rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 26 februarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

FILMĂRI și ANCHETĂ DNA Constanța! ȘPĂGI de MII de EURO învârtite în portul Midia: Martori AMENINȚAȚI!

Direcția Națională Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța a demarat o anchetă în portul Midia. Astfel, mai multe nereguli au ieșit la iveală, iar rechizitoriul a ajuns deja în instanță. Mai exact, Radu Ioan Hristovici, controlor vamal superior în cadrul biroului Vamal de Frontieră Constanţa, a fost trimis în judecată pentru luare de mită. Acesta este acuzat că a primit, în mai multe rânduri, bani de la cetățeni arabi care au afaceri în domeniului transportului de animale, fiind vorba chiar și de 5.000 de euro pe transport. Rolul lui era de a pune la punct repede actele, ca navele să plece cât mai repede din portul Midia. Alături de acesta au mai fost cercetate două persoane, dar cu ele vor fi încheiate acorduri de recunoaștere a vinovăției.

Procurorii DNA Constanța, examinând conţinutul materialului de urmărire penală privind pe inculpații Hristovici Radu Ioan, cercetat pentru săvârşirea a două infracţiunii de luare de mită, Nasreddin Aswad, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, și Naim Jabanou, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, au reținut că, la data de 5 mai 2018, în calitate de funcționar vamal în cadrul Punctului Vamal Midia, în incinta birourilor instituției, inculpatul Hristovici Radu Ioan a primit în mod direct, pentru sine, de la inculpatul Nasreddin Aswad suma de 3.000 lei, în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu privitoare la efectuarea formalităților vamale pentru exportul de animale vii efectuat în ziua respectivă. Totodată, la data de 12 mai 2018, în calitate de funcționar vamal în cadrul Punctului Vamal Midia, în incinta birourilor instituției, inculpatul Hristovici Radu Ioan a primit în mod direct, pentru sine, de la inculpatul Naim Jabanou suma de 2.500 lei, în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu privitoare la efectuarea formalităților vamale pentru exportul de animale vii efectuat în ziua respectivă. Acesta a fost trimis în judecată, iar cei doi cetățeni străini au încheiat acorduri de recunoaștere a vinovăției. Menționăm că, la data de 11.04.2018, Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța s-a sesizat din oficiu cu privire la speța de față.

Andrei Bodean

Ce a declarat Andrei Bodean, șeful DNA Constanța

”Colegii mei au dispus, în 2019, trimiterea în judecată a unui funcționar vamal, care își desfășura activitatea în portul Midia pentru săvârșirea a două infracțiuni de luare de mită, în legătură cu operațiuni de export de animale vii. Cei doi mituitori, cetățeni străini, au încheiat cu procurorii acorduri de recunoaștere a vinovăției pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită”, a declarat Andrei Bodean, șeful DNA- Serviciul Teritorial Constanța.

MARTOR AMENINȚAT, AUDIAT de DNA!

Din analiza coroborată a întregului material probator administrat a rezultat că exporturile de animale vii realizate de societățile comerciale din România sunt efectuate, cu precădere, prin Portul Midia. Animalele sunt aduse de exportatori cu mijloace de transport auto după care sunt încărcate în mijloace de transport naval. Țările de destinație sunt, în proporție covârșitoare, cele cu populație musulmană, precum Arabia Saudită, Iordania, Siria, Irak, Libia sau Liban. Ocazional sunt exportate animale vii în Israel sau chiar în țări europene. Exportul presupune efectuarea unor formalități care implică, în special, contactul cu funcționarii vamali, funcționarii poliției de frontieră Informația care a stat la baza sesizării a fost furnizată de o persoană care lucrează în incinta Portului Midia. Din declarația acestei persoane, audiată ca martor amenințat, rezultă că, lucrând în incinta Portului Midia, a luat cunoștință în mod nemijlocit de multiple ilegalități săvârșite de personalul vamal din cadrul Punctului Vamal Midia. Concret, prin Portul Midia sunt exportate în mod regulat animale vii, respectiv berbecuți și tăurași. În mod obișnuit, există un număr limitat de nave maritime care încărcă această marfă și o transportă în țări cu populație arabă (Liban, Siria, Irak, Libia, Turcia, Israel, etc). Aceste nave revin apoi în Portul Midia pentru a încărca din nou. ”Pentru ca activitatea de vămuire și export să decurgă bine, fără probleme, persoanele care se ocupă de export plătesc în mod regulat, pentru fiecare navă, cca. între 2.000-5.000 euro, în funcție de numărul de animale încărcat. Când nava sosește la încărcare, după efectuarea controlului vamal, agentul navei depune la Punctul Vamal Midia un permis vamal de încărcare, respectiv o declarație vamală de export preliminară. Încă din această fază medicul veterinar, care are biroul chiar în Portul Midia, vizează la rândul lui acest permis. După această procedură marfa poate fi, teoretic, încărcată. Marfa este adusă în Port cu camioanele, din diverse zone ale țării. Medicul asistă la încărcare încă de la aducerea mărfii. Vameșii verifică documentele de proveniență a mărfii dar nu asistă la încărcare”.

IMAGINI: NEGOCIERI, MII de EURO și PUPĂTURI pe OBRAZ!

În rechizitoriul întocmit de procurorii DNA Constanța se arată că, pe de o parte, personalul vamal a fost surprins în mai multe rânduri aducând în mod disimulat, în incinta punctului vamal, și împărțind cartoane de țigarete ce provin de la vasele maritime care sunt operate în Portul Midia. Cele mai importante aspecte sunt însă cele ce privesc primirea, în două rânduri, de către funcționarul vamal Hristovici Radu Ioan a unor sume de bani, în incinta birourilor instituției. Astfel, la data de 5 mai 2018, începând cu ora 23.52, funcționarul vamal Hristovici Radu a purtat discuții, în incinta Punctului Vamal Midia, cu o persoană de etnie arabă identificată ca fiind cetățeanul sirian Nasreddin Aswad, despre operațiuni de încărcare în Portul Midia. Inculpatul Nasreddin Aswad, aşa cum a fost suprins în imaginile puse la dispoziţie anchetatorilor, l-a întrebat pe incupatul Hristovici cât trebuie să-i dea, acesta răspunzând 35. Nasreddin Aswad a afirmar că nu are decât 20 de milioane (2.000 lei), moment în care numără o sumă de bani. După o scurtă negociere (vameșul nu acceptă 25 ci pretinde 30), cetățeanul sirian acceptă să-i remită suma totală de 3.000 lei pe care funcționarul vamal o ia, o numără apoi îi mulțumește în limba engleză. Inculpatul Aswad poate fi observant în timp ce numără ambele sume, întâi 2.500 lei apoi încă 500 de lei. Totodată, imaginile surprind remiterea consecutivă a celor două sume de bani. Cei doi își strâng mâinile și se sărută pe obraz. În același context, inculpatul Hristovici îl asigură pe inculpatul Nasreddin Aswad că el va rezolva tot.

Cetățean arab: Eu dau, da' să nu mai cere nimeni!

De asemenea, în ziua de 12 mai 2018 între inculpatul Hristovici și inculpatul Naim Jabanou au avut loc două întâlniri, se mai arată în rechizitoriu. În prealabil, inculpatul Hristovici a discutat cu medicul veterinar de tură despre exportul ce urma să fie făcut de firma în cauză. La sfârșitul programului de lucru al inculpatului Hristovici Radu, puțin înainte de ora 19.00, la sediul Punctului vamal Midia a revenit inculpatul Naim Jabanou, între cei doi având loc o conversație. Se poate observa că funcționarul vamal îi explică interlocutorului că s-a uitat pe declarații, că ”nea agentul trebuie să modifice ceva la acestea și apoi liber verde. Exact în acest moment, cetățeanul sirian scoate din buzunar o sumă de bani pe care i-o remite vameșului. Concomitent cetățeanul arab spune ”să nu mai cere nimeni …” iar vameșul îl asigură că nu. La întrebarea vameșului Hristovici Radu ”cum sunt aici?” ținând ridicată mâna în care are banii, sirianul răspunde ”dușcinci”. Funcționarul vamal mulțumește și îl asigură pe inculpatul Naim Jabanou că nici nu mai este necesar să treacă pe la birourile Punctului Vamal, că el răspunde de ce trebuie făcut și că declarațiile vor fi aduse în seara următoare. Astfel, din actele dosarului rezultă că, în ziua de 12 mai 2018 firma în cauză a exportat 14.100 de ovine, acestea fiind încărcate pe o navă comercială. Marfa era importată de (.....) Ltd Iordania. Potrivit inculpatului Naim Jabanou, patronii societății pentru care lucra în perioada mai 2018, dețineau și această societate cu profil similar în Iordania.

Liliana IONIȚĂ

miercuri, 12 februarie 20205068
Comentarii

00Ilie Coman(20 feb 23:35)
Pe Dumitrache Ion asociatul lui Felix Stroie cand il luati vedeti cat TVA " a recuperat de la stat pentru luctrari fictive facturate la arabi !
010Bravo, bravo(20 feb 20:44)
Un amarat de vames si unul de la ANR capitania Macin condamnat pentru 50 de euro. Bai fratilor, pestii mari cand ??? La ei nu puteti ajunge ? Ne fluturati pe sub nas captura de guvizi?
03Cornelus(13 feb 16:06)
Un singur functionar vamal? Este de rasul curcilor. Ha, ha ha.
06BADIE DNA(13 feb 07:55)
LA RAJA NU AI VOIE? CEVA.....SPAGUTE DE LA stroe?
011Stefan(13 feb 07:33)
La ANR trimiteti 2-3 procurori ca acolo este volum mare de munca ! Chiar si in teritoriu este mare nevoie.
082x nimic(12 feb 19:23)
Si pesti, mai mari, cand prindeti? Asta nu este activitate! Treceti peste grade si luati si voi balenele!
119Oaia Neagra(12 feb 17:58)
Vama, ANR, Apc, DSV, pilotaj... Stiti pe cineva care sa plece cu mana goala din Midia? Sa se afle care era traseul banilor, al cartoanelor se tigari, etc. Omul impartea si era protejat, nu?
03fani(12 feb 17:52)
Uraaaa ..s-a gasit fisura !
011dar(12 feb 17:12)
de spagile date la dsv nu spune nimeni nimic?
05ciupani(12 feb 16:27)
nenorociti!!!!
12Nu firca(12 feb 14:27)
Amenintati dar nu ne este frica va dam pe topogan gata cu mita
013cand vezi(12 feb 14:16)
fata lui bodean stii ca ai in fata ta un infractor !!! Si cu ranfularea pulii cum ramane ??? E apa inca prea rece ??? Sau sufa prea subtire ???
07Simion(12 feb 14:12)
Mereu Nimeni nu stie nimic Doar cind se intimpla ceva La midia Spaga se da Si se ia de ani de zile De la capitanie Vama Si toate autoritatile de acolo
014fake new(12 feb 13:45)
Din moment ce arabii au turnat, de ce banii nu erau marcati, daca nu prima data de ce nu au fost marcati a doua oara? De ce nu a fost realizat un flagrant?De ce dupa 2 ani apare dosarul? Pana la urma se pare ca vamesul nu a cerut nimic, practic arabul il manjeste fara voia lui.Oare de ce? Nu cumva vamesul acela a deranjat siatemul mafiot?
62penelisti idioti(12 feb 13:21)
bei penelisti scapati l pe dumitrache de chinuri. puneti l pe mezei inapoi ca si asa el conduce pe acolo
411VAMES(12 feb 13:16)
Vamesi cinstiti nu veti gasi in Romania. Astia contra cost sunt gata sa bage si coronavirusii in tara.
210Barascu Mihai(12 feb 13:04)
Bine ca am iesit la pensie, ca si acum mulgeam arabii de bani, pacat ca am reusit sa imi termin vila de la Navodari din cartoanele de tigari adunate de la nave!
116vali(12 feb 12:12)
Alo DNA. Adica Mezei si Sincan care au raspun s in totalitate de siguranta navei nu patesc numic? Ei nu intra in lantul cercetarii procurorilor? De ce oare..
39Ptr cei care n au inteles(12 feb 12:00)
Acel vapor a fost rasturnat i tentionat pt a avea temei sa intre dna ul. Lantul trofic al spagii este mare.iar ancheta asta este doar apa de ploaie.o sa cada numa trepadusii sagetile cozile de topor. Vreti sa mi spuneti mie ca sefii directorii samd nu stiau si nu s manjiti?fiti serioai oameni buni.fiti seriosi.stie toata lumea la fel cum toata lumea e manjita.daca se vrea curatenie se poate face in sec 2 dar nu se vrea pt ca politicul este implicat si manjit!
324o pla(12 feb 10:02)
Spagile astea sunt mici, adevaratele spagi sunt in Portul Agigea unde mafia a stabilit tarife pentru fiecare transport.
024didi(12 feb 09:43)
S-a gasit acarul paun .. vamesul. Dar oile alea multe se numara de niste firme de survey, care intocmesc niscai documente pe care le prezinta la vama, cand se intocmeste exportul. Daca erau oi mai multe si nava era supraincarcata, atunci de ce nu s-a vazut la controlul de plecare ca marca de pescaj e disparuta sub apa? Toti sunt in cirdasie, pana nu rupi lantul...
014Cineva(12 feb 09:42)
Ete na s-a trezit cineva sa ia la suturi pe astia...cat o sa tina,doar pana o sa ajunga la adevaratii spagari care asta fac, si nu de acuma ci din totdeauna...,apoi se va sista totul la indemnul cuiva de sus,si va ramane doar o stire,asa sa stim si noi cum se procedeaza,de parca nu am fi stiut...hai ca am o lehamite...
65Adrian(12 feb 08:59)
Bravo Andrei Bodean.
017Apa chioara,doar o frectie(12 feb 08:50)
Pana ce nu se va schimba legea cu care Fiscul va lua la puricat toate averile si veniturile dubioase nu se va schimba nimic.Se va fura intr-o veselie.Dar cine sa o schimbe ? Politicienii care sunt primii la furat ? Era treaba procurorilor sa se bage pe fir din timp.In fond au prins numai un vames amarat,a 7 a mana la mafia de acolo.Bine ca statul le da pensii si salarii nesimtite la procurori. Parca aud:nu a existat nicio sesizare.
015Mincinosi(12 feb 08:39)
Spagile sunt mult mai mari, dar mai exista si alte ziare care spun tot, nu ca voi, 5000e 2500lei
032De bine!(12 feb 08:11)
Hai, hai si pe la ANR ! Hai ca aveti si acolooo !
025........(12 feb 07:45)
Daca nu se scufunda barcuta cu berbeci nu se afla de spagi. Serviciilii numarau oile si le dadea cu virgula. Au ziarele straine ce sa scrie despre vapoare si berbeci in Romania.
022gigi(12 feb 07:35)
cine,securistul? vedeti averile vamesilor si intrebati.i de unde aubanii? tot comertulnilegal cu tigari este sprijinit de ei,cta,mangalia!
132Andreea(12 feb 07:29)
La Midia se fsc magarii de 30 ani. Nicu.Naziru e cel mai.mare sifon. Dar la Agigea? La capitanie? Aia care cersesc motorina de la.nave si cer tigari...toata ziua la.nave.....cu.cersitul.
220Vameshelu(12 feb 05:36)
Martorul amenintat, mai bine zis sifonul este vames Nicu Naziru. Un om de bine !
127For dna(12 feb 05:35)
Cam tarziu v ati trezit, baietii in speta sau umplut de euroi de la arabitoi...murit multe oi si miei...
mai mult...Anchete
25 feb 00:09AncheteFăgădău are POPRIRE pe conturi pentru NEEXECUTAREA unei hotărâri judecătorești

Primarul Constanței, Decebal Făgădău a fost obligat, în urmă cu doi ani, să plătească unui investitor din...2995

25 feb 00:09AncheteUn consilier local PMP ACUZĂ Camera Deputaților că i-a FALSIFICAT SEMNĂTURA!1889
23 feb 00:05AncheteBOMBA TOXICĂ TICĂIE la Constanța! URMĂRILE pot fi DEZASTRUOASE!3858
22 feb 00:13AncheteINTERLOPUL PISTOLAR din Crazy, PROXENET din GAȘCA lui Nițoi! Video

Pistolarul din clubul Crazy, care apoi a amenințat martorii într-un live pe rețelele de socializare, a scăpat de...20783

20 feb 00:06AncheteALERTĂ NAȚIONALĂ! BOMBĂ TOXICĂ cu DEDICAȚIE pentru ROMÂNIA, în Portul Constanța!6174
20 feb 00:07AncheteGruparea VAMEȘILOR revine în forță! Contract de 2 milioane de euro de la Primăria Constanța, în asociere cu Mobitom!4700
18 feb 00:10Anchete„ISTORIA PENALĂ“ a unui CONSTĂNȚEAN în ANGLIA: JAF, AGRESIUNE SEXUALĂ și PIETON MORT!

De dată recentă, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat 2 bărbați de 20, respectiv...1652

18 feb 00:11AncheteCEA MAI GREA IARNĂ înregistrată la Constanța: coduri roșii de vreme rea!50874
15 feb 00:13AncheteANCHETĂ de AMPLOARE la MANGALIA! Contrabandistul Iaia, CLIENTUL fidel al MASCAȚILOR!6579
12 feb 00:20AncheteBOSS și FIȚE pe Facebook, un PROXENET din Constanța era CONDAMNAT la 7 ani: Nu știam..

Un bărbat din Constanța, care se prezenta a fi "boss" pe Facebook și care punea la vânzare un Audi A8 long bussines,...8387

12 feb 16:47AncheteScandal într-un club din Constanța. Agresorul și-a lăsat victima să moară într-o baltă de sânge8780
21 ian 23:53AncheteDetalii ȘOCANTE în cazul fetiței împărțită între rude, după ce tatăl s-a SPÂNZURAT! Mama a plecat cu.. NAŞUL?!5697
Vremea
9° - 12.1° joi, 27 februarie 2020
ConstanțaUmiditate: 68%
Vânt: 8.3 m/s
Presiune: 1000 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
26 feb 00:00SportNapoli - Barcelona 1-1. Mertens a devenit cel mai bun marcator din istoria italienilor

La primul meci din carieră în Champions League, Quique Setien, antrenorul Barcelonei, a avut parte de o partidă...405

26 feb 00:00SportChelsea - Bayern 0-3. Gnabry, în istorie cu recorduri fantastice, Lewandowski a strălucit şi el

Bayern Munchen i-a predat o adevărată lecţie de fotbal lui Chelsea, pe care a învins-o chiar pe Stamford Bridge,...410

26 feb 23:50SportProgramul sferturilor de finală din Cupa României a fost stabilit

Cupa României revine la începutul lunii martie, cu duelurile din sferturile de finală. Partidele se dispută într-o...511

26 feb 00:00SportItalianul Fabio Fognini, cap de serie nr. 4, eliminat la Dubai (ATP)

Jucătorul italian de tenis Fabio Fognini, locul 11 mondial şi favorit nr. 4, a fost eliminat marţi în primul tur al...326

Local
25 feb 00:07LocalUn șofer CERTAT cu LEGEA și-a DAT foc la MAȘINĂ în fața Poliției Rutiere din Constanța!

Polițiștii din cadrul Secției 4, marți, în jurul orei 13.15, au fost sesizați cu privire la faptul că pe...4213

26 feb 00:00LocalCerșetorii din Constanța, în atenția polițiștilor locali

Polițiștii locali acționează în mod constant atât în sensul prevenirii acesteia, cât şi în sensul diminuării...496

26 feb 00:00LocalInvestiții de peste 1 milion de euro la Școala Gimnazială nr.38!

Primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău și directorul general al Agenției pentru Dezvoltare...1834

26 feb 00:00LocalAutocar sosit din Turcia, verificat la intrare în Constanța!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit zeci de perechi de...565

26 feb 00:00LocalMuzeul de Artă Populară Constanța devine destinația iubitorilor de handmade

Joi se dă startul Târgului de Mărțișoare, care se va desfășura pe platoul din fața instituției, în perioada 27...358

26 feb 00:00LocalPavilionul comandamentului I.J.J. Constanța, MODERNIZAT cu fonduri europene

Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, locotenent colonel Ferencz Daniel Mihai, marți,...413

26 feb 00:00LocalMARFĂ CONTRAFĂCUTĂ din CHINA, în portul Constanța!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii...517

26 feb 11:07LocalMai multe zone din Constanța, în plin proces de modernizare

Conform graficului de lucru, în această săptămână, continuă procesul de modernizare a traseelor pietonale pe...461

26 feb 00:00LocalPrimăria Hârșova face angajări. Se caută mediator sanitar

Au cunoștințe în domenii medicale? Primăria Hârșova organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual...381

25 feb 00:00LocalExpiră termenul pentru depunerea dosarelor pentru locuințele ANL, la Cernavodă

Primăria orașului Cernavoda a anunțat, încă de luna trecută, că, în perioada perioada 28 ianuarie -28 februarie...532

Politică
26 feb 00:00PoliticăKlaus Iohannis a anunțat programul consultărilor pentru un nou premier

În temeiul prevederilor art. 85 alin. (1) şi ale art. 103 alin. (1) din Constituția României, Klaus Iohannis a...297

26 feb 00:00PoliticăBarna: Propunerea Alianţei USR PLUS pentru funcţia de premier este Dacian Cioloş

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Dan Barna, a precizat că reprezentanţii Uniunii vor participa miercuri...259

26 feb 00:00PoliticăTurcan, despre formarea unei majorităţi parlamentare: Nu vom negocia nimic cu PSD

Vicepremierul interimar Raluca Turcan afirmă că PNL nu va negocia nimic cu PSD în privinţa formării unei...316

26 feb 00:00PoliticăPonta: Pro România va vota un premier care nu aparţine niciunui partid

Pro România va vota un premier care nu aparţine niciunui partid, a anunţat, marţi, liderul formaţiunii, Victor...285

26 feb 00:00PoliticăTomac, despre consultările cu Iohannis: Vom merge cu un mandat clar, de a crea o majoritate cât mai rapid

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat marţi că va merge la consultările de la Cotroceni cu un mandat clar, acela...277

26 feb 00:00PoliticăIohannis: Am convocat consultări cu partidele parlamentare pentru miercuri

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, partidele şi formaţiunile parlamentare la consultări după ce a...254

26 feb 00:00PoliticăALDE: Protocol de colaborare cu Partidul Neoliberal; finalizarea procedurilor va consta într-o fuziune prin absorbţie

ALDE a agreat, marţi, un protocol de colaborare cu Partidul Neoliberal, condus de Cătălin Beciu, ce are ca scop...285

26 feb 00:00PoliticăIohannis: Ludovic Orban şi-a depus mandatul de prim-ministru desemnat; am acceptat

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că Ludovic Orban şi-a depus mandatul de prim-ministru desemnat şi că...312

26 feb 00:00PoliticăDircă (USR) cere ANPC să combată practicile abuzive în comercializarea măştilor sanitare

Senatorul USR George Dircă îi cere preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Eduardt...258

26 feb 00:00PoliticăIon Ştefan: Unii parlamentarii PSD se opun anticipatelor pentru că nu o să mai beneficieze de pensii speciale

Ministrul interimar al Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a susţinut, marţi, la Alba...266

Monden
26 feb 00:00MondenAndreea Bălan divorțează. Viciile soțului George Burcea, adevăratul motiv al despărțirii

Problemele grave din cuplul Andreea Bălan - George Burcea au ieșit la iveală și par să confirme iminentul divorț....774

26 feb 00:00MondenIrina Loghin, sărbătorită ca o regină, la Constanța. Surprizele de pe scenă au copleșit-o!

O petrecere demnă de o regină, așa cum este supranumită binecunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin!...624

26 feb 20:46MondenSoțul Andreei Bălan, prins drogat la volan. Testat de polițiști, George Burcea a ieșit pozitiv la cocaină

Andreea Bălan (35 de ani) trece prin momente cumplite. Asta după ce soțul ei, George Burcea (32 de ani), s-a ales...491

26 feb 00:00MondenAnamaria Prodan, sexy, pe tocuri de 15 cm. Cum a reacționat când fanii au rugat-o să stea la poze

Anamaria Prodan are, la 47 de ani, o siluetă de invidiat, păstrată cu sport şi dietă. Gazda reality-show-ului...615

26 feb 00:00MondenPlacido Domingo şi-a recunoscut faptele de hărţuire sexuală. Le-a cerut scuze celor 27 de femei agresate

Placido Domingo, în vârstă de 79 de ani, a fost găsit vinovat de hărţuire sexuală în urma unei investigaţii...340

26 feb 00:00MondenHarvey Weinstein, transportat la un spital newyorkez din cauza unor palpitaţii cardiace

Producătorul de film Harvey Weinstein, găsit vinovat luni în instanţă pentru comiterea a două infracţiuni...268

26 feb 00:00MondenFilmările la următorul lungmetraj din seria 'Mission: Impossible', întrerupte din cauza coronavirusului din Italia

Producţia următorului film din saga "Mission: Impossible", cu actorul american Tom Cruise în rolul principal, a fost...247

26 feb 00:00MondenActriţa Elisabeth Moss a impresionat pe covorul roşu la premiera noului său film, 'The Invisible Man'

Actriţa Elisabeth Moss, protagonista filmului "The Invisible Man", nu a trecut neobservată, contrar personajului...310

26 feb 00:00MondenŞase fotografii din circa 74.000, în finala competiţiei World Press Photo of the Year

Protestele de stradă, războiul şi drama refugiaţilor se numără printre subiectele abordate de nominalizaţii la...300

25 feb 00:00MondenCizmele Adelinei Pestrițu costă cât o mașină și cântăresc 7 kg. Vedeta, senzație la Milano în ținută de 13.000 de euro

Adelina Pestrițu continuă parcursul ascendent ca influencer și reușește să bifeze contracte dintre cele mai...1016

Mapamond
26 feb 00:00MapamondMichel Barnier: UE nu va încheia „cu orice preţ“ un acord post-Brexit cu Londra

Negociatorul şef al UE Michel Barnier a avertizat marţi că Uniunea nu va încheia ''cu orice preţ'' un acord...271

26 feb 00:00MapamondConducerea creştin-democraţilor germani vrea ca Angela Merkel să rămână cancelar până la sfârşitul mandatului

Conducerea Uniunii Creştin-Democrate din Germania vrea ca Angela Merkel să rămână în funcţia de cancelar până...255

26 feb 00:00MapamondA murit fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak, la 91 de ani

Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak a decedat, la vârsta de 91 de ani, la câteva săptămâni după ce fusese...332

26 feb 00:00MapamondCoronavirus - Numărul cazurilor de contaminare în Italia a crescut la 322; 10 persoane au murit

Numărul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus depistate în Italia a crescut la 322, iar dintre acestea...286

26 feb 00:00MapamondUngaria suspendă compensaţiile pentru deţinuţii din penitenciarele supraaglomerate

Printr-o lege adoptată marţi de Parlament, Ungaria a suspendat procesele intentate statului de deţinuţii care...266

26 feb 00:00MapamondPoliticieni britanici au închis ochii la abuzuri sexuale comise asupra unor minori de colegi ai lor

Politicieni britanici au închis ochii la abuzuri sexuale comise asupra unor minori de colegi de-ai lor şi au...274

26 feb 00:00MapamondGermania: 52 de răniţi, printre care 18 copii, după ce o maşină a intrat luni în mulţime la o paradă de carnaval

Numărul persoanelor rănite după ce o maşină a intrat în mulţime luni la o paradă de carnaval în oraşul german...263

26 feb 00:00MapamondConfruntări în insulele greceşti Lesbos şi Chios pe fondul controversei asupra noilor tabere pentru migranţi

Confruntări au avut loc marţi între sute de locuitori din insulele Lesbos şi Chios şi forţele anti-revoltă din...269

26 feb 00:00MapamondItalia a declanşat o investigaţie asupra preţurilor astronomice ale măştilor medicale după izbucnirea epidemiei

Autorităţile italiene au declanşat o investigaţie asupra preţurilor pentru măşti medicale şi geluri...254

26 feb 00:00MapamondCoronavirus: Elveţia confirmă primul caz, iar Spania raportează o nouă îmbolnăvire

Elveţia a confirmat primul caz de coronavirus (Covid-19) pe teritoriul său, a anunţat marţi Biroul Federal pentru...312

Sănătate
26 feb 07:34SănătateGuvernul a aprobat constituirea la nivelul DSU a unui grup de comunicare integrat pe tema coronavirusului

Guvernul a aprobat constituirea un grup de comunicare integrată la nivelul Departamentului pentru Situaţii de...359

26 feb 00:00SănătateRaed Arafat face anunțul mult așteptat de români: Când am putea avea un vaccin pentru coronavirus

Anul viitor este posibil să existe un vaccin pentru coronavirus, iar atunci efectul acestuia va începe să scadă, a...392

26 feb 00:00SănătateADRFR: Farmaciile dispun de un stoc minimal pentru cererile curente de măşti de protecţie, fără posibilitatea de a suplimenta

Asociaţia Distribuitorilor şi Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR) susţine că, în momentul de faţă,...255

26 feb 00:00SănătateCancer360 – platforma online de suport pentru pacienții cu cancer

Să afli un diagnostic de cancer poate fi o veste tulburătoare. Cu toții avem un prieten, un coleg sau o rudă care a...289

26 feb 00:00SănătateÎn plină epidemie de coronavirus, Consiliul Concurenței anchetează scumpirea măștilor medicale

Consiliul Concurenţei investighează comportamentul companiilor care comercializează produse şi echipamente de...246

26 feb 17:01SănătateLipsa de OMENIE nu are LIMITE la români: măștile medicinale se vând, pe internet, la prețuri exorbitante/ In Italia, procurorii fac ANCHETĂ

Când vine vorba de greutățile semenilor lor, românii nu au nicio jenă să profite fără milă. Pe modelul...416

26 feb 17:01SănătateCoronavirusul s-a extins în sudul Italiei: A fost raportat primul caz la Palermo, în Sicilia

Autorităţile italiene au informat marţi despre primul caz de coronavirus înregistrat în sudul ţării, la o femeie...449

26 feb 17:01SănătateAdrian Streinu-Cercel: Copiii sunt mai puţin expuşi la coronavirus; atacă în special persoanele în vârstă

Managerul Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş”, Adrian Streinu-Cercel, a declarat, luni seară, că...586

26 feb 17:01SănătatePlan de măsuri pentru prevenirea răspândirii infecției cu Coronavirus, la Tulcea

Membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Tulcea au aprobat în data de 24 februarie a.c., “Planul...602

26 feb 17:02SănătateCare sunt cele 10 sfaturi ale Ministerului Sănătății, pentru a ne feri de coronavirus

Ministerul Sănătății a publicat, pe site-ul instituției, o listă cu 10 sfaturi principale care trebuie urmate de...561