REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Filmul de animaţie 'Dragon Ball Super: Super Hero', pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul de animaţie 'Dragon Ball Super: Super Hero', pe primul loc în box-office-ul nord-american

Replica API 23 august 2022 | 00:00 657

Filmul de animaţie "Dragon Ball Super: Super Hero", cel de-al 21-lea lungmetraj al sagăi japoneze, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit estimărilor firmei de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

Sursa: Captura video Crunchyroll Collection/YouTube

Pelicula a avut încasări de aproximativ 20,1 milioane de dolari între vineri şi duminică, cu mult înaintea celeilalte lansări din weekend, "Beast".

"Este o altă lansare remarcabilă pentru Crunchyroll, distribuitorul american al filmului, controlat în proporţie de 95% de Sony", a declarat David Gross, analist la Franchise Entertainment Research.

Cu încasări de 11,6 milioane în weekend, "Beast", produs de Universal Studios, ocupă poziţia a doua, un "debut mediu (...) pentru un film de acţiune cu un animal în rol principal", a adăugat David Gross.

Animalul în cauză este un leu uriaş care urmăreşte un văduv (Idris Elba) şi pe fiicele acestuia într-un safari.

Un alt film de acţiune, "Bullet Train", care a dominat box office-ul timp de două săptămâni, coboară pe locul al treilea, cu încasări de 8 milioane de dolari în weekend. Adaptare a unui roman japonez de succes, lungmetrajul prezintă şapte criminali, mai mult sau mai puţin urmăriţi de ghinion, care încearcă să se lichideze într-un tren de mare viteză între Tokyo şi Kyoto.

"Top Gun: Maverick" reuşeşte să se menţină pe locul al patrulea, la 13 săptămâni de la lansare, cu încasări de 5,9 milioane de dolari. Această continuare a ''Top Gun'', realizată după 36 de ani de la filmul original, în care Tom Cruise revine în rolul pilotului de elită al armatei americane, a obţinut deja 683 de milioane dolari în America de Nord şi 703 milioane în restul lumii.

Pe locul al cincilea regăsim filmul de animaţie "DC League of Super-Pets", care beneficiază de vocile mai multor vedete, precum Dwayne Johnson şi Kevin Hart. Pelicula, care urmăreşte aventurile lui Krypto, câinele lui Superman, a avut încasări de 5,8 milioane de dolari în weekend, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108