REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Filmul "The Witches", în regia lui Robert Zemeckis, va avea premiera direct pe HBO Max

Filmul "The Witches", în regia lui Robert Zemeckis, va avea premiera direct pe HBO Max

Replica API 5 octombrie 2020 | 00:00 1290

Filmul regizat de Robert Zemeckis după cartea pentru copii "The Witches", cu Anne Hathaway în rolul principal, nu va mai fi lansat în cinematografe din cauza pandemiei cu noul coronavirus şi va avea premiera direct pe HBO Max, de Halloween, conform The Variety, citat de Agerpres.

Această comedie neagră produsă de studiourile Warner Bros., va avea premiera pe HBO Max la 22 octombrie. Iniţial, filmul "The Witches" urma să fie lansat în cinematografe la 9 octombrie. Deşi s-a renunţat la premiera din SUA, filmul va rula în cinematografele din alte ţări, unde restricţiile privind pandemia o vor permite, începând cu 28 octombrie.

"'The Witches' este o reinterpretare minunată a poveştii clasice a lui Roald Dahl, şi combină procedee cinematografice de clasă mondială cu interpretarea fantastică a actorilor din distribuţie", conform lui Toby Emmerich, preşedintele Warner Bros. Pictures Group. "Este adresat întregii familii şi este ideal în această perioadă a anului", a adăugat el.

"The Witches" se bazează pe cartea pentru copii a lui Roald Dahl despre un băieţel care, în timpul unei şederi alături de bunica sa, la un hotel, nimereşte peste un grup de vrăjitoare, condus de Marea Vrăjitoare (Hathaway), care doresc să-i transforme pe toţi copiii lumii în şoricei. Cu ajutorul bunicii sale, băieţelul va încerca să dejoace planurile vrăjitoarelor.

Din distribuţie mai face parte debutantul Jahzir Kadeem Bruno, alături de Octavia Spencer, Stanley Tucci, Chris Rock şi Kristin Chenoweth.

Din filmografia cineastului Robert Zemeckis mai fac parte producţii cult precum "Forrest Gump", "Back to the Future" sau "Romancing the Stone". Zemeckis semnează şi scenariul alături de Guillermo del Toro şi Kenya Barris.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212