REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Filmul de groază cu buget redus 'Barbarian', pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul de groază cu buget redus 'Barbarian', pe primul loc în box-office-ul nord-american

Replica API 14 septembrie 2022 | 00:00 690

''Barbarian'', un film de groază cu buget redus, a entuziasmat suficienţi spectatori pentru a reuşi să intre pe primul loc în box-office-ul nord-american în weekendul care tocmai s-a încheiat, potrivit cifrelor preliminare date publicităţii duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

Sursa foto: www.imdb.com

În această producţie 20th Century şi New Regency, o femeie (Georgina Campbell) închiriază o casă pentru o scurtă şedere într-un cartier rău famat din Detroit. Când ajunge, descoperă că a fost rezervată şi de Bill Skarsgard - clovnul malefic din terifiantele filme "IT", citează Agerpres.

"Barbarian", în distribuţia căruia îl regăsim şi pe Justin Long, a fost aclamat de critici, iar revista Variety l-a numit "un nou clasic al groazei".

Cele 10 milioane de dolari încasate în primul weekend de proiecţii reprezintă "un început bun" pentru un film de groază cu buget redus, este de părere David Gross de la Franchise Entertainment.

Un alt new-entry, filmul bollywoodian "Brahmastra Part One: Shiva", produs de o filială Disney, ocupă locul al doilea, cu încasări de 4,4 milioane de dolari - o performanţă pentru un film în limba hindi, difuzat doar în 810 cinematografe.

Pelicula urmăreşte aventurile unui tânăr indian pe nume Shiva, a cărui dragoste pentru tânăra Isha este complicată de legătura sa neaşteptată cu o societate secretă. Vor urma alte două episoade.

Pe locul al treilea se clasează filmul de acţiune "Bullet Train" de la Sony, cu Brad Pitt în distribuţie şi încasări de 3,3 milioane de dolari. Adaptare a unui roman japonez de succes, lungmetrajul prezintă şapte criminali, mai mult sau mai puţin urmăriţi de ghinion, care încearcă să se omoare între ei într-un tren de mare viteză care circulă între Tokyo şi Kyoto.

"Top Gun: Maverick", care a surprins pe toată lumea revenind pe locul al doilea în box-office cu un weekend în urmă, în cea de-a 15-a săptămână de proiecţii, coboară două locuri, clasându-se pe poziţia a patra, cu încasări de 3,2 milioane de dolari. În această continuare a ''Top Gun'', realizată la 36 de ani de la filmul original, Tom Cruise revine în rolul pilotului de elită al armatei americane.

În fine, filmul de animaţie "DC League of Super-Pets", produs de Warner Bros, care beneficiază de vocile mai multor vedete, precum Dwayne Johnson şi Kevin Hart, a obţinut 2,8 milioane de dolari, clasându-se pe locul al cincilea, într-un weekend în care nu s-a înregistrat o mare afluenţă de public în cinematografe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272