochii albaștri suferă de tulburări psihice, și, din această cauză, mai multe așezăminte de binefacere din județ nu au dorit să o primească. Acum, singura șansă a femeii este Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, care s-a autosesizat din oficiu și a trimis o echipă mobilă în teren.

Fiica unui fost viceprimar a ajuns să-și ducă zilele în condiții greu de imaginat. Mai exact, este vorba despre Nicoleta Simonca, fiica fostului viceprimar din Mereni, Vasile Simonca. Femeia trăiește pe varianta Ovidiu, sub un pom, de mai bine de 8 ani, din mila oamenilor de la târgul de fructe și legume. Oamenii care au descoperit femeia spun că aceasta le-a povestit că se prostituează pentru a putea face rost de bani. Femeia este gravidă în 8 luni și se pare că ar mai avea încă 6 copii, dați în grija statului. Spre exemplu, în cursul anului trecut, femeia a născut singură, în plin câmp, două fetițe.

DGASPC s-a autosesizat din oficiu

Cazul a intrat și în atenția Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, care s-a autosesizat din oficiu și a trimis o echipă mobilă pe teren pentru a identifica femeia, conform celor transmise de reprezentanții DGASPC. ,,Am preluat cazul, iar echipa mobilă este pe teren pentru a identifica femeia. Până la acest moment nu a fost înregistrată nicio sesizare oficială”, au declarat, pentru Replica, reprezentanții DGASPC.

Povestea femeii pare desprinsă din filmele de groază

Povestea Nicoletei pare una desprinsă din filmele de groază. Conform oamenilor ce au descoperit-o pe femeie, aceasta ar fi fost victima unui viol, în urmă cu mai mulți ani, unde 8 bărbați ar fi batjocorit-o. Mai mult decât atât, toată scena a fost filmată și distribuită în toată comunitatea. ,,În urmă cu câțiva ani, Nicoleta a fost victima unui viol în grup. Întreaga scenă a fost filmată și distribuită în întreaga comună”, afirmă oamenii.

Nicoleta Simonca este cunoscută de oamenii legii

”În cursul anului 2015, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia Nicoletei Simonca, în vârstă de 22 ani, din satul Mereni, judeţul Constanta. Aceasta, la data de 11.01.2015, în intervalul orar 06.00 - 07.00, a părăsit în mod voluntar C.P.C.R.U “Modulul Mama şi Copilul” situat în Constanţa, împreună cu fiul său în vârstă de un an. Persoana în cauză a mai părăsit anterior centrul”, era anunțul de la vremea respectivă.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astfel de persoane ca fata din poza ar trebui eutanasiate
2
11
Ia ti mai copilul, ai grija de el, ai nepoti...intereseaza te de copilul tau, mai netotule ce esti, rusine
12
0
Sa mearga dl fost viceprimar pe varianta Ovidiu si o reintegreze in familie!
12
3
Totul este adevarat, acum am vazut.o pe varianta Ovidiu Cta, femeia este insarcinata si are tulburari psihice...De care sesizare aveti nevoie pentru ca aceasta femeie sa fie internata? Ce sesizare oficiala...ca vad ca nimeni nu vrea sa sune la politie si sa zica ca femeia aceasta este in pericol si pune si viata bebelusului in pericol...Nimeni nu vrea sa completeze o amarata de plangere...Eu daca depun plangere in sare toata familia in cap, ca de ce fac asta etc...
18
4
Sa fie real sau fabulatie?
8
7
Chiar si asa in conditiile actuale,nu conteza cine este,ce face,sau copilul cui este ACEASTA PERSOANA ARE NEVOIE DE AJUTOR DIN PARTEA PERSOANELOR CARE IAU SALARIU DEGEABA SI AU IN CAP NUMAI BANI SI COMBINATII ...ba TREZITIVA ODATA MONSTRILOR
39
10
EI isi sacrifica primul copil,e religia lor.Ce suflet are si asta daca propiul copil e in halul asta?Merita sa fie Primar? Iesi in gatu ma'tii
29
9
De ce nu o internati? Lasati oamenii pe strazi? Cum s-au autosesizat dupa 6 copii? Stim ca cei de la DGASPC dorm si fac numai tampenii!
41
8
ziar !de atitudine!bine informat!poti citii de vrei stiri inteesante si educative!
16
15
dupa ce naste 6 copii, autoritatile se autosesizeaza?
46
9
Care este deci rostul articolului? Sa ajutati pe cineva, sa faceti haz de necazul omului , sa constientizati autoritatile? GDPR
51
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468