REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Filmul de aventuri 'Gold', principala noutate de pe marile ecrane

Filmul de aventuri 'Gold', principala noutate de pe marile ecrane

Replica API 12 martie 2022 | 00:00 348

Filmul de aventuri cu accente dramatice "Gold", thrillerul "Offseason" şi filmul pentru întreaga familie "Tyson's Run" sunt principalele noutăţi ale săptămânii în cinematografele din SUA, unde superproducţia "The Batman" se preconizează să se claseze în continuare pe prima poziţie a box-office-ului american, potrivit site-ului de specialitate Internet Movie Data Base (Imdb).

Sursa foto: imdb.com

Filmul "Gold", avându-i ca protagonişti pe Zac Efron şi Anthony Hayes, prezintă povestea a doi aventurieri care în călătoria lor prin deşert găsesc cea mai mare rocă din aur pe care o văzuseră vreodată. Cei doi încep să-şi facă planuri de îmbogăţire, însă sentimentul de avariţie încolţeşte în inimile lor. Ei trebuie mai întâi să extragă roca din pământ iar pentru aceasta au nevoie de echipamentul necesar. Planul va fi ca unul dintre ei să plece în căutarea ustensilelor, iar celălalt să rămână de veghe.

Filmat în deşertul australian în regia lui Anthony Hayes, care este şi protagonist şi care a scris scenariul în colaborare cu Polly Smythst, filmul capătă accente dramatice şi menţine tensiunea până la final. Cei doi actori principali, care oferă interpretări solide, sunt secondaţi de Akuol Ngot, Thiik Biar şi Andreas Sobik.

O altă premieră este "Offseason" un thriller cu accente horror în care o femeie (Marie Aldrichce) decide, după ce primeşte o scrisoare misterioasă, să plece într-un oraş de pe o insulă izolată. Ceea ce pare o călătorie de vacanţă, începe să se transforme pentru ea într-un coşmar.

Prezentat la festivalul Sitges din 2021, "Offseason" oferă câteva imagini şi acorduri de fundal care vor ţine spectatorul ţintuit pe scaun. Regizorul Mickey Keating, care semnează şi scenariul, îmbină câteva teme creând o atmosferă de suspans care fac trimitere la filmele clasice ale genului. Rolul principal este interpretat de Jocelin Donahue, alături de o distribuţie numeroasă din care fac parte Richard Brake, Melora Walters, Joe Swanberg şi Jeremy Gardner.

"Tyson's Run" este în schimb un film pentru întreaga familie care prezintă povestea unui băiat, cu autism, care se străduieşte să devină un campion de maraton, oferindu-i tatălui său un ţel şi o a doua şansă de a-şi pune familia pe primul loc.

Când Tyson (Major Dodson), în vârstă de 15 ani, merge pentru prima dată la şcoala publică, viaţa lui se schimbă pentru totdeauna. El se împrieteneşte cu campionul de atletism Aklilu şi se hotărăşte să participe la primul său maraton, în speranţa că va câştiga aprobarea tatălui său. Tyson învaţă astfel că, prin încrederea în sine şi curajul de a face primul pas, orice poate deveni posibil.

Filmul este regizat şi scris de Kim Bass, iar din distribuţie mai fac parte actorii Amy Smart, Rory Cochrane şi Barkhad Abdi.A

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272