REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Filmul horror „Spiral“, în fruntea box-office-ului nord-american pentru al doilea weekend consecutiv

Filmul horror „Spiral“, în fruntea box-office-ului nord-american pentru al doilea weekend consecutiv

Replica API 25 mai 2021 | 00:00 821

Filmul horror american "Spiral", cel de-al nouălea lungmetraj din franciza "Saw", s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american, după ce a obţinut încasări de 4,5 milioane de dolari în cel de-al doilea weekend al său de proiecţii în Statele Unite şi Canada, potrivit cifrelor anunţate de compania Comscore, informează Xinhua, citată de Agerpres.

Acest film distribuit de Lionsgate a acumulat încasări de 15,8 milioane de dolari în 10 zile de proiecţii în America de Nord, ducând franciza horror "Saw" la un total de peste 1 miliard de dolari în box-office-ul global.

Regizat de Darren Lynn Bousman şi avându-i în rolurile principale pe actorii Chris Rock, Samuel L. Jackson şi Max Minghella, lungmetrajul "Spiral" spune povestea unui poliţist prins fără voia lui într-o situaţie misterioasă şi care ajunge în centrul jocului morbid al unui criminal.

"Wrath of Man", un thriller de acţiune regizat de Guy Ritchie şi cu Jason Statham în rolul principal, s-a menţinut pe locul al doilea, cu încasări de 2,9 milioane de dolari în cel de-al treilea weekend de proiecţii în America de Nord. Jason Statham joacă rolul unui misterios agent de securitate care îşi surprinde colegii de muncă în timpul unui jaf, după ce arată că deţine o serie de abilităţi neaşteptate.

Thrillerul de acţiune "Those Who Wish Me Dead", distribuit de Warner Bros., a rămas pe poziţia a treia cu încasări de 1,8 milioane de dolari. După două săptămâni de proiecţii, box-office-ul său din America de Nord a ajuns la 5,5 milioane de dolari.

Regizat de Taylor Sheridan şi bazat pe romanul omonim publicat de scriitorul american Michael Koryta în 2014, filmul o are în rolul principal pe actriţa Angelina Jolie, interpreta personajului Hannah, o femeie pompier specializată în salturi cu paraşuta, afectată de moartea a trei persoane pe care nu a reuşit să le salveze dintr-un incendiu. Ea se întâlneşte cu un adolescent care a asistat la o crimă şi care este urmărit de doi asasini în sălbăticia din statul american Montana.

Filmul de animaţie "Raya and the Last Dragon", distribuit de Disney, ocupă locul al patrulea cu încasări de 1,6 milioane de dolari, în cel de-al 12-lea weekend al său de proiecţii în America de Nord, unde a ajuns la un box-office de 48,3 milioane de dolari.

Regizat de Don Hall şi Carlos Lopez Estrada, acest lungmetraj animat cu accente de film de acţiune şi de aventuri se inspiră din cultura Asiei de Sud-Est şi are o intrigă plasată în ţinutul fictiv Kumundra. Pelicula prezintă povestea unei fete care porneşte într-o călătorie primejdioasă pentru a găsi ultimul dragon din lume, care să o ajute să îşi unească poporul, divizat de o străveche fiinţă supranaturală cu puteri malefice. Filmul beneficiază de o distribuţie alcătuită predominant din actori americani de origine asiatică, iar printre artiştii care asigură vocile unor personaje principale se află Kelly Marie Tran şi Awkwafina.

Filmul "Godzilla vs. Kong", produs de Warner Bros. şi Legendary, ocupă locul al cincilea în box-office-ul nord-american, după ce a obţinut încasări de 1,4 milioane de dolari, în cel de-al optulea weekend după lansare.

"Godzilla vs. Kong" reprezintă cel de-al patrulea lungmetraj produs de Warner Bros în cadrul francizei "MonsterVerse", creată în colaborare cu studioul de producţie Legendary. În acest film, cei doi monştri uriaşi - Godzilla şi King Kong - se luptă într-o bătălie spectaculoasă, de al cărei rezultat depinde soarta omenirii.

Regizat de Adam Wingard, filmul îi are în rolurile principale pe actorii Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza Gonzalez şi Julian Dennison.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212