2.4° Constanța Sâm., 3 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6201
2.4° Constanța Sâmbătă, 3 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6201

Filmul de acţiune 'Bullet Train', pe primul loc în box-office-ul nord-american

Replica API 10 august 2022 544

Filmul de acţiune '"Bullet Train", punctat de gaguri şi umor negru, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit estimărilor firmei de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

Adaptare a unui roman japonez de succes, lungmetrajul prezintă şapte criminali, mai mult sau mai puţin urmăriţi de ghinion, care încearcă să se lichideze într-un tren de mare viteză între Tokyo şi Kyoto, citează Agerpres.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Cu Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson şi Sandra Bullock în rolurile principale, "Bullet Train" a obţinut încasări de 30,1 milioane de dolari în primul weekend în cinematografe. "Un demaraj solid", după cum remarca David A. Gross de la Franchise Entertainment Research.

Filmul de animaţie "DC League of Super-Pets", care urmăreşte aventurile câinelui lui Superman, se află pe locul al doilea, în coborâre un loc faţă de săptămâna trecută, cu 11,2 milioane de dolari încasaţi în a doua săptămână de prezenţă în cinematografe.

Inclasificabilul "Nope" al regizorului Jordan Peele, care oscilează între horror şi SF, ocupă locul al treilea, cu 8,5 milioane de dolari în a treia săptămână de proiecţii.

Actorul premiat cu Oscar Daniel Kaluuya joacă rolul unui dresor de cai speriat de apariţia unor fenomene misterioase pe cerul de deasupra fermei sale, însă el şi sora sa (Keke Palmer) sunt împărţiţi între teamă şi dorinţa de a obţine faima prin surprinderea acestor scene pentru reţelele de socializare.

Pe locul al patrulea, "Thor: Love and Thunder", cel mai recent episod din saga zeului scandinav care mânuieşte un ciocan, interpretat de Chris Hemsworth, alături de o distribuţie în care îi regăsim pe Natalie Portman şi Christian Bale, a acumulat 7,6 milioane de dolari (şi 316 milioane de dolari de la lansare).

Filmul de animaţie "Minions: The Rise of Gru", care explorează începuturile lui Gru, simpaticul personaj negativ al acestei saga de succes, a coborât pe locul al cincilea, cu 7,1 milioane de dolari încasaţi în a şasea săptămână de prezenţă în cinematografe şi un total de 335 de milioane de dolari de la lansare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

doua ore pierdute degeaba, o mizerie de film, asta si john wick 3
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359