REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Filmul Reminiscence, în care joacă Hugh Jackman, o să fie lansat în luna august în România. VIDEO

Filmul Reminiscence, în care joacă Hugh Jackman, o să fie lansat în luna august în România. VIDEO

Replica API 5 iunie 2021 | 00:00 1052

Lungmetrajul „Reminiscenţele trecutului/ Reminiscence", producţie Warner Bros. Pictures regizată de Lisa Joy, cu Hugh Jackman în rol principal, va fi lansat în România în luna august a acestui an exclusiv în cinematografe, arată news.ro, citată de stiripesurse.ro.

Filmul propune un Orfeu modern, care coboară în infernul propriei memorii pentru a regăsi femeia iubită.

Thrillerul de acţiune „Reminiscenţele trecutului", scris de Lisa Joy, le mai are în distriuţie pe Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton, Cliff Curtis, Marina de Tavira, Daniel Wu, Mojean Aria, Brett Cullen, Natalie Martinez, Angela Sarafyan şi Nico Parker.

Nick Bannister (Jackman), un investigator privat al minţii, navighează în lumea întunecată şi atrăgătoare a trecutului, ajutându-şi clienţii să-şi acceseze amintirile pierdute. Trăind la marginea coastei scufundate din Miami, viaţa lui se schimbă pentru totdeauna când primeşte un nou client, pe Mae (Ferguson). O simplă chestiune de pierdut şi găsit devine o obsesie periculoasă. În timp ce Bannister luptă pentru a găsi adevărul despre dispariţia lui Mae, el descoperă o conspiraţie violentă.

Acesta este primul lungmetraj regizat de Lisa Joy (care a mai lucrat pentru serialul „Westworld" ca producător şi regizor).

Filmul este produs de Joy, Jonathan Nolan, Michael De Luca şi Aaron Ryder. Producătorii executivi sunt Athena Wickham, Elishia Holmes şi Scott Lumpkin.

Lungmetrajul va fi distribuit la nivel global de Warner Bros. Pictures. În România, va fi distribuit de Vertical Entertainment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212