REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Filmul 'Black Adam', în fruntea box-office-ului nord-american pentru al treilea weekend consecutiv

Filmul 'Black Adam', în fruntea box-office-ului nord-american pentru al treilea weekend consecutiv

A.F. 9 noiembrie 2022 | 00:00 205

Filmul cu supereroi "Black Adam" a continuat să ocupe primul loc în box-office-ul nord-american la peste trei săptămâni după lansarea sa în cinematografele din Statele Unite şi Canada, potrivit cifrelor publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, informează AFP.

Dwayne "The Rock" Johnson

În acest lungmetraj inspirat din benzile desenate DC Comics, actorul Dwayne "The Rock" Johnson interpretează personajul Teth Adam, un fost sclav înzestrat cu puteri speciale şi abia eliberat după o lungă perioadă petrecută în închisoare, care descoperă un univers transformat şi ostil.

Pelicula a obţinut încasări de 18,5 milioane de dolari de vineri până duminică în cinematografele nord-americane, citează Agerpres.

Pe locul al doilea a debutat lungmetrajul animat "One Piece Film: Red", inspirat din universul unui foarte popular manga omonim, cu încasări de 9,5 milioane de dolari.

Comedia romantică "Ticket To Paradise", în care Julia Roberts şi George Clooney interpretează doi foşti soţi care lasă la o parte neînţelegerile dintre ei şi călătoresc împreună în Bali pentru a încerca să oprească nunta prea grăbită a fiicei lor, a pierdut o poziţie şi a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 8,5 milioane de dolari.

Filmul horror "Smile" s-a menţinut pe locul al patrulea cu încasări de 4 milioane de dolari. Pelicula spune povestea tulburătoare a unei terapeute, interpretate de Sosie Bacon - fiica actorilor Kevin Bacon şi Kyra Sedgwick -, care începe să piardă contactul cu realitatea după ce asistă la un eveniment oribil în care este implicată o pacientă.

Pe locul al cincilea, în coborâre cu două poziţii în raport cu săptămâna trecută şi cu încasări de 3,9 milioane de dolari, se află un alt film horror, "Prey for the Devil", în care Jacqueline Byers interpretează o călugăriţă care se luptă cu forţe demonice.

Topul 10 din box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6 - "Lyle, Lyle, Crocodile" (3,3 milioane de dolari)

7 - "The Banshees of Inisherin" (2 milioane de dolari)

8 - "Till" (1,9 milioane de dolari)

9 - "Halloween Ends" (1,4 milioane de dolari)

10 - "Terrifier 2" (1,2 milioane de dolari).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212