REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Filmul horror 'Antlers' şi 'Last Night in Soho', printre noutăţile săptămânii

Filmul horror 'Antlers' şi 'Last Night in Soho', printre noutăţile săptămânii

Replica API 2 noiembrie 2021 | 23:34 773

"Last Night in Soho", noul film în care joacă Anya Taylor-Joy, şi filmul horror "Antlers" sunt principalele noutăţi de pe afişele cinematografelor americane în acest sfârşit de săptămână, relatează EFE, citată de Agerpres.

În aşteptarea superproducţiei "Eternals" a studioului Marvel, care urmează să aibă premiera pe la 5 noiembrie, sălile de cinema din SUA vor avea un weekend relativ liniştit înainte de sărbătoarea de Halloween fără prea multe noutăţi care să-şi dispute supremaţia box-office-ului.

Principala noutate este "Last Night in Soho", un film în regia lui Edgar Wright ("Baby Driver", 2017) care îi are ca protagonişti pe Thomasin McKenzie, Matt Smith şi pe actriţa de ascendenţă hispanică Anya Taylor-Joy.

Acţiunea are în centrul său o tânără care descoperă în mod misterios că poate călători în timp, până în anii 1960, însă curând ea îşi va da seama că există ceva mult mai obscur în această aventură nostalgică.

"Last Night in Soho" consolidează cariera cinematografică a actriţei Anya Taylor-Joy, aclamată de public şi de critici pentru rolul său din miniseria de televiziune "The Queen's Gambit".

Tânăra actriţă are în perspectivă şi alte proiecte, precum o nouă versiune ("remake") a clasicului film horror "Nosferatu", "The Northman", în care va juca alături de Nicole Kidman, şi un prequel la "Mad Max: Fury Road" (2015).

Cealaltă noutate din sălile de cinema în acest weekend este "Antlers", o producţie horror în regiza lui Scott Cooper ("Black Mass", 2015) şi care îi are printre producători pe reputatul cineast mexican Guillermo del Toro.

Keri Russell şi Jesse Plemons sunt protagoniştii acestui film a cărui acţiune se petrece într-o zona rurală, unde un copil stabileşte o conexiune cu o monstruoasă fiinţă mitologică.

Printre premierele limitate ale săptămânii (filme cu o distribuţie mai modestă şi care sunt prezentate doar în puţine cinematografe americane) se numără săptămâna aceasta "The Souvenir: Part II", cu Tilda Swinton în fruntea distribuţiei, şi "A Mouthful of Air", în care Amanda Seyfried, joacă rolul principal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272