REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Filmul de animaţie „Trolls World Tour“, lansat online, a obţinut încasări de 100 de milioane de dolari

Filmul de animaţie „Trolls World Tour“, lansat online, a obţinut încasări de 100 de milioane de dolari

Replica API 30 aprilie 2020 | 00:00 703

Studioul Universal a anunţat marţi că filmul de animaţie "Trolls World Tour" a avut încasări de 100 milioane de dolari după difuzarea sa în premieră pe internet, una dintre puţinele lansări care au avut loc în această industrie după închiderea cinematografelor din cauza pandemiei de coronavirus, relatează EFE, citată de Agerpres.

Potrivit datelor publicate, pelicula a obţinut încasări de 100 de milioane de dolari în primele trei săptămâni de difuzare, astfel încât lansarea digitală aproape că a egalat suma încasată de primul film "Trolls" din 2016, care a obţinut 116 milioane în primele trei săptămâni după lansare.

"Rezultatele filmului 'Trolls World Tour' ne-au depăşit aşteptările şi au dovedit viabilitatea formatului digital la comandă", a declarat un reprezentant al NBCUniversal, Jeff Shell, într-un interviu acordat pentru The Wall Street Journal.

În acest interviu, el a declarat că acest format excepţional de lansare, determinat de pandemie, ar putea fi aplicat şi în alte ocazii. "Când se vor redeschide cinematografele, ne gândim să lansăm filme în ambele formate", a spus Jeff Shell.

Preţul pentru a viziona "Trolls World Tour" pe internet este de 20 de dolari, fiind doar cu puţin mai mare decât suma plătită pe două bilete la cinematografele din Statele Unite.

În timp ce producătorii unor francize cu filme pentru spectatori adulţi precum "James Bond" şi "Fast and Furious" au decis să amâne premierele pentru la toamnă, sau chiar anul viitor, filmele pentru copii mizează pe lansări pe internet.

De exemplu, studioul Warner Bros. va lansa pe 15 mai direct pe internet filmul de animaţie "Scoob!", inspirat din serialul de animaţie "Scooby-Doo", al cărui protagonist este un celebru câine detectiv.

Astfel de lansări reprezintă o alternativă pentru un Hollywood aflat în stare de şoc din cauza pandemiei de coronavirus, care a determinat sistarea filmărilor sau amânarea premierelor unor filme mult aşteptate, precum "Mulan", "James Bond: No Time to Die", "The Batman" şi lungmetrajul "The Sopranos".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272