REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Filmul 'Morbius', lansat în sfârşit pe marile ecrane nord-americane

Filmul 'Morbius', lansat în sfârşit pe marile ecrane nord-americane

Replica API 4 aprilie 2022 | 16:29 455

Sony Pictures a lansat vineri în cinematografele nord-americane "Morbius", un alt film derivat din universul Marvel, axat asupra personajului malefic din Spider-Man care, potrivit regizorului Daniel Espinosa, nu putea fi interpretat decât de Jared Leto; alte premiere care vor fi cu siguranţă eclipsate de acest blockbuster sunt "The Contractor", un film de acţiune avându-l ca protagonist pe Chris Pine, şi "You Won't Be Alone", un horror folcloric în care joacă actriţa suedeză Noomi Rapace, informează site-ul Internet Movies Data Base (Imdb).

"Morbius" prezintă povestea biochimistului Michael Morbius, un om de ştiinţă reputat şi laureat cu Premiul Nobel care duce o luptă pe plan personal pentru a se vindeca de o boală rară de sânge care îl menţine între viaţă şi moarte, scrie Agerpres.

În căutarea frenetică a unui elixir, Morbius descoperă un tratament care îl face să renunţe treptat la imaginea de om de ştiinţă altruist, transformându-l într-un antierou sub formă de vampir cu puteri supranaturale şi multă sete de sânge. Personajul care iniţial este un cercetător dornic să-şi ajute semenii se transformă într-un monstru. Morbius încearcă să o îndepărteze pe iubita sa Martine (interpretată de Adria Arjona) şi pe prietenul său din copilărie Loxias Crown (Matt Smith), de teamă să nu le facă rău.

După un scenariu de Matt Sazama şi Burk Sharpless, filmul este regizat de Daniel Espimiedo care a mărturisit că acest rol nu i se putea potrivi mai bine lui Jared Leto, un actor versatil care a câştigat premiul Oscar pentru rolul secundar în 2-14, pentru magistrala sa interpretare din filmul "Dallas Buyers Club".

Distribuţia este completată de actorii Al Madrigal, Tyrese Gibson şi Michael Keaton.

Filmul de acţiune "The Contractor" îl are ca personaj central pe James Harper un puşcaş marin, dat afară din armată şi care decide să înfiinţeze o organizaţie paramilitară pentru a-şi putea întreţine familia. El pleacă astfel în Polonia împreună cu echipa sa pentru a studia terenul în căutarea unor posibile ameninţări. În timpul misiunii, intervin unele evenimente neaşteptate, care îl fac să rămână singur şi să fie urmărit prin toată Europa de Est. Harper va încerca să supravieţuiască pentru a se putea reîntâlni cu familia şi a descoperi motivele din spatele acestei trădări.

Chris Pine ("Wonder Woman", "Star Trek") joacă rolul principal, alături de Gillian Jacobs ("Life of the Party") şi Ben Foster ("Leave No Trace").

Iubitorii genului horror vor putea vedea în acest weekend "You Won't Be Alone", a cărui acţiune se petrece într-un sat din munţii Macedoniei în secolul al XIX-lea. Filmul prezintă povestea unei tinere, care este răpită şi transformată apoi în vrăjitoare, după ce este posedată de un spirit ancestral.

Lungmetrajul a fost prezentat anul acesta la Festivalul Sundance la categoria filme internaţionale. "You Won't Be Alone" este scris şi regizat de Goran Stolevski şi reprezintă debutul său regizoral.

Noomi Rapace este protagonista acestui film cu o distribuţie eclectică, formată din actori de diferite naţionalităţi precum Anamaria Marinca, Alice Englert, Carloto Cotta, Félix Maritaud şi Sara Klimoska.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272