REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Filmele „Borat Subsequent Moviefilm“ şi „Promising Young Woman“, premiate de Sindicatul scenariştilor americani

Filmele „Borat Subsequent Moviefilm“ şi „Promising Young Woman“, premiate de Sindicatul scenariştilor americani

Replica API 23 martie 2021 | 00:00 980

Lungmetrajele "Borat Subsequent Moviefilm" şi "Promising Young Woman" au câştigat cele mai importante trofee atribuite duminică seară la cea de-a 73-a gală a premiilor decernate de Sindicatul scenariştilor americani (Writers Guild of America - WGA), informează revista Variety, citată de Agerpres.

Gala de duminică seară, organizată în format virtual şi prezentată de Kal Penn, a consolidat statutul acestor două filme de mari favorite la premiile Oscar 2021 în categoriile dedicate scenariilor.

Filmul "Borat 2", produs de Amazon Studios, a fost premiat de WGA la categoria "cel mai bun scenariu adaptat", graţie unui colectiv de scenarişti condus de Sacha Baron Cohen, iar "Promising Young Women", produs de Focus Features, s-a impus la categoria "cel mai bun scenariu original", care a fost scris de scenarista şi regizoarea Emerald Fennell.

De altfel, Emerald Fennell este şi actriţă şi s-a remarcat recent cu rolul Camillei Parker-Bowles în "The Crown", desemnat duminică seară cel mai bun serial dramatic.

"Ted Lasso" a câştigat premiile WGA pentru cel mai bun serial de comedie şi cel mai bun serial nou.

"Desus & Mero" (produs de Showtime) s-a impus la categoria comedie/ show de varietăţi, "The Great" (produs de Hulu) a fost premiat pentru cel mai bun episod dintr-un serial de comedie, "Ozark" (produs de Netflix) a triumfat la categoria "cel mai bun episod dintr-un serial dramatic".

Printre câştigători s-au mai aflat producţiile "The Dissident" (documentar), "The Queen's Gambit" (scenariu adaptat în format lung), "Mrs. America (scenariu original în format lung), "BoJack Horseman" (animaţie) şi "Stephen Colbert's Election Night 2020" (emisiune specială de comedie/varietăţi).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212