REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Filmul 'Uncharted' şi 'Dog', o comedie pentru întreaga familie, propunerile săptămânii

Filmul 'Uncharted' şi 'Dog', o comedie pentru întreaga familie, propunerile săptămânii

Replica API 19 februarie 2022 | 00:00 512

Filmul de acţiune ''Uncharted'', realizat după un joc video, ''Dog'', o comedie emoţionantă printre ale cărei personaje se numără şi căţeluşa Lulu, alături de filmul horror ''Eight For Silver'' sunt principalele propuneri ale cinematografelor de săptămână aceasta, potrivit site-ului de specialitate Internet Movie Data Base (Imdb), scrie Agerpres.

"Uncharted" este un film de acţiune şi aventură, regizat de Ruben Fleischer ("Zombieland" şi "Venom), după un scenariu de Rafe Lee Judkins, Art Marcum şi Matt Holloway, bazat pe seria de jocuri video Sony cu acelaşi nume, dezvoltată de Naughty Dog.

Protagonistul filmului este Tom Holland, care îl interpretează pe tânărul Nathan Drake. El se pretinde descendentul celebrului explorator englez Sir Francis Drake şi descoperă locul unei comori rămasă ascunsă timp de 500 de ani. Pentru a recupera averea strânsă de Francis Drake, el porneşte într-o aventură alături de Victor "Sully" Sullivan, "un vânător de comori", care-i va deveni complice şi mentor, interpretat în film de Mark Wahlberg.

Dacă Nate şi Sully reuşesc să descifreze indiciile şi să rezolve unul din cele mai vechi mistere ale lumii, ei vor găsi o comoară de 5 miliarde de dolari şi poate chiar pe fratele lui Nate, dispărut de mult timp... dar pentru asta ei trebuie să înveţe să lucreze împreună.

Ceea ce începe ca o tâlhărie pentru cei doi devine o cursă în jurul globului pentru a ajunge la comoară înaintea nemilosului Santiago Moncada (Antonio Banderas), care crede că el şi familia lui sunt moştenitorii de drept ai acesteia. Alături de Tom Holland, Mark Wahlberg şi Antonio Banderas (care va juca şi în "Indiana Jones 5"), din distribuţie mai fac parte Sophia Taylor Ali şi Tati Gabrielle.

"Dog" ("Un câine de legendă") este un film pentru întreaga familie regizat de Reid Carolin, în colaborare cu Channing Tatum, care joacă şi rolul principal, alături de Cayden Boyd, Aqueela Zoll şi Ronnie Gene Blevins. Filmul îl prezintă pe Briggs, un grănicer (ranger) şi pe Lulu, o femelă din rasa Malinois belgian, care pornesc la drum de-a lungul coastei Pacificului pentru a-l vizita pe fostul său coleg, care este grav rănit şi căruia îi mai rămâne o săptămână de viaţă.

Channing Tatum a dorit să facă acest film în onoarea fostei sale căţeluşe Lulu care a murit şi căreia i-a dedicat acest "roadtrip movie".

Filmul horror "Eight For Silver" a fost prezentat la Festivalul Sundance din 2021 şi a fost pe placul amatorilor acestui gen având în vedere că îmbină vrăjitoare şi romi cu moşteniri blestemate. Scris şi regizat de Sean Ellis, "Eight for Silver" începe cu moartea în război a lui Edward Laurent. Din corpul acestuia este extras un glonţ de argint care va fi trimis familei sale.

Acţiunea se mută apoi la sfârşitul secolului al XIX -lea pentru a prezenta povestea familiei Laurent. Pe pământul lor poposeşte într-o zi o şatră de romi care nu respectă ordinele tatălui de familie, un ofiţer foarte dur, de a evacua locul. După ce altercaţia cu soldaţii ofiţerului degenerează într-un măcel, vrăjitoarea ţiganilor blesteamă întreaga familie înainte de a fi ucisă.

Copiii din oraş încep să aibă coşmaruri, visând o dantură cu dinţi de argint îngropată în pădure. Aceasta este găsită într-adevăr, iar când unul dintre copii o încearcă, blestemul se dezlănţuie... Copiii încep să dispară, iar cadavrele lor mutilate sunt găsite în pădure. Filmul respectă toate cerinţele genului: coşmaruri, copii dispăruţi, blestemul ţigăncii şi ceva teribil care pândeşte din pădure. Sunt însă privilegiate scenele de suspans, mai mult decât scenele de horror grafic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212