REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Filmul ''Black Adam'' s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul ''Black Adam'' s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american

A.F. 1 noiembrie 2022 | 00:00 342

Filmul cu supereroi "Black Adam" s-a menţinut pentru al doilea weekend consecutiv pe primul loc în box-office-ul nord-american, potrivit cifrelor publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, informează AFP.


În acest lungmetraj inspirat din benzile desenate DC Comics, actorul Dwayne "The Rock" Johnson interpretează personajul Teth Adam, un fost sclav înzestrat cu puteri speciale şi abia eliberat după o lungă perioadă petrecută în închisoare, care descoperă un univers transformat şi ostil, citează Agerpres.

Pelicula, în care joacă şi Pierce Brosnan, a obţinut încasări de 27,7 milioane de dolari în America de Nord de vineri până duminică.

Comedia romantică "Ticket to Paradise" s-a menţinut pe poziţia a doua, cu încasări de 10 milioane de dolari în cinematografele din Statele Unite şi Canada.


În acest film cu o distribuţie de cinci stele, Julia Roberts şi George Clooney interpretează doi foşti soţi care lasă la o parte neînţelegerile dintre ei şi călătoresc împreună în Bali pentru a încerca să oprească nunta prea grăbită a fiicei lor.

În această perioadă a anului, de Halloween, filmele horror şi-au tras partea leului în box-office-ul nord-american, iar "patru dintre primele 10 filme ale weekendului trecut sunt filme horror", a declarat David Gross, de la cabinetul specializat Franchise Entertainment Research.

Pe locul al treilea a debutat lungmetrajul "Prey for the Devil", cu încasări de 7 milioane de dolari, înregistrând "un rezultat mediu pentru debutul unui film de groază original", dar care a făcut obiectul "unor recenzii proaste", afirmă David Gross.

Filmul horror "Smile" a coborât o poziţie până pe locul al patrulea, cu încasări de 5 milioane de dolari. Pelicula spune povestea tulburătoare a unei terapeute, interpretate de Sosie Bacon - fiica actorilor Kevin Bacon şi Kyra Sedgwick -, care începe să piardă contactul cu realitatea după ce asistă la un eveniment oribil în care este implicată o pacientă.

Foarte sângerosul "Halloween Ends", cu actriţa Jamie Lee Curtis în distribuţie, a pierdut la rândul său o poziţie şi a coborât până pe locul al cincilea, cu încasări de 3,8 milioane de dolari. Noul lungmetraj lansat în cadrul francizei "Halloween", care pune capăt luptei pe viaţă şi pe moarte dintre asasinul mascat Michael Myers şi Laurie Strode, la 40 de ani după prima lor întâlnire, conţine numeroase scene cu crime şi mult sânge.

Topul 10 din box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6 - "Lyle, Lyle Crocodile" (2,82 milioane de dolari)

7 - "Till" (2,81 milioane de dolari)

8 - "Terrifier 2" (1,8 milioane de dolari)

9 - "The Woman King" (1,1 milioane de dolari)

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212