REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Filmul de animaţie 'The Bad Guys' se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Filmul de animaţie 'The Bad Guys' se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Replica API 3 mai 2022 | 00:00 507

Filmul de animaţie "The Bad Guys", lansat în Statele Unite şi Canada pe 22 aprilie, s-a menţinut pe prima poziţie a box-office-ului nord-american, potrivit cifrelor preliminare publicate duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

Sursa foto: The Bad Guys / Facebook

Noul lungmetraj de la DreamWorks Animation, în care o bandă de animale aflate în afara legii încearcă din răsputeri să se îndrepte, a obţinut încasări de 16,1 milioane de dolari în al doilea weekend de proiecţii în Canada şi Statele Unite, citează Agerpres.

Pe locul al doilea s-a clasat comedia live-action "Sonic the Hedgehog 2" cu încasări de 11,4 milioane de dolari. În această continuare a aventurilor ariciului albastru, Jim Carrey îşi reia rolul maleficului Dr. Robotnik, care vrea pur şi simplu să distrugă omenirea, dacă Sonic nu-l opreşte.

Lungmetrajul "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore", cel de-al treilea film din franciza "Fantastic Beasts", se află pe locul treilea pentru a doua săptămână consecutiv.

Noul opus din această serie cinematografică derivată din universul francizei "Harry Potter", centrat pe lupta dintre Albus Dumbledore (interpretat de Jude Law) şi maleficul Gellert Grindelwald (jucat de Mads Mikkelsen, care l-a înlocuit pe Johnny Depp), a obţinut încasări de 8 milioane de dolari.

Pe locul al patrulea, filmul de aventuri "The Northman", în regia lui Robert Eggers, a obţinut încasări de 6 milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare. Lungmetrajul, avându-i în distribuţie pe Alexander Skarsgard şi Nicole Kidman, spune povestea unui prinţ viking care încearcă să răzbune moartea tatălui său.

Primele cinci poziţii ale box-office-ului sunt completate de "Everything Everywhere All at Once", un lungmetraj ştiinţifico-fantastic al duo-ului "Daniels" (Dan Kwan şi Daniel Scheinert), care a urcat din nou în partea superioară clasamentului în cea de-a şasea săptămână de proiecţii, cu încasări de 5,5 milioane de dolari.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272